70
70
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Slotsherrens Vænge 6. 1. sal

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-09-2020

Bofællesskabet Slotsherrens Vænge søger socialpædagog

Om jobbet

Vi er et bofællesskab for 30 borgere med udviklingshæmning. 14 borgere bor på Vestfløjen og 16 borgere på Østfløjen.

Vores pædagogiske opgave er at hjælpe borgeren til det vi ser som vores kerneopgave. Det vil sige at sikre at de er trygge i deres hjem og at de får den støtte de har brug for til deres personlige anliggender.

Borgerne får forholdsvis meget støtte til personlig hygiejne, egenomsorg og til at overholde og holde styr på aftaler. Desuden er det en opgave at give støtte til at kunne indgå i sociale sammenhænge og deltage i fælles aktiviteter. Vi bruger en positiv guidende kommunikation og holder en tydelig struktur især i fælles-rummene og omkring måltiderne.

 

Din profil

Du er uddannet pædagog, har samarbejdsvilje, overblik og er omstillingsparat. Jobbet kræver, du er engageret/fleksibel og møder på arbejde med smittende energi og godt humør. Det er vigtigt, at give sig til kende i faglige diskussioner og at kunne reflektere over egen/andres praksis. Du skal være loyal overfor fælles beslutninger, have viden om og interesse for at arbejde med mennesker – både selvstændigt og i et beslutningsdygtigt team. Godt kendskab til Windows er nødvendigt, kendskab til Cura og SBSYS er en fordel.

 

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder et kollegialt netværk med 30 engagerede kolleger, faglige udfordringer og udvikling. Du vil være en del af hele personalegruppen i samarbejdet om at få praksis til at fungere i Bofællesskabet Slotsherrens Vænge. Du vil blive tilknyttet et team og vil have funktion som primær/sekundær kontaktperson for tre beboere.

Arbejdstiden er skiftende med arbejde i dag, aften og weekends. Der vil også være vagter på helligdage.

Vores værdigrundlag bygger på at være loyal, vise ansvarlighed, være anerkendende og professionel, ligesom vi tager udgangspunkt i ideen om et trygt hjem, hvor vi lægger vægt på nærvær. Vi møder borgeren, hvor han/hun er ud fra vores forståelse af den enkeltes muligheder. Dette kræver stor omstillingsparathed og fleksibilitet hos den enkelte medarbejder, som skal forholde sig forskelligt til hver enkelt menneske, han/hun møder.

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Jobbet er på 37 timer om ugen.

 

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte daglig leder Pau Bai Duelund 36 37 93 12 eller på mail cn20870@rk.dk

Arbejdssted: Slotsherrens Vænge 6, 1. sal

 

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 28. september 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 5. oktober 2020.

 

Om os

Rødovre Kommune indfører røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021. Mangfoldighed ses som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kontakt

Slotsherrens Vænge 6. 1. sal

Slotsherrens Vænge 6
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2020
Udløber:
28-09-2020
Kviknummer:
LJA-81110838
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
12-10-2020
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
25-10-2020