100
100
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
100
100
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Herning Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 04-09-2020

Familieterapeut til FFT Team

Center for Børn og Forebyggelse søger pr. 1. november 2020 en familieterapeut til vores FFT Team - 37 timer ugentligt.
Funktionel Familie Terapi - FFT er et tilbud om familiebehandling til familier med børn og unge i alderen 10-17 år, som er i risiko for eller udviser problemadfærd. FFT retter behandlingen mod hele familien, i en intensiv, helhedsorienteret indsats, som involverer alle familiemedlemmer, i en balanceret alliance.

Familierne får et individuelt tilrettelagt terapeutisk forløb, der hjælper med at identificere, håndtere og afhjælpe konflikter i familien. Programmet styrker de relationelle bånd i familien, giver håb og redskaber til at skabe positive relationer internt i familien og i de andre sammenhænge, den unge befinder sig i.
?FFT tager udgangspunkt i en systemisk forståelse af den unges og familiens vanskeligheder, og man søger at forstå disse, inden for den kontekst, den unge indgår i. Målet med behandlingen er, at forbedre hele familiens kommunikations- og problemløsningsfærdigheder, samspillet generelt, samt den gensidige omsorg og respekt i familien. Den unge og forældrene deltager sammen i behandlingssessioner over 3 til 6 måneder, alt efter problemernes tyngde.

Opgaven

 • Du vil arbejde selvstændigt i sessionerne med familierne, men vores filosofi er, at vi har ”fælles familier”.
 • Du skal kunne stille dig i midten og være upartisk, turde italesætte den reelle udfordring/problemstilling og kunne agere i pressede situationer.
 • Du skal kunne arbejde indenfor et program (FFT-modellen).
 • Du skal arbejde med dokumentation.
 • Der vil være ugentlig supervision og vejledning.
 • Du skal være fleksibel, samt være en del af et team, hvor vi bruger hinanden, men også tør være åben for at modtage og give sparring.
 • Du skal være indstillet på, både selv at tilrettelægge din arbejdstid, men samtidig at have 1-2 arbejdsdage efter kl. 17.00.

Kvalifikationer
Vi vægter ansøgere, der har:
 • En relevant uddannelsesbaggrund (som f.eks. socialpædagog) og meget gerne med overbygnings- og videreuddannelse eller anden relevant uddannelsesbaggrund
 • Faglig indsigt, viden og erfaring fra arbejde med børn, unge og familier - herunder meget gerne erfaring med (korttids-)familieterapi, kognitiv terapi og systemteori
 • Beredskab til at indgå i en behandlingsindsats, der er kendetegnet ved at kræve en udpræget fleksibel indsats i forhold til den konkrete behandlingsopgave.
 • Gode samarbejdsevner, engagementsdannelse m.v.

Vi kan tilbyde
 • En udviklingsorienteret og udfordrende arbejdsplads, der vægter kvalitet i opgaveløsningen. Vi er i konstant udvikling af den behandlingsmæssige indsats i forhold til børn, unge, deres familier samt systemerne omkring familien.
 • Fagligt vidende og engagerede medarbejdere samt en velfungerende organisation.
 • Et godt og udviklende samarbejdsmiljø i afdelingen
 • Et velfungerende team bestående af 1 vejleder samt 3 terapeuter
 • Introduktionsforløb for nyansatte, samt uddannelse i modellen.

Nærmere information om stillingen kan også fås ved henvendelse til Vejleder Klaus Boe Jensen på tlf. 20 35 81 15.

Sidst ansøgningsfrist fredag den 25. september 2020, kl. 8.00.
Samtalerne forventes at blive afholdt tirsdag den 29. september 2020

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt ny løn.

Ansættelsesprocedure
Ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis samt øvrige relevante bilag sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside:
Gå ind på www.herning.dk – job i kommunen – ledige job.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Herning Kommune

Markedspladsen 4, 1
7400
Herning
Tlf: 96282828
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
25-09-2020
Kviknummer:
LJA-81025331
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce