90
90
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
90
90
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 10-11-2020

Borgercenter Vest - ledige stillinger på Bofællesskabet Vintervej.

Vi søger 3 nye kolleger til følgende stillinger:
1 pædagog til fast stilling på 30 timer om ugen. Stillingen fordrer interesse for det sundhedsfaglige område.
1 medarbejder med uddannelse inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område til en fast stilling på 22 timer med mulighed for at supplere med afløsertimer.
1 medarbejder med uddannelse inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige område til en afløserstilling med et garanteret timetal på 20 timer og mulighed for at supplere med ekstratimer.

Om jobbet:Bofællesskabet Vintervej er en del af Borgercenter Vest, Aarhus Kommune, Voksenhandicap. Bofællesskabet er 5 år gammelt. Det er et bosted for 36 borgere med udviklingshæmning og aldersrelaterede udfordringer. Huset er bygget specifikt til målgruppen, og tanken er, at beboerne bliver boende her resten af deres liv. Vi arbejder ud fra EDEN-principperne, som handler om at ”forbedre oplevelsen af velbefindende for ældre mennesker og de, som drager omsorg for dem. Dette gøres ved at skabe et levested, hvor enhver kan gro, så livet er værd at leve.” Vi arbejder til stadighed for at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed.
Der er ansat forskellige faggrupper i tilbuddet med en overvægt af pædagoger. Som en del af Aarhus Kommune arbejder vi ud fra Fælles Faglig Strategi, som er en del af processen ”Voksen Handicap Gentænkt”, hvor fokus rettes mod borgerens livsmestring. Vi lægger vægt på beboernes selv- og medbestemmelsesret.
Vi arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier TROVÆRDIGHED, RESPEKT, ENGAGEMENT OG SAMMENHÆNG.
Vi bruger Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Praksis (KRAP), den systemisk anerkendende tilgang. Vi bruger CSC til dokumentation og borgernes handleplaner indeholder mål for indsatsen.
Din profil:
Vi forventer, at:

 • Du har en relevant faglig uddannelse – gerne med kendskab til demens.
 • Du har interesse for det sociale område og respekt for den enkelte beboers integritet.
 • Du er indstillet på, at personlig pleje er en del af arbejdet.
 • Du har gode IT-kompetencer og kvalifikationer i forhold til skriftlighed. Dokumentation sker via CSC-social.
 • Du er engageret, stabil og initiativrig.
 • Du kan optræde/handle selvstændigt.
 • Du er ansvarsbevidst og i besiddelse af gode samarbejdsevner og kan bidrage til samarbejde på tværs i bofællesskabet – også med andre faggrupper.
 • Du kan fungere i et uformelt miljø. Beboerne sætter pris på ”spas” og musik i hverdagen.
 • Du prioriterer pårørendesamarbejde.
 • Det er en fordel, hvis du har kørekort, men ikke et krav.

Derfor skal du vælge os:
 • Du bliver en del af et relativt nyt arbejdsmæssigt fællesskab. Vi arbejder teambaseret.
 • Du får en arbejdsplads, hvor fagligheden vægtes højt.
 • Der er mulighed for løbende kompetenceudvikling.
 • Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger.
 Løn og ansættelsesvilkår:Arbejdstiden er skiftende i tidsrummet 7.45-22.15, og der arbejdes hver anden weekend.
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst for området. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ansættelse er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Lone Christensen på telefon 41 85 61 08.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 27. november 2020
Kopi af uddannelsesbevis skal vedlægges.
Det skal fremgå af din ansøgning, om du søger en eller flere af de ledige stillinger.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 4. december 2020.
Ansættelse senest 1. februar 2021.
 Om os:Borgercenter Vest er en del af Voksen, Job og Handicap i Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling med høj faglighed og et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud. Vi arbejder med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament, der gælder for hele Voksen Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Borgercenter Vest ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus for muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i tæt samarbejde med borgernes netværk.
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kontakt

Aarhus Kommune

Vintervej 96
8210
Aarhus V
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2020
Udløber:
27-11-2020
Kviknummer:
LJA-81369274
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
01-12-2020
Brøndby Kommune
Brøndby, Storkøbenhavn
Frist:
29-11-2020