81
81
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
81
81
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Jammerbugt Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-09-2020

Bostøttemedarbejdere

Hvem er vi:
Forebyggelse og Mental Sundhed (FOMS) er en del af Psykiatrien i Jammerbugt kommune. Foruden værestederne (§104) rummer de fire tilbud også SKP (§99), bostøtte (§85) samt et §82 tilbud. Værestederne er frie væresteder, hvor borgere med sociale, psykiske eller andre udfordringer kan komme og søge samvær, støtte eller lave aktiviteter. Vi er et tilbud i forandring, og det fortsætter vi med at være. Vi tilpasser os borgerens behov og samarbejder med den bestillende myndighed om at løse opgaverne på bedst mulig måde i overensstemmelse med behovet i kommunen.

Vi søger:
Bostøtten ydes både til borgerne i eget hjem, men en del modtager også deres støtte på værestederne. Målgruppen omfatter borgere med psykiske lidelser, sociale funktionsnedsættelser, personlighedsforstyrrelse lettere udviklingshæmning, dobbeltdiagnoser etc. Der er dermed tale om komplekse problemstillinger.
Vi søger pædagoger med relevant socialfaglig uddannelse, som har bred faglig erfaring og interesse for at støtte borgerne i deres individuelle forløb. Det er en vigtig kompetence at være forudseende og at kunne samarbejde med forskellige samarbejdspartnere for at løse opgaverne med høj faglig kvalitet og professionalisme i et tværorganisatorisk miljø.

Rammer for jobbet
Du skal være indstillet på, at løse forskelligartede opgaver og at arbejde både dag, aften og weekend. Arbejdstiden tilrettelægges efter opgaverne, bestillingerne og borgerens behov. De borgere vi støtter, har forskelligartede og oftest komplekse problemstillinger.
Det er en forudsætning, du kan planlægge din egen dag hensigtsmæssigt også i samarbejde med kollegerne i bostøtteteamet samt ledelsen. Så opgaverne ligger i forlængelse af hinanden og både dokumentationsarbejde og det pædagogiske arbejde løses tilfredsstillende til borgerens bedste.

Dine Kvalifikationer:
Vi søger erfarne medarbejdere, som trives i kontinuerlig udvikling og forandring, og som kan rumme en grad af uforudsigelighed i det daglige arbejde og alligevel sikre borgerne et trygt og stabilt forløb.
Du skal have fokus på, at ydelsen gives ud fra bestillingen og i samarbejde med bestillende rådgiver, og at der arbejdes med et rehabiliterende sigte imod så stor selvstændiggørelse som muligt.
Skriftlighed og dokumentation af borgernes status etc. er en væsentlig del af opgaven.

Vi forventer:
- du har en socialfaglig uddannelse
- at du er en stærk og psykisk robust person
- at du har overblik og kan handle i pressede situationer og kan arbejde alene
- at du er fagligt velfunderet, på skrift og i tale og har erfaring inden for området
- at du kan arbejde professionelt, selvstændigt og at du ønsker at samarbejde
- at du kan strukturere, planlægge og udføre din dag med det ansvar som gives dig
- at du handler ansvarligt og loyalt ud fra gældende vilkår og rammer
- at du er i stand til at se muligheder, når nye opgaver stilles
- at du er villig til at deltage i supervision og personaletræning
- du har kørekort og kan benytte bil i arbejdet

Vi tilbyder:
Vi tilbyder ansættelse på en dynamisk og udviklende arbejdsplads, hvor fokus på kerneopgaven, tværfagligt samarbejde, internt som eksternt, fleksibilitet og professionalisme tegner vores tilgang til arbejdet. Vi arbejder konkret med Jammerbugt Kommunes værdigrundlag, som afsæt for den kultur vi ønsker at fremme og specifikt med de mål og strategier som løbende udmeldes. Der ydes løbende sagssupervision og afholdes møder løbende, hvor faglig sparring, vidensdeling og den fremadrettede planlægning foretages.

Ønsker du nærmere oplysninger om institutionen og stillingerne, kan du kontakte Forebyggelse og Mental Sundhed, Tilbudsleder Lene Lomborg på telefon 41 91 22 74 ml. kl. 10-12.

Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og SL.

Der indhentes straffeattest inden endelig ansættelse.

Vi vurderer ansøgningerne over to gange, så send endelig ansøgningerne snarest muligt.

Vi holder samtaler af to gange og de foregår d. 28.9.20 og 16.10.20.
Tidspunkt og sted oplyses ved indkaldelse til samtale, som sker via e-boks.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Jammerbugt Kommune

Toftevej 43
9440
Aabybro
Tlf: 72577777
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2020
Udløber:
15-10-2020
Kviknummer:
LJA-81057228
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce