152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-03-2021

Erfaren familiebehandler til Børne- og Familiehuset Arilds hjemmebase

Genopslag

Børne- og Familiehuset Arilds ”afdeling Hjemmebasen” søger en fagligt erfaren og engageret familiebehandler, der har lyst til at arbejde med hjemmebaserede familiebehandlingsindsatser i og omkring familierne i deres hjem.

Hvem er familiebehandlingsindsatserne til?
Hjemmebasen tilbyder jf. SEL §52.3.3. ambulante og målrettede familiebehandlingsindsatser i hjemmene alle ugens dage.

Målgruppen er udsatte familier, der er præget af komplekse psykosociale udfordringer og med børn i alderen 0-8+ år samt ældre søskende.

Alle Hjemmebasens familieindsatser tilrettelægges individuelt i tæt samarbejde med myndighed og forældrene/familierne. Indsatserne er støttende og koordinerende med fokus på at skabe den nødvendige sikkerhed, progression og udvikling i forældreskabet og dermed sikre børnenes trivsel, resiliens og udvikling.

Gennem indsatserne beskrives og (videre)udvikles forældrenes mentaliseringsevne, så forældreskabet styrkes og udvikles. Forældrene understøttes blandt andet i at blive bedre til at forstå, imødekomme og opfylde børnenes individuelle behov for kontakt og omsorg. Det konkrete arbejde er ofte en kombination af:

Støtte, råd og vejledning med fokus på tillidsskabende dialog, kontakt, tilknytning og relationsdannelse mellem forældre og barn, fx:

  • Vejledning og praktisk støtte i dagligdagen med fokus på familien og børnenes døgnrytmer, dagligdagsstruktur og aktiviteter.
  • Støtte, råd og hjælp til planlægning og organisering af hjemmet med fokus på hygiejne, rengøring og tøjvask, indkøb, madlavning, madpakker, læge- og tandlægebesøg etc.
  • Støtte og vejledning til (gen)etablering og vedligeholdelse af kontakt og samarbejde med familiens netværk og andre relevante aktører.
  • Samarbejde og koordinering med relevante aktører i familiens liv såsom sundhedsplejen, jobcenter, institutioner, skoler, behandlingstilbud m.m.
Vi tilbyder
Børne- og Familiehuset Arild er en udviklingsorienteret arbejdsplads under Center for Tidlige Indsatser, Døgn- og Familieplejetilbud i Borgercenter Børn og Unge (BBU).

Familiearbejdet i Hjemmebasen tilbyder fagligt interessante, afvekslende og udviklende arbejdsdage, hvor omdrejningspunktet altid er at skabe positive forandringer, der understøtter børnene og forældrenes trivsel og udvikling.

Vi har kontinuerligt fokus på et fagligt godt og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi alle tager ansvar for at spille sig selv og hinanden gode, så vi på trods af ”alene-arbejdet-ude-i-marken” har oplevelsen af, at arbejdsfællesskabet og teamwork er ’kittet’ til trivsel, faglig udvikling og gode resultater.

Vi er en afdeling, hvor vi i udviklingsøjemed vægter faglige metoder og kreativitet højt, mens vi til stadighed går på opdagelse.

Arbejdstid og tiltrædelse
Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer med en fast ugentlig fridag.

Du skal være indstillet på at arbejde i ydertimerne mellem klokken 7-22, hver anden weekend og evt. på helligdage.

Forventninger til dig
Du skal være faglig velfunderet, handlekraftig og i stand til selvstændigt at tilrettelægge og udføre dit familiebehandlingsarbejde.
Du skal synes, at det er fagligt interessant at arbejde selvstændigt, og hvor du via din faglige robusthed skaber tillidsfulde relationer, et godt sam- og udviklingsarbejde, mens du bevarer et fagprofessionelt blik for familiernes udfordringer, ressourcer og udviklingspotentialer.

Det vil være en fordel men ikke et krav, hvis du har kørekort, samt er indstillet på at stille din private bil til rådighed for ”tjenestekørsel” rundt til familierne i Københavns Kommune.

Kvalifikationer

  • Du er socialpædagog – gerne suppleret med en efteruddannelse som familiebehandler eller lignende.
  • Du kan omsætte teori til praksis med fagligt definerede og konkrete mål.
  • Som fagperson er du robust og omstillingsparat og kan bevare over- og indblikket på travle arbejdsdage.
  • Du er velformuleret i tale og skrift, arbejder systematisk med den daglige dokumentation og administration.
  • Relevant erfaring fra lignende stilling vil være at foretrække, men ikke et krav.
Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og fastsættes efter principperne i Ny Løn. Derudover er der indgået en Lokalaftale mellem LFS og Børne- og Familiehuset Arilds ”Afd. Hjemmebasen”, hvor familiebehandlerne får et månedligt ”funktionstillæg/ulempetillæg” for fleksibilitet.

Ønsket tiltrædelse er 1. maj eller 1. juni.

Yderligere informationer om Børne- og Familiehuset Arild og stillingen

https://fibo.kk.dk/artikel/boerne-og-familiehuset-arild.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne Marie Bigum på 2323 6577.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Det er vigtigt, at der i din ansøgning eller i CV’et fremgår klar dokumentation med datoer for ansættelsessteder og ophør, uddannelsesbevis etc.

Du skal søge stillingen elektronisk via nedenstående link senest torsdag den 8. april 2021
Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 20. april mellem kl. 9-15 i Børne- og FamilieHuset Arild, Gadelandet 13, 2700 Brønshøj.

Kontakt

Københavns Kommune

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21554413
Praktisk information
Oprettet:
27-03-2021
Udløber:
08-04-2021
Kviknummer:
LJA-81883655
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Randers Kommune, Specialindsats for Børn & Unge - Mellerup
Randers, Østjylland
Frist:
18-04-2021
Guldborgsund Kommune
Guldborgsund, Lolland & Falster
Frist:
22-04-2021