93
93
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
93
93
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 06-10-2020

Borgercenter Vest - Pædagog søges til Tingagergården, 30 t/u

Om jobbet:
Tingagergården er et bo-tilbud i Århus kommune for 23 voksne med autisme og ADHD. Borgerne har alle en lettere grad af udviklingshæmning, og flere har desuden tillægsdiagnoser.
Albertsvænge er et veletableret Bo-fællesskab for 12 udviklingshæmmede borgere i alderen 30-60. Borgerne er alle aktive borgere med udpræget selvbestemmelse og berøringsflade udenfor Albertsvænge. Alle borgere har behov for vores støtte til at strukturere hverdagen og på forskellig vis guides mod indfrielse af deres ønsker og drømme. En stor del af den pædagogiske indsats retter sig mod styrkelse af fællesskabet, vedholdende støtte til forståelse af egen og andres adfærd, samt samarbejde med den enkelte borgers mulighed for mestring af eget liv.
 
Stillingen dækker 30 timer på Tingagergården, men du skal være indstillet på også, at kunne tage vagter på Albertsvænge.
 
Vi er 28 ansatte der sammen har taget de første skridt i etablering af en kultur med fokus på et stærkt fagligt fællesskab. Vi er optaget af, at alle tager ansvar og aktivt præger vores arbejdsplads og de rammer, der omgiver borgernes hverdag.
 
Som pædagog indgår du i et team (4-5 kolleger) omkring en gruppe borgere, hvor du tildeles det primære ansvar for flere borgere.
 
Samarbejdet med borgeren om egen udvikling er en overskrift der skal fylde i alle forhold omkring den enkelte. Dette samarbejde tager udgangspunkt i den individuelle handleplan.
 
Giver ovenstående mening, vil vi meget gerne se din ansøgning. Vi har en ledig stilling på 30 timer om ugen pr. 01.12.2020 eller snarest derefter.
 

Din profil:
Vi søger en medarbejder der:

 • Har erfaring inden for det specialiserede voksenområde
 • Har en velfunderet faglig viden inden for autismeområdet og også gerne indenfor psykiatri, og som har mod på at være en bærende profil ind i teamet
 • Har, eller har mod på at tage, Autismepilotuddannelsen, samt kan arbejde med pædagogiske metoder som f.eks. KRAP, åben dialog, aktionslæring, systemisk tilgang og alternative kommunikationsredskaber
 • Kan arbejde struktureret og motiverende i relationen til borgerne, og med udgangspunkt i en respektfuld, involverende og inddragende pædagogisk tilgang
 • Selvstændigt kan strukturere en hverdag med mange skiftende arbejdsopgaver
 • Er indstillet på skiftende arbejdstider, fortrinsvis aftenvagter, rådighedsvagter og arbejde hver tredje weekend
 • Gerne formidler og deler ud af sin faglige viden
 • Trives med en høj grad af teamsamarbejde, og som trives med sparring samt gensidig nysgerrighed på faglig praksis
 • Er villig til at udføre praktiske opgaver i samarbejde med borgerne som f.eks. madlavning og rengøring. Der er ingen personlige plejeopgaver
 • Har kørekort og er villig til at kører vores bus
Vi ser desuden positivt på erfaringer og kompetencer inden for autismepædagogik og psykiatri, OCD, angst, depression, spiseforstyrrelse etc., samt metoderne: KRAP, OCN, Åben dialog, aktionslæring, motivationssamtalen og alternative kommunikationsredskaber.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder:
 • En arbejdsplads med et stærkt fællesskab og sundt psykisk arbejdsmiljø.
 • En arbejdsplads der ønsker dit aktive bidrag til udvikling fagligt og kulturelt.
 • En arbejdsplads der stiller gensidige forventninger, og viser du er vigtig.
 • Fokuseret kompetenceudvikling.
 • En arbejdsplads hvor vi vil smitte med begejstring.
Vi tror på:
 • At respekt for borgernes egne ønsker og drømme er vejen til trivsel og udvikling.
 • At vores kultur skal være udviklende for både borgere og medarbejdere.
 • At fokuseret faglig udvikling øger kvaliteten af det pædagogiske arbejde.
 • At medansvar for arbejdspladsen skaber ejerskab, trivsel og engagement.
 • At et psykisk arbejdsmiljø baseret på et stærkt fagligt fællesskab skaber udvikling for både borgere og medarbejdere.
 • At nysgerrighed og ægte interesse for andre er nøglen til gunstig udvikling.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: 30 timer om ugen.
Arbejdstiderne er hovedsagelig aftenvagter, men varierer iøvrigt imellem dagvagter (8-15), aftenvagter (14.30 - 22) og aften + sovende rådighedsvagt (14.30 - 09)
 
Derudover arbejder man hver 3. weekend og som en konsekvens heraf, så skal man indvilge i, at der i vagtplanen kan forekomme 12 timers vagter for at få normen til at gå op.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. Hvis du vil vide mere:
For yderligere information om stillingen kan afdelingsleder Torben Wulff kontaktes på telefon 41 86 08 06. Evt. spørgsmål kan desuden stilles via mail: towh@aarhus.dk

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2020
Samtalerne forventer vi at afholde tirsdag d. 27.10.2020 fra kl. 8.30.
Om os:
Borgercenter Vest er en del af Voksen Job og Handicap Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud.
I Borgercenter Vest arbejder med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament der gælder for hele Voksen Job og Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Borgercenter Vest ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i et tæt samarbejde med borgerens netværk.
 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Tilst Skolevej 17
8381
Tilst
Praktisk information
Oprettet:
06-10-2020
Udløber:
23-10-2020
Kviknummer:
LJA-81240663
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce