83
83
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
83
83
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VoksenBøgen

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-11-2019

Bostøttemedarbejdere til VoksenBøgen

Bostøttemedarbejdere til VoksenBøgen
 
VoksenBøgen søger 3 pædagoger til at varetage bostøtte opgaver for borgere i eget hjem 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest muligt derefter.
 
Hvem er vi:
VoksenBøgen er et helhedstilbud, som dels består af 4 bo afdelinger, et dagfunktionstilbud som rummer beskæftigelse, aktivitetstilbud samt STU og en bostøtteafdeling som både yder bostøtte til borgere, som er flyttet i egen bolig fra VoksenBøgen, eller leverer bostøtte for eksterne samarbejdspartnere, som har behov for løsning af specifikke opgaver eller specialopgaver.
VoksenBøgen er således et socialpædagogisk bosted med varierede opgaver inden for
§104, §107, §108, § 66.6, LAB 32, STU og §85
Tilbuddet dækker dermed over døgnafdelinger, Dagfunktion og ekstern bostøtte hvor der arbejdes for borgere i eget hjem - med psykiske og sociale funktionsnedsættelser, følelsesmæssige skader og/eller dobbeltdiagnoser. 
 
 Vi søger:
Bostøtteafdelingen yder bostøtte til borgere, som har komplekse problemstillinger, og derfor søger vi pædagoger med relevant socialfaglig uddannelse, som har bred faglig erfaring og interesse for støtte af borgere i deres individuelle forløb.
Gældende for stillingerne er at have fokus på, at ydelsen gives ud fra bestillingen, og at der arbejdes med et rehabiliterende sigte og arbejdes hen imod så stor selvstændiggørelse som muligt.
Skriftlighed og dokumentation af borgernes status etc. er en væsentlig del af opgaven.
 
 
Rammer for jobbet
Du skal være indstillet på at løse forskelligartede opgaver og være indstillet på, at arbejde både dag, aften og weekend og arbejdstiden tilrettelægges efter opgaverne, bestillingerne og borgerens behov. Du vil derfor ikke have en vagtplan som du kender 4 uger frem i tiden, men kan dog selv tilrettelægge dine ugentlige fridage. Det er en vigtig kompetence at være forudseende og at kunne samarbejde med kolleger for at løse opgaverne med høj faglig kvalitet og professionalisme. De borgere VoksenBøgen støtter har forskelligartede og oftest komplekse problemstillinger, og kan bestå af udviklingshæmning med psykiatriske overbygninger, sindslidelser, personlighedsforstyrrelse samt borgere med dobbeltdiagnoser og andre komplekse problemstillinger.
 
Det er en forudsætning, du kan planlægge din egen dag hensigtsmæssigt og sammen med kollegerne i bostøtteteamet samt med ledelsen, så opgaverne ligger i forlængelse af hinanden og både dokumentationsarbejde og det pædagogiske arbejde løses tilfredsstillende til borgerens bedste.
 
I perioder hvor der ikke optræder bostøtte opgaver til alle i afdelingen, vikarierer medarbejderne på de andre afdelinger af VoksenBøgen.
 
Kørekort er en forudsætning.
 
Vi forventer:
- at du er en stærk og psykisk robust person
- at du har overblik og kan handle i pressede situationer og kan arbejde alene
- at du er fagligt velfunderet, på skrift og i tale og har erfaring inden for området
- at du kan arbejde professionelt, selvstændigt og at du ønsker at samarbejde
- at du kan strukturere, planlægge og udføre din dag med det ansvar som gives dig
- at du handler ansvarligt og loyalt ud fra gældende vilkår og rammer
- at du er i stand til at se muligheder, når nye opgaver stilles
- at du er villig til at deltage i supervision og personaletræning
 
Dine Kvalifikationer:
Vi søger erfarne medarbejder, som trives i kontinuerlig udvikling og forandring, og som kan rumme en vis uvished i det daglige arbejde og alligevel sikre borgerne et trygt og stabilt forløb.
Du skal kunne arbejde efter bestillingerne fra den bevilgende kommune og lave skriftlige opsamling/status, når det kræves
 
Vi tilbyder:
Vi tilbyder ansættelse på en dynamisk og udviklende arbejdsplads, hvor fokus på kerneopgaven, tværfagligt samarbejde, internt som eksternt, fleksibilitet og professionalisme tegner vores tilgang til arbejdet. Vi arbejder konkret med Aalborg Kommunes, Familie- og Beskæftigelsesforvaltnings værdigrundlag som afsæt for den kultur vi ønsker at fremme og specifikt med de mål og strategier som løbende udmeldes. Der ydes løbende sagssupervision og afholdes personalemøder løbende, hvor faglig sparring, vidensdeling og den fremadrettede planlægning foretages.
 
Der er i dag beskæftiget ca. 65 medarbejdere på VoksenBøgen.
 
Ønsker du nærmere oplysninger om institutionen og stillingerne, kan du kontakte VoksenBøgen, afdelingsleder Lene Lomborg på telefon 9931 6054 ml. kl. 8-10.
  Ansøgningsfrist onsdag, 11. december
Udvælgelse og Indkaldelse til samtaler sker via mail torsdag, den 12. december Samtaler afholdes mandag den 16. december

Arbejdsstedets adresse
Bodil Hjorths vej 7
9310 Vodskov

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn og ansættelsesforhold efter gældende
overenskomst mellem KL og SL.
Derudover ydes et funktionstillæg.
 
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a7280922)

Kontakt

VoksenBøgen

Bodil Hjorths Vej 7
9310
Vodskov
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2019
Udløber:
11-12-2019
Kviknummer:
LJA-77583847
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
TIMI Life support I/S
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
16-07-2020
Helsingør Kommune
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
06-08-2020