91
91
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
91
91
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CareMatch ApS

|
Østjylland
|
Indrykket 27-08-2020

Botilbudsleder til personaleledelse og kulturudvikling - Hesteassisteret terapi

CareMatch søger for kunde i Horsens

Med din viden og erfaring fra botilbud og kendskab til psykiatri, skal du personalelede og sikre administration af driften i vores oplevelsesorienterede tilbud, der arbejder med hesteassisteret personlig udvikling. Du får indflydelse på at videreudvikle kulturen og organiseringen af vores yderst velfungerende tilbud.

Tilbuddet og målgruppen

Vi er et botilbud og dagtilbud, som er godkendt af Socialtilsynet under Servicelovens § 107, hvor vi har 6 beboere. Vi har beskyttet beskæftigelse under Servicelovens §103 og aktivitets- og samværstilbud under Servicelovens § 104. Dertil STU.

Det er primært unge i fra 18 år og opefter med særlige behov, personlighedsforstyrrelser, opmærksomheds-forstyrrelser, angst, depression, stress, omsorgsvigt, forskellige former for overgreb og dobbelt-diagnoser. Vi leverer terapi og personlige udviklingsforløb til eleverne.

Opgaver

Du skal personalelede 10 livsglade medarbejdere og dertil vikarer. Dine opgaver vil være at sikre et godt samarbejde med vores primære samarbejdspartnere, som er myndigheder og institutioner samt at videreføre og samkøre systemer i driften.

Din faglige og personlige profil

Du er empatisk og respektfuld, men tydelig i din kommunikation. Du er administrativ stærk og er funderet i dit eget værdisæt.

  • Gerne 2-3 års erfaring med personaleledelse
  • Pædagogisk, sundhedsfaglig eller terapeutisk baggrund
  • Erfaring med psykiatri
  • Solid i skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Interesse for dyr og heste er en fordel

Om botilbuddet

Vores tilbud har eksisteret i en del år og får meget positive tilsyn. Vi bor i delvist nybyggede smukke rammer med smuk natur og et rigt dyreliv omkring os. Vi prioriterer orden og gode rammer for både dyr og mennesker. Vi har masser af beplantning og hyggelige miljøer.

Vi anvender hesteassisteret terapi i kombination med kognitive metoder, neuroaffektiv perspektiv, mindfulness og ergoterapi. Hestene er altid en aktiv part i behandlingen. Fokus er kroppen og adfærden.

Yderligere informationer

Vi samarbejder med CareMatch om denne stilling og opfordrer til at kontakte Stefan Førster-Christensen på 30950957 eller sfc@carematch.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen. Vi forventer at anvende test i forbindelse med samtalerne.

Løn og ansættelse i henhold til intern overenskomst

Kontakt

CareMatch ApS

Lundebjergvej 80A
8700
Horsens
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2020
Udløber:
22-10-2020
Kviknummer:
LJA-80957756
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Opholdsstedet Løven ApS
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
10-11-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-11-2020