152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Psykiatrisk Center Glostrup

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-04-2021

Er du socialpædagog, og vil du være med til at gøre en forskel for indlagte patienter på regionens eneste surrogat afsnit?

Ønsker du dig et godt og stabilt job på en arbejdsplads med et sundt arbejdsmiljø? Vi søger en socialpædagog til vores retspsykiatriske afsnit for patienter, der er varetægtsfængslet i surrogat. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver Som socialpædagog hos os kommer du til at indgå som en del af plejepersonalet. Dette betyder, at du skal være kontaktperson og ansvarlig for udvalgte patientforløb. Dette kommer til at foregå i et tæt tværfagligt samarbejde med dine kolleger.

I teamet arbejder vi med at understøtte, at patienten er i centrum for behandlingen under indlæggelse, og at behandlingen dermed tilpasses ud fra den enkeltes behov og ressourcer. Derfor tilbyder vi som et led i vores miljøterapiske tilbud løbende aktiviteter under indlæggelsen.Hvad forventer vi af dig? Du er en selvstændig og faglig kompetent socialpædagog, der kan se sig selv arbejde i en afsnit, hvor vi vægter tværfaglighed, sikkerhed og et godt arbejdsmiljø højt.

  • Du er god til at tackle en udfordrende hverdag. Du er handlekraftig, og når hverdagen byder på uforudsete udfordringer, står du fast og tackler det, der måtte komme, velovervejet og med overblik og ro.
  • Du prioriterer samarbejde og faglig udvikling højt. Vi arbejder i tværfaglige teams og det er derfor vigtigt, at du som kollega lader dig inspirere af andre og er god til at lære fra dig. Du brænder for faget og vægter den faglige udvikling højt.


Vi ser gerne, at du har erfaring indenfor psykiatrien, men dette er ikke et krav. Vigtigst af alt er det, at du motiveres af at hjælpe patienter med alvorlige psykiske lidelser.

For at blive taget i betragtning til stillingen, skal du være uddannet socialpædagog.Hvorfor skal du søge job hos os? Bliv en del af et spændende afsnit – det eneste af sin slags i Region Hovedstaden. På vores afsnit møder du spændende faglige og udviklingsmæssige opgaver. Du får mulighed for at arbejde specialiseret med målgruppen af retslige patienter.

Gode og dygtige kolleger. Du får kompetente kolleger, der er glade for at sparre med hinanden, fagligt og personligt. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone, med gensidig respekt og internt samarbejde vagtlagene imellem.

Fokus på udvikling. Du kommer til at deltage i faste og planlagte supervisionstilbud. Vi har fokus på psykofysisk træning, konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker samt vedligeholdelsestræning.Velkommen på afsnit 802 Afsnit 802 er et retspsykiatrisk døgnafsnit, der modtager patienter fra Vestre Fængsel med retskendelse om varetægtsfængsling i surrogat samt retskendelse om mentalobservation under indlæggelse. Vi varetager således en vis udredning inden domsafsigelse.

Afsnittet har regionsfunktion, og er det eneste af sin slags i Region Hovedstaden.Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for Ny Løn.

Der er tale om en fast stilling som socialpædagog i skiftende vagter med weekendvagter hver anden weekend. Stillingen er til besættelse fra den 1.6.21 eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.Vi glæder os til at høre fra dig Søg via link senest torsdag den 22. april 2021. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi afholder samtaler den 26. april.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om afsnittet eller stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Joachim Zytphen-Adeler på tlf. 38 64 06 80.I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Psykiatrisk Center Glostrup

Nordre Ringvej 29
2600
Glostrup
Tlf: 38640680
Praktisk information
Oprettet:
08-04-2021
Udløber:
22-04-2021
Kviknummer:
LJA-81932829
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce