90
90
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
90
90
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-11-2020

Familieplejekonsulent til Center for Familie


Center for Familie søger med tiltrædelse 1.2.2021 familieplejekonsulent til fuldtidsstilling i familieplejeteamet.
På grund af overgang til efterløn, er en fuldtidsstilling blevet ledig pr. 1.2.21. Vi leder derfor efter dig, som kan supplere teamet i forhold til både kompetencer og personlighed, og som brænder for at arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for anbragte børn. Du er uddannet socialrådgiver eller pædagog, og har erfaring for arbejde med familieplejere, meget gerne som konsulent. Det vil også have prioritet hvis du har uddannelse som supervisor.
Vi er 5 familieplejekonsulenter og en leder der også har andre områder i centret. Vi er et lille team som vægter arbejdsmiljø og det relationelle højt, og som har kutyme for en åben og ærlig kommunikation med hinanden. Vi bestræber os på at sætte pris på forskelligheden imellem os, og ser stor værdi i, at vi har forskellige styrkeområder. Vi vil gøre os umage for at tage godt imod dig, og tilbyder mentorordning det første halve år.
Aktuelt har vi ca. 110 helårspladser hos plejefamilier i og uden for Frederikshavn kommune. Mulighed for anbringelse i familiepleje indgår som et centralt element i Center for Families strategi, og vi har aktuelt sat et udviklingsarbejde i gang på tværs af myndigheds og familieplejeområdet for at optimere kvaliteten, forebygge sammenbrud og beskrive ensartede arbejdsgange på tværs.
I forhold til familieplejerne har vi over de senere år haft fokus på at uddanne såvel konsulenter som plejeforældre i den mentaliserings baserede tilgang til opgaverne omkring de anbragte børn og unge. Det vil derfor være vigtigt for os, at du har et solidt kendskab til denne tilgang, og kan vejlede plejeforældrene med dette udgangspunkt. Vi har valgt at anvende TSOP og tre af konsulenterne er på nuværende tidspunkt uddannet, men vi ser det som en force at flere har denne kompetence og kan indgå i undervisningen. Vi vil selvfølgelig være glade for at få en kollega som har TSOP uddannelsen, men ved godt det er så nyt et udbud, at det kun kan være et ønske. Bare du er indstillet på at indgå i opgaven og tage uddannelsen, så er det fint for os.
Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Konsulentfunktion inden for familieplejeområdet i forhold til rekruttering, uddannelse, faglig vejledning, rådgivning og supervision. Herunder også uddannelse og supervision i forhold til TSOP.
  • Godkendelse af netværksplejefamilier, og faglig vejledning og supervision i forhold til disse familier.
  • Matche børn og unge med anbringelsessteder hos plejefamilier eller andre døgntilbud. Herunder også opgaver i forhold til aflastning.
  • Opgaver som støtteperson for forældre til anbragte børn jævnfør servicelovens § 54.
  • Medvirken til udvikling af tiltag der kan skabe kvalitetsudvikling i anbringelser på såvel familiepleje som døgnområdet i øvrigt.
     
Din arbejdsplads er på Sæby Rådhus, med masser af gode kollegaer og tværfaglige samarbejdspartnere. Du får selvfølgelig løn efter relevant overenskomst.  

Du må meget gerne kontakte os inden du sender din ansøgning.
Familieplejekonsulent Lotte Holm Jørgensen på mail lojr@frederikshavn.dk eller tlf. 5135 6024
Familieplejekonsulent Helle Pedersen på hepe@frederikshavn.dk eller tlf. 2127 1403.
Områdeleder Birgitte Ammitzbøll på mail biam@frederikshavn.dk eller tlf. 4056 5318

Ansøgning vedhæftet relevante dokumentationer fremsendes inden den 24.11. 2020. kl. 12.00. Der afholdes samtaler den 30. november efter kl. 11.00

 

Kontakt

Frederikshavn Kommune

Rådhusvej 1
9300
Sæby
Praktisk information
Oprettet:
06-11-2020
Udløber:
24-11-2020
Kviknummer:
LJA-81356014
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
U:point
København, Storkøbenhavn
Frist:
06-12-2020