152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 29-03-2021

2 rådgivere til det specialiserede voksenområde

Brænder du for arbejdet med unge og voksne med funktionsnedsættelser og sociale udfordringer?

Da en af vores dygtige kollegaer fremover skal være vores fagspecialist, og en anden har søgt nye veje, søger vi to nye kollegaer, der kan blive en del af vores dedikerede afdeling.  Vi har brug for dig, som sætter en ære i god og nærværende sagsbehandling og som har mod på en alsidig arbejdsdag i tæt samspil med borgere, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere.

Der er tale om to fuldtidsstillinger, og bliver du vores nye kollega, vil du blive en del af myndighedsafdelingen, Handicap- og Voksenafdelingen, som samlet består af 12 rådgivere, 1 fagspecialist og 1 afdelingsleder.

Som rådgiver hos os vil du komme til at rådgive, visitere og følge op på indsatser inden for servicelovens bestemmelser til unge og voksne borgere med nedsat psykisk/fysisk funktionsevne og/eller sociale udfordringer.

Overordnet skal du derfor have interesse i at arbejde som en myndighedsperson og i at have løbende borgerkontakt. Derudover skal du have lyst til at beskæftige dig med et bredt udsnit af bestemmelserne i serviceloven, herunder bl.a. socialpædagogisk støtte, beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud, botilbud mm. Du vil desuden få mulighed for at kunne specialisere dig indenfor 1-2 områder, og særligt vil det være en fordel, hvis du har lyst til- og/eller har erfaring indenfor 100, merudgifter.

Vores ønsker til vores nye kollegaer
Du er uddannet socialrådgiver/-formidler - eller har anden relevant uddannelse - og har stor interesse eller erfaring i arbejdet på voksenområdet i en myndighed.

Dit arbejde bærer præg af høj faglighed og du har lyst til at dele din viden samt at udvikle dine kompetencer løbende. Du er god til at samarbejde med både borger og relevante parter med fokus på en helhedsorienteret indsat for den enkelte borger.

Derudover værdsætter du socialt engagement sammen med dine kollegaer og du må meget gerne have en god portion humoristisk sans. 

Vi lægger vægt på, at du

  • har gode kommunikations- og formidlingsevner i både skrift og tale, og værdsætter dialogen med borger
  • inddrager og samarbejder med borger, pårørende og samarbejdspartnere for at skabe helhedsorienterede, individuelle og fleksible løsninger
  • arbejder ud fra en løsningsfokuseret, rehabiliterende og anerkendende tilgang med øje for borgerens ressourcer og udviklingsmuligheder
  • er effektiv, systematisk og holder af at have mange bolde i luften
  • deler din viden og erfaring og bidrager med sparring og vidensdeling både i afdelingen og på tværs af organisationen
  • ser muligheder og har en positiv og iderig tilgang til hverdagens udfordringer
  • reflekterer over egen rolle og indsats, og du har et ønske om at blive bedre
  • har kørekort, da vi dækker et stort geografisk område
  • har gode IT-færdigheder.

Om os
Siden efteråret 2020 har vi været i færd med en udvikling, hvor målet er at blive en mere samlet afdeling med fælles ansvar og fælles viden og hvor der er fokus på en stabil drift uden sårbare opgaver til gavn for kvalitet og trivsel for såvel medarbejder som borger. Vi har således en stor pallette af fælles opgaver og ansvarsområder samt nogle specialer, såsom misbrug, BPA, STU, merudgifter mv. Som vores nye kollega, vil du også blive en vigtig medspiller i forhold til at videreudvikle og fastholde dette.

Af arbejdsredskaber og metoder benytter vi os af voksenudredningsmetoden (VUM), som understøttes af vores IT-system, Sensum, samt LØFT, hvor vi har fokus på borgers ressourcer, muligheder og netværk. Derudover har vi brevskabeloner, arbejdsgange og er netop i færd med at opdatere vores kvalitetsstandarder.  

Det betyder meget for os, at du lander godt hos os. Derfor byder vi dig velkommen med morgenmad på din første dag og udarbejder et individuelt tilpasset introprogram. Derudover vil du blive koblet sammen med en kollega, som vil sikre sig at du bliver klædt godt på til at varetage dine nye opgaver og lærer dine nye kollegaer godt at kende.

Om arbejdsstedet
Vi bor i naturskønne omgivelser nær hav og skov på Rådhuspladsen 1, 3000 Frederiksværk. Hele myndighedsområdet er desuden samlet på rådhuset, hvilket understøtter et tæt og godt samarbejde på tværs. Selvom vi er en relativ lille kommune, har vi en stor tilbudsvifte med mange lokale tilbud, herunder både kommunale (botilbud, beskyttet beskæftigelse, center for voksenstøtte mv.) og private (frivillige tiltag).

Vi har ekstern supervision, kantineordning, motionsrum samt flextid. Hjemme-arbejdsdage er også en mulighed efter nærmere aftale. Generelt har du mulighed for at få stor indflydelse på din arbejdsdag. Derudover har vi en personaleforening, som tilbyder forskellige arrangementer i løbet af året. Vi har derudover personalegoder såsom feriefond med udlejning af sommerhuse og lejligheder i ind- og udland, billig sundhedsforsikring samt rabatter til teater, biograf mv. Der er også cykler og el-biler til rådighed til tjenestekørsel.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om stillingerne. I så fald kan du ringe til leder af Handicap- og Voksenafdelingen, Zuzanne Larsen, telefon 3053 6023 eller voksenrådgiver Dorthe E. Damgaard, telefon 2035 7930.
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny Løn.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 22. april 2021 kl. 23.00. 
Samtaler: 1. samtale afholdes mandag den 26. april 2021 og 2. samtale afholdes onsdag den 28. april 2021.

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Halsnæs Kommune

Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Tlf: 47784000
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Udløber:
22-04-2021
Kviknummer:
LJA-81890823
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce