71
71
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
71
71
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-08-2020

2 pædagoger samt 1 social- og sundhedsassistent søges til nyt botilbud for mennesker med autisme

Drømmer du om et ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du, som en del af et team med et højt fagligt niveau, sikrer borgernes trivsel og udvikling? Er du ambitiøs og kan du sætte borgeren i centrum og finde løsninger? Vil du være med til at udvikle ny kultur og sikre udvikling af den pædagogiske indsats? Så er vi måske din nye arbejdsplads.

I september 2020 åbner autismeafdelingerne på Frederiksberg Kommunes nye botilbud, Betty II, og vi rekrutterer nu til den spændende opgave, det er at starte tilbuddet op. Ved indflytning kommer både kendte og nye borgere på matriklen, og du skal derfor have mod på og engagement til at holde et ressourceorienteret fokus på at sikre borgernes trivsel i en tid med ændringer. Metodisk arbejder vi ud fra tilgangene TEACCH og Low Arousal og forventer at nye medarbejdere arbejder loyalt med disse.

Vi ønsker os nye kolleger, der:

  • Har erfaring med (eller interesse for) arbejdet med voksne med autismespektrum forstyrrelser/udviklingshæmning og er aktivt deltagende i kompetenceudvikling inden for området.
  • Er tydelig i kommunikation, både mundtligt og skriftligt.
  • Har det godt med at arbejde i et struktureret miljø, i små levegrupper ud fra individuelt planlagte programmer, tilpasset borgeren.
  • Har en rolig og tryghedsskabende udstråling, selvom opgaverne er mangeartede.
  • Er indstillet på at indgå aktivt i et godt samarbejdsklima præget af åben kommunikation og fællesskab, både med kolleger, ledelse og netværk omkring borgeren.
  • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil.

For assistentstillingen gælder det, at du primært har morgenvagter og vagt hver anden weekend i 6 ugers rul. Som assistent vil du, udover at skulle indgå i omsorgen for borgerne på lige plan med pædagogerne, være ansvarlig for FMK medicindosering ved behov, samt sygeplejefaglige opgaver ad hoc.
 
Pædagogstillingerne er fastlagt efter rullende 6-ugersplan med dag-, aften – og rådighedsvagter, samt arbejde hver anden weekend og på helligdage.
 
Deadline for ansøgning er 18. september 2020 kl 12. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.
 
Løn- og ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst.
 
Leder Sanne Mylenberg kan kontaktes i dagtimerne på tlf. 2898 9595 for yderligere oplysninger.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Betty Nansens Alle 51
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2020
Udløber:
18-09-2020
Kviknummer:
LJA-80954476
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
SOLGLIMT
Odsherred, Vestsjælland
Frist:
30-09-2020
CareMatch ApS
Horsens, Østjylland
Frist:
22-10-2020