88
88
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
331
331
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rudersdal Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-06-2019

Erfaren socialpædagog til Plejecenter Frydenholm, Bofællesskabet Æblehaven

Om jobbet

Ønsker du et job, hvor du er med til at skabe rammerne om det gode hverdagsliv, og hvor faglighed er i fokus? så har vi jobbet til dig!

Bofællesskabet Æblehaven har 22 boliger og 2 vurderingspladser fordelt i 3 huse.

I tæt samarbejde med borgerne, pårørende og de frivillige lægger vi vægt på at opretholde ”det gode hverdagsliv”. Vi arbejder målrettet rehabiliterende ud fra den enkelte borgers ressourcer og livskvalitet.

Du skal være med til at skabe mening i hverdagslivet for beboerne og inddrage dem i dagligdags gøremål ud fra den enkeltes livshistorie. En meningsfuld hverdag består bl.a. af lettere madlavning, nærvær og samvær, fysiske aktiviteter, reminiscens, sang og musik og udflugter i vores bus.

Du skal arbejde i et leve-bo-miljø, og ud fra principperne, som beskrevet i bogen ”Leve-bo-miljø” af Mette Søndergård, skal du være med til at videreudvikle det og fortsat skabe et varmt og trygt miljø for beboerne. Vi arbejder på tværs af husene, hvor det at byde ind i et tværfagligt forum skaber kvalitet for borgerne. En del af det daglige arbejde omfatter også at dokumentere i vores elektroniske journalsystem.

Din profil

Du er uddannet pædagog, stærk i egen faglighed og har gerne viden om og erfaring med, at arbejde med borgere med demens. Du finder det naturligt og spændende, at arbejde ud fra et personcentreret perspektiv og meningsgivende, at arbejde med livets afslutning.

Du ser aktiviteter som et hverdagsrehabiliterende værktøj og kan anvende pædagogiske metoder i den personlige pleje. Du ønsker at dele ud af egen pædagogiske viden og erfaring, til gavn for borgerne, og finder andres livshistorie som et spændende og afgørende værktøj for trivsel. Du er positiv, relationel og har humor. Du kan måske spille på et instrument eller har andre kreative færdigheder.

Derfor skal du vælge os

Du får et job med individuelle aktiviteter i dagligdagen, hvor du har medindflydelse på egen hverdag. Du indgår i samarbejde med gode og positive kolleger som alle har høj faglighed og lyst til at lære mere. Du bliver en del af en enhed i udvikling, med plads til forskellighed, nye ideer og kreativitet og skønne borgere der glæder sig til at lære dig at kende.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 35 timer pr. uge i dagarbejde, med arbejde hver 3. weekend og med start den 1. august 2019 eller snarest herefter.

Om os

Bofællesskabet Æblehaven er en selvstændig afdeling under Plejecenter Frydenholm, som

samlet består af Frydenholm med 59 permanente plejeboliger, Æblehaven med 24 boliger til borgere med demens og daghjemmene Frydenholm og Kernehuset. Æblehaven er beliggende på Kongevejen 431-433, 2840 Holte, i naturskønne omgivelser og med gode forbindelser til offentlig transport.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor

Samtaler: Holdes løbende efter aftale

Kontakt

Rudersdal Kommune

Dronninggårds Alle 24-26
2840
Holte
Tlf: 46110000
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2019
Udløber:
30-06-2019
Kviknummer:
LJA-74111374
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-07-2019
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-07-2019