80
80
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
80
80
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Solbakken - Birkebo

|
Østjylland
|
Indrykket 03-09-2020

Bofællesskabet Birkebo søger pædagog 33 timer ugentlig fra 15. oktober 2020 i et barselsvikariat

Bofællesskabet Birkebo søger pædagog 33 timer ugentlig fra 15. oktober 2020 i et barselsvikariat

 

På Birkebo bor 10  borgere i alderen 26-48 år; alle med betydelig og varig nedsat funktionsevne. Beboerne har brug for megen hjælp og støtte til såvel dagligdagens gøremål som til at begå sig i sociale sammenhænge. De fleste beboere har brug for støtte af både praktisk og personlig karakter.

 

Birkebos vigtigste opgave er at være et godt hjem for beboerne, hvor vi møder beboerne med en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang. I vores pædagogiske tilgang har vi fokus på at give borgerne de bedste muligheder for at udfolde deres potentiale og mestre eget liv med respekt for deres forskellige forudsætninger og ressourcer. Alle beboerne er til daglig afsted i beskæftigelsestilbud.

 

Vi søger en engageret medarbejder der har lyst til at være med til at løse spændende, men også krævende opgaver, ud fra de givne rammer.

 

Vi vil lægge vægt på, at du har:

  • Relevant pædagogisk uddannelse
  • Erfaring fra arbejdet med KRAP og low arousal tilgang
  • Viden om kommunikationsformer og dokumentation/skriftlighed
  • Robusthed
  • Gode samarbejdsevner og kan bidrage til det gode teamsamarbejde
  • En loyal indstilling
  • Glimt i øjet

 

Vi kan tilbyde et job blandt engagerede kolleger, som både er til faglig sparring og en snak om weekendens oplevelser. Vi har fokus på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Som medarbejder på Birkebo er du også en del af Solbakken som organisation og af Jysk Børneforsorg / Fredehjem som forening, hvor der afholdes både faglige og sociale arrangementer.

 

Der arbejdes ud fra en 4 ugers rulleplan med arbejde hver 2. weekend.

 

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder Marianne Wedege på tlf. 8713 3314 eller souschef Lone Svenningsen på tlf. 3024 4818.

 

Ansøgning sendes elektronisk til solbakken@msb.aarhus.dk mærk ansøgningen ”pædagog Birkebo” senest mandag d. 21.sept. kl. 12.00.

 

Bofællesskabet Birkebo hører til Solbakken, som er et selvejende botilbud under Foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem med driftsoverenskomst med Aarhus Kommune. Du kan læse mere om Solbakken på www.solbakkensnet.dk.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Solbakken - Birkebo

Hejredalsvej 146
8220
Brabrand
Praktisk information
Oprettet:
03-09-2020
Udløber:
14-10-2020
Kviknummer:
LJA-81011545
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce