84
84
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
84
84
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykiatrisk Center Glostrup

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-10-2020

Er du pædagog, og trives du i en udfordrende hverdag? Så, kom og bliv vores nye kollega på retspsykiatrisk afsnit 181 på Psykiatrisk Center Glostrup.

Retspsykiatrien udgør en speciel gren af psykiatrien på grund af det helt specifikke patientklientel. Alle patienter har en retslig foranstaltning og tillige ofte en alvorlig sindslidelse, ofte med store funktionstab.

Lige nu leder vi efter en erfaren pædagog, overvejende med nattevagter i arbejdsweekenden.

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende retspsykiatrisk afsnit med subakut funktion, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver Vores patienter tilbydes pleje og behandling i forhold til den psykiatriske diagnose, med særlig opmærksomhed på risiko for kriminalitetsrecidiv. Behandlingen er en kombination af medikamentel behandling, miljøterapi og behandling af et evt. komplicerende misbrug.

Vi arbejder ud fra de miljøterapeutiske principper og har kontaktpersonsystemet som plejeform. Du får i samarbejde med dit tværfaglige team til opgave at arbejde målrettet sammen med patienten f.eks ved ugentlige samtaler, hvor fokus er recovery og hvor dit ansvar er at hjælpe og motivere patienterne til udvikling og forandring.


Den specialiserede retspsykiatri på PC Glostrup Retspsykiatrien består af to særligt sikrede sengeafsnit med plads til 10 patienter på hvert.

Vi modtager patienter til mentalundersøgelse, patienter i varetægt efter retskendelse, sygeafsonere, samt patienter med dom til anbringelse eller dom til psykiatrisk behandling.

Vi har et aktivitetsteam, som vi samarbejder med om mange forskellige aktiviteter til gavn for vores patienter. Derudover har vi et tæt samarbejde med vores retspsykiatriske ambulatorium.


Vi kan tilbyde Her er højt til loftet og kort vej til ledelsen. Vi har et godt kollegialt sammenhold og masser af plads til humor.

  • Høj sikkerhed. Vi har stort fokus på sikkerheden både for patienter og personale. Derfor har vi en sikkerhedsnormering, som vi ikke går på kompromis med. I den forbindelse prioriterer vi også løbende psykofysisk træning, voldsforebyggelses og deeskalering højt.
  • Fokus og tid til at danne relationer til patienterne. I retspsykiatrisk regi har vores patienter i gennemsnit en længere indlæggelse. Det betyder, at vi har lange og intensive rehabiliteringsforløb, hvor du får rig mulighed for at gå i dybden med behandlingsforløbene.
  • Skræddersyet introduktionsprogram. Med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring sørger vi for, at du får et grundigt introduktionsforløb, introduktion til patientgruppen og de udfordringer og muligheder, der er på et retspsykiatrisk afsnit. Du vil også få tildelt en erfaren mentor samt supervision hver 14. dag.
Vores ønsker til dig Vi ser gerne at du har erfaring indenfor psykiatrien eller andre lukkede intuitioner. Specialviden på det retspsykiatrisk området er til stede i afsnittet, og oplæring i dette kan tilrettelægges.

Vigtigst af alt er det, at du motiveres af at hjælpe patienter med alvorlige psykiske lidelser. For at komme i betragtning til stillingen, skal du være uddannet pædagog.

Du er god til at tackle en udfordrende hverdag. Du er rutineret og handlekraftig, og når hverdagen byder på uforudsete udfordringer, står du fast og tackler det der måtte komme med overblik, ro og velovervejelse. Du kan både tackle faglige udfordringer og så er du ikke er bleg for at trække i træningstøjet eller fodre vores høns.

Du prioriterer samarbejde og faglig udvikling højt. Vi arbejder i tværfaglige teams og det er derfor vigtigt, at du som kollega er god til at samarbejde og er fleksibel. Du brænder for faget og det kommer til udtryk overfor patienterne, men også de mange elever og studerende, som du vil møde i afdelingen.

Du bidrager til den god stemning i afsnittet. Vi er en personalegruppe, som prioriterer og værdsætter socialt samvær og en god anledning dertil.Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse pr. 1. november eller efter aftale.

Det er en 37. timers stilling med overvejende nattevagter i weekenden (fredag-søndag) i ulige kalenderuger. Blandede vagter, men vi tilstræber 2 skift.

OBS: Pr 1.1.2021 skifter vi organisatorisk ledelse til PC. Sct. Hans. Vi skal fusioneres med Pc Sct. Hans og fra november 2021 skal vi fysisk sammenlægges på matriklen Boserupvej 4, 4000 Roskilde.Vi glæder os til at høre fra dig Søg via link senest den 21. oktober 2020. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mie Kaiser Reuven tlf. 38 64 06 44 eller souschef Louise Noring tlf. 38 64 06 81.Velkommen indenfor hos Psykiatrisk Center Glostrup Vi er et stort psykiatrisk center med ca. 750 medarbejdere fordelt på 5 adresser. Vi behandler mennesker med mange typer af psykiske sygdomme som f.eks. depressionen, angst, personlighedsforstyrrelser og psykotiske lidelser. Vi har både døgnafsnit, en lang række ambulante enheder og en aktiv forskningsenhed.

Centeret er midt i en udviklingsproces, hvor vi særligt har fokus på patient- og pårørendeinvolvering og sammenhængende patientforløb. Vi har høje faglige ambitioner indenfor behandling, pleje, rehabilitering, recovery og forskning.I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kontakt

Psykiatrisk Center Glostrup

Nordre Ringvej 29
2600
Glostrup
Tlf: 38640680
Praktisk information
Oprettet:
06-10-2020
Udløber:
21-10-2020
Kviknummer:
LJA-81239768
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Østjysk Bolig
Aarhus, Østjylland
Frist:
15-11-2020
Østjysk Bolig
Aarhus, Østjylland
Frist:
15-11-2020