134
134
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
134
134
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-07-2020

Fagligt stærk specialist til voksen/handicapområdet med flair for tal

Genopslag - specialist til Handicaprådgivningen


Psykiatri- og handicapområdet i Gladsaxe Kommunes ønsker at styrke sagsbehandling og økonomistyring på vores voksen/ handicapområde.

Vi leder efter dig som kan understøtte, at vi i Gladsaxe Kommune har et stærkt fokus på at bruge ressourcerne klogt til gavn for kommunens borgere med psykiske, fysiske og sociale
handicap.

Jobbet er præget af især to roller:

  • Du skal have overblik over porteføljen af de tilbud, vi bruger.
  • Du er den, der går forrest i at se på tværs af sagerne og har modet til at udfordre vores måde at gøre tingene på.
Du har et godt mix af faglige og personlige kompetencer

Du har evnerne til at få indsigt i hele fagområdet og lovgivningen. Det er et krav i denne stilling, at du har kendskab til servicelovens rammer. På den måde vil din rådgivning bidrage til at borgerne får de rette tilbud til den rette pris. Du kan finde løsninger i både de traditionelle sager og de komplicerede sager.

Du har økonomisk flair. Med dig får vi en kollega som kan bidrage til at sikre, at kommunens midler bruges så optimalt som muligt. Det bliver dig, som i samarbejde med dine kolleger får ansvaret for kontrakter og dermed også skal sikre gode aftaler for borgerne og kommunen.
Det bliver afgørende, at du har både socialfaglig forståelse og økonomisk flair. Du arbejder sammen med dygtige fagspecialister med indgående erfaring og indsigt i Serviceloven. Dit bidrag i samarbejdet er især din tilgang til analysearbejde. Du har mod på at bruge de data, der ligger i vores systemer, til proaktivt at kvalificere vores indsats.

Du deler indsigter med kolleger og ledelse på en opsøgende måde.
Du skal udarbejde analyser af kommunens udgifter og bevillinger, og melder dig på banen over for ledelsen, når du ser muligheder for at optimere ressourceanvendelsen. Ledelsen ønsker din sparring og dine input det er en væsentlig del af jobbet, at du er vedholdende.

Du er god til at samarbejde og kommunikere: Både når du skriver og når du taler, er det tydeligt, hvad du vil.  Du har blik for de samarbejdsflader, som skal fungere, for at sikre fremdrift i arbejdet, og du bidrager aktivt til et godt samarbejdsklima, uanset om der er tale om en sparrings- eller forhandlingssituation. Vi er i berøring med mange kommuner og udbydere, og du evner på en respektfuld måde at varetage borgernes og Gladsaxe Kommunes interesser over for samarbejdspartnere. Internt vil du få et tæt samarbejde med ledelsen og med konsulenter i Social- og Sundhedsforvaltningens stabsfunktioner.

Din baggrund

Du kan være uddannet socialrådgiver evt. med en overbygningsuddannelse eller har en akademisk uddannelse, fx jurist eller lign. Men det kan også være andre uddannelser, der sammen med dit erfaringsgrundlag gør dig kompetent til at bestride stillingen.

Lidt om Handicaprådgivningen og vores samarbejdsflader.

Du vil blive en del af Handicaprådgivningen, der varetager hele sagsbehandlingen for voksne med særlige behov. Handicaprådgivningen består i dag ud over dig af 15 myndighedssagsbehandlere og to fagspecialister. Hos os er vi drevet af at skabe forandring samme med vores borgere og deres pårørende. Vi vægter også et tæt og konstruktivt samarbejde med udførerne meget højt.

I Handicaprådgivningen har vi fleksibel arbejdstid, og der er rig mulighed for selv at tilrettelægge sin arbejdsdag, ud fra rammerne i afdelingen, ligesom der er mulighed for hjemmearbejdsdage.

Handicaprådgivningen er en del af Psykiatri- og Handicapafdelingen, som derudover omfatter Gladsaxe Kommunes tilbud til voksne med fysiske og kognitive funktionsnedsættelser samt tilbud til voksne med psykosociale udfordringer. Gladsaxe Kommunes Psykiatri- og Handicapafdeling er kendetegnet ved, at vi sælger mange pladser til andre kommuner.

Ansættelsesforløbet

Vi vil gerne ansætte dig så hurtigt som muligt. Men vi venter også gerne på den rette ansøger, og har derfor ikke sat en endelig ansøgningsfrist.
Vær derfor opmærksom på, at vi inviterer relevante ansøgere til samtale løbende, det vil sige efterhånden som ansættelsesudvalget tager stilling til ansøgningerne.

Du må rigtigt gerne ringe til os, for at høre om stillingen er noget for dig.
I uge 28-32 kan du ringe til Birgitte Hebo Schmidt på telefon 20 23 99 37.
I uge 33 og frem kan du ringe til Lone Grangaard Lorenzen på telefon 51 25 45 44.

Du vil blive ansat på den overenskomst, som er relevant for dig, med mulighed for at forhandle tillæg.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FNs verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Gladsaxe Kommune

Rådhus Alle 7
2860
Søborg
Tlf: 33 30 77 00
Praktisk information
Oprettet:
10-07-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80637400
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020