56
56
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
177
177
 ledige stillinger i profiljob netværket

Information til jobannoncører

 
Målrettet og effektiv jobannoncering
I tæt samarbejde har Dansk Socialrådgiverforening (DS) og mediehuset DG Media as - som i forvejen varetager al salg af annoncer til nyhedsbreve, fagbladet Socialrådgiveren m.m. - udviklet jobportalen Socialraadgiverjob, hvor vi tilbyder målrettet og effektiv jobannoncering overfor socialrådgivere, ledere og andre inden for socialområdet.
Din annonce præsenteres i en kontekst af DS’s seriøsitet, vejledning og fokus på karriere og arbejdsliv.

Konkurrencedygtig pris
Til en konkurrencedygtig kontaktpris leverer DS de medier, du skal bruge i rekrutteringen af de bedste medarbejdere til socialområdet.

Få kontakt til de rette kandidater - også dem, som er i job
Når du opretter en jobannonce på Socialraadgiverjob, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?
Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via Socialraadgiverjobs søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på Socialrådgiverjob med en printannonce i fagbladet Socialrådgiveren eller et joblink i DS's nyhedsbrev.

Joblink i nyhedsbrevet
Når du har oprettet en stillingsannonce på Socialraadgiverjob, kan du få et link til den i DS's nyhedsbrev og nå ud til endnu flere potentielle medarbejdere. Det online nyhedsbrev udsendes typisk to gange månedligt til omkring 18.041 modtagere med en åbningsprocent på ca. 45 - kontakt DG Media for nærmere information om de konkrete udsendelsesdatoer.
Nyhedsbrevet er et yderst velegnet annoncemedie såvel selvstændigt som i samspil med fagbladet Socialrådgiveren og Socialraadgiverjob.

Socailraadgiverjob
Med et jobopslag på Socialraadgiverjob når du ud til de mest relevante kandidater. Kombineret med en annonce i fagbladet Socialrådgiveren målrettes jobannonceringen endnu mere effektivt - og til en lav kontaktåris. Jobannoncer i Socialrådgiveren lægges automatisk på Socialraadgiverjob.

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt DG Media as på tlf.: 70 27 11 55. Du er også velkommen til at sende din annonceordre til DG Media as på epost@dgmedia.dk. DG Media as vil herefter sørge for, at din stillingsannonce bliver oprettet på Socialraadgiverjob.

Læs også mere på: www.dgmedia.dk/medier/socialraadgiveren