90
90
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
90
90
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 10-11-2020

Center For Botilbud og Botilbuddet Kragelund søger ny medarbejder.

Om jobbet:
Har du lyst til at arbejde på et botilbud, hvor faglighed, tillid, håb og ligeværdighed går hånd i hånd? I et hus, hvor vi er særligt optagede af at udvikle en åben og dialogisk kultur og hver dag tilstræber at skabe en attraktiv (sam)arbejdsplads for både beboere, medarbejdere, pårørende og andre samarbejdspartnere?
 
På Botilbuddet Kragelund søger vi en ny kollega, der har lyst til at være en del af et dynamisk sted med en tilgang og kultur, der stræber efter at sætte et fagligt fokus på:
 

 • Borgerinddragelse – beboere inddrages og tager ansvar i beslutninger, både på individ- og gruppeniveau
 • Frisættelse af den enkelte beboers ønsker, håb og drømme for fremtiden
 • Udvikling – tro på at alle har et potentiale for udvikling
 • Ligeværdighed - menneske til menneske relationer
 • Fællesmiljøet – en fælles samarbejdsramme for beboere og medarbejdere
 • Innovativt og refleksivt miljø – anerkendende tilgang og åben kultur
 • Åben Dialog – alles stemmer er lige betydningsfulde
 
Om Kragelund
Botilbuddet Kragelund er et socialpsykiatrisk rehabiliteringstilbud i henhold til Lov om social service § 107. Vores speciale er arbejdet med mennesker som er særligt ramt af deres sindslidelse. Målgruppen er overvejende borgere i aldersgruppen 18-45 år med svære problematikker indenfor skizofreni, personlighedsforstyrrelse, bipolar lidelse, ADHD og selvskade. En del af borgerne er samtidig udfordret af en rusmiddelafhængighed. Botilbuddet er beliggende i Højbjerg og består, udover det fælles miljø, af 12 lejligheder i hovedbygningen tæt på fællesmiljøet og 6 lejligheder i anneksbygningen.  
 
På Kragelund tager vi udgangspunkt i det enkelte menneske og ønsker at samarbejde med borgeren om et individuelt recoveryorienteret forløb med fokus på struktureret udviklings- og relations arbejde i et socialt miljø som rehabiliteringsramme.
 
Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat af sundheds- og pædagogfaglige medarbejdere, med en bred vifte af faglige og personlige kompetencer. 
 
Botilbuddet Kragelund og Center for Botilbud søger en medarbejder til en fast stilling med tiltrædelse 1. januar 2021 eller snarest muligt. Vi søger en medarbejder med en socialpsykiatrisk faglig baggrund og motivation for samarbejdet med mennesker, der har en psykisk sårbarhed. Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Arbejdsplanen kommer til at rumme både dag-, aften-, nat- og weekendarbejde- i udgangspunktet hver 3. weekend.


Din profil:
Vi ønsker at du:

 
 • Trives med mangfoldighed og kan omgås mange forskellige personligheder
 • Kan stå i forandringer og bidrage hjælpsomt til udvikling
 • Er stærk i din faglighed og spiller aktivt ind med den.
 • Kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i tværfaglige- og sektorielle teams
 • Kan navigere i flere processer sideløbende
 • Kan arbejde systematisk med målsætning, opfølgning og dokumentation
 • Har forståelse for at være en del af en større, politisk styret organisation
 • Kan bevare overblikket i pressede situationer og tage selvstændige beslutninger på egen hånd


Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde:
 • En åben og refleksiv medarbejdergruppe, hvor fokus er på muligheder fremfor begrænsninger
 • En mulighed for at indgå i tæt samarbejde med borgere i rehabiliteringsforløb
 • En flok medarbejdere med et stort hjerte for alle
 • En kultur i evig udvikling og forandring
 • Faglig sparring, supervision og daglig refleksion
 • Faglig udvikling med et særligt fokus på Åben Dialog og DAT (Dialektisk Adfærds Terapi)
   
Kan du se dig selv i ovenstående og har du energi og mod til at arbejde i åbne fællesskaber med både kollegaer og beboere. Formår du tilstedeværelse i fællesskabet i en anerkendende og åben kommunikation, med en optagethed af hvad noget kan udvikle sig til. Og brænder du for psykosocialt rehabiliteringsarbejde, hvor du skal turde sætte dig selv personligt og fagligt i spil - så er du måske vores kommende kollega.

 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: Fuldtid


Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, Rikke Bjerregaard (4185 4967) eller Faglig Koordinator Michele Dideriksen (4185 6328)

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 26. november 2020

Samtaler forventes afholdt onsdag d. 9. december 2020.
 
Om os:
Center for Botilbud består af 19 socialpsykiatriske botilbud under servicelovens §85, §107 og §108. De ansatte i Center for Botilbud har forskellige faglige baggrunde og er også uddannelsessted for flere uddannelsesretninger. Der er derfor også en forventning om, at alle ansatte i Center for Botilbud udover at bidrage til kerneopgaven også bidrager til at sikre et godt læringsmiljø for de studerende.

Den ledige stilling er som udgangspunkt placeret i Botilbuddet Kragelund, Dybrovej 19B, 8270 Højbjerg.
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kontakt

Aarhus Kommune

Dybrovej 19
8270
Højbjerg
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2020
Udløber:
26-11-2020
Kviknummer:
LJA-81372399
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
01-12-2020
Brøndby Kommune
Brøndby, Storkøbenhavn
Frist:
29-11-2020