84
84
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
84
84
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-10-2020

2 pædagoger søges til nyt botilbud for mennesker med autisme

Drømmer du om et ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du som en del af et team med et højt fagligt niveau sikrer borgernes trivsel og udvikling? Er du ambitiøs og kan du sætte borgeren i centrum og finde løsninger? Vil du være med til at udvikle ny kultur og sikre udviklingen af den pædagogiske indsats? Så er vi måske din nye arbejdsplads.

I september 2020 åbnede autismeafdelingerne på Frederiksberg Kommunes nye botilbud, Betty, og vi rekrutterer nu til den spændende opgave, det er, at starte tilbuddet op. Ved åbning af tilbuddet kommer både kendte og nye borgere på matriklen, og du skal derfor have mod på og engagement til at holde et ressourceorienteret fokus på at sikre borgernes trivsel i en tid med ændringer. Metodisk arbejder vi ud fra tilgangene TEACCH og Low Arousal og forventer at nye medarbejdere arbejder loyalt med disse.

Vi ønsker os nye kolleger, der:

  • Har erfaring med (eller interesse for) arbejdet med voksne med autismespektrum forstyrrelser/udviklingshæmning og er aktivt deltagende i kompetenceudvikling inden for området.
  • Er tydelig i kommunikation, både mundtligt og skriftligt.
  • Har det godt med at arbejde i et struktureret miljø i små levegrupper ud fra individuelt planlagte programmer, tilpasset borgeren.
  • Har en rolig og tryghedsskabende udstråling, også i situationer hvor beboeren er i høj arousal.
  • Er indstillet på at indgå aktivt i et godt samarbejdsklima præget af åben kommunikation og fællesskab, både med kolleger, ledelse og netværk omkring borgeren.
  • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil.

Pædagogstillingerne er fastlagt efter rullende 12-ugers plan med dag-, aften- og for den ene af stillingerne, rådighedsvagter. Der arbejdes hver anden weekend.

Deadline for ansøgning er 21-10-2020 kl 12. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 44.

Løn- og ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst.

Leder Sanne Mylenberg kan kontaktes for yderligere oplysninger i dagtimerne på tlf. 2898 9595.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Betty Nansens Alle 51
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet:
07-10-2020
Udløber:
21-10-2020
Kviknummer:
LJA-81244995
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Østjysk Bolig
Aarhus, Østjylland
Frist:
15-11-2020
Østjysk Bolig
Aarhus, Østjylland
Frist:
15-11-2020