89
89
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
89
89
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rudersdal Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-09-2020

En medarbejder til det psykosociale område - tidsbegrænset stilling

Om jobbet

Har du lyst til at arbejde i en spændende organisation med masser af faglig udvikling og hvor der til stadighed kommer nye opgaver til – så har vi måske jobbet til dig. Overordnet omfatter arbejdet socialpædagogisk støtte i samarbejde med borgere med psykosociale vanskeligheder.

Ved Boligerne på Dronninggårds Allé arbejder vi i tværfaglige teams. Den støtte, som tilbydes i boligerne, er recoveryorienteret psykosocial rehabilitering.

Du skal arbejde med udgangspunkt i at skabe muligheder for udvikling af borgerens personlige og sociale kompetencer. Du skal støtte borgerne i, at finde deres motivation for forandringer og tro på at kunne finde egne ressourcer og se mulighederne for, at skabe sig et selvstændigt og meningsfuldt liv. Borgerne har forskellige psykosociale vanskeligheder, som eksempelvis kan omfatte stemmehøring, angst, depression, skizofreni m.v.

Din profil

Du skal have en social- eller sundhedsfaglig grunduddannelse fx socialpædagog, socialrådgiver, ergoterapeut, fysioterapeut, social- og sundhedsassistent/sygeplejerske mv. Erfaring indenfor det psykosociale område vil være en fordel. Du har forståelse for, og indsigt i, psykiske vanskeligheders betydning for mennesker og en evne til at samarbejde indgående med opbygning af relationer og motivation.

Du er i besiddelse af personlig modenhed, ansvarsbevidsthed, psykisk robusthed, gåpåmod og humor og har et inkluderende og positiv livssyn. Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.

Derfor skal du vælge os

Center for Sociale Indsatser er en organisation, der er præget af høj faglighed, høj personaletrivsel og spændende udviklingstiltag

Du bliver en del af en arbejdskultur, som er præget af hjælpsomhed og fælles ansvar, hvor faglig udvikling, sparring og refleksion vægtes højt.

Du får høj grad af selvstændighed og ansvar samt gode muligheder for at udvikle dig selv og have indflydelse på dine omgivelser. Din hverdag bliver alsidig med mange faglige udfordringer. Du får engagerede og fagligt velfunderede kolleger, som har en uformel omgangstone og et godt og rummeligt arbejdsmiljø.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er tidsbegrænet fra d.1.1. 2021 til d. 31.1.2022 på 37 timer om ugen, med mulighed for forlængelse.

Der er skiftende arbejdstider mellem kl. 7.15 og 23.15 og weekendarbejde hver 3. weekend. Arbejdet ved Boligerne på Dronninggårds Allé er meget fleksibelt tilrettelagt.

Ansættelse ved Boligerne på Dronninggårds Allé 24-26 er betinget af tilfredsstillende straffeattest. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Om os

Boligerne Dronninggårds Allé 24-26 er en enhed under organisationen Center for Sociale Indsatser, som hører under Social og Sundhed i Rudersdal Kommune. CfSI varetager forskelligartede støtteopgaver for og med borgere med såvel psykosociale vanskeligheder som borgere på handicapområdet.

Boligerne Dronninggårds Allé 24 - 26 i Holte er et moderne byggeri og tilbud med 15 tværfagligt ansatte medarbejdere og en daglig leder. Der er i alt 29 boliger. Boligerne er til borgere over 18 år, som har psykosociale vanskeligheder.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor.

Samtaler forventes afholdt den mandag d. 16. november 2020

Kontakt

Rudersdal Kommune

Sophie Magdelenes Vej 7, 2. sal
3460
Birkerød
Tlf: 46110000
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2020
Udløber:
02-11-2020
Kviknummer:
LJA-81083379
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
01-12-2020