205
205
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
205
205
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 22-09-2021

Fritids- ungdomsklubben Peter Fabers Vej, UngiAarhus ØST, Fritidscenter Samsøgade -Møllevang-Frydenlund søger en specialpædagog til et års vikariat, med mulighed for fastansættelse efterfølgende. 37 timer om ugen.

Om jobbet:
Vi søger pr. 03.01.22 en 37 timers pædagog til et års vikariat i en specialafdeling, der er integreret i fritids- ungdomsklubben, Klubberne Peter Fabers vej, Møllevangen. Specialafdelingen rummer i øjeblikket 38 unge med diagnoser og/eller sociale udfordringer i alderen 10-21 år.

Klubberne Peter Fabers Vej er en del af Fritidscenter Møllevangen-Frydenlund-Samsøgade under UngiAarhus ØST og består af fire matrikler i henholdsvis Møllevangen, Frydenlund og Midtbyen. De fire matrikler ledes til dagligt at den samme Fritidscenterleder.

Klubberne Peter Fabers Vej har i alt i huset pt. 9 faste pædagoger, en afdelingsleder, løbende studerende samt virksomhedspraktikanter tilknyttet.  

Du vil skulle samarbejde med alle på tværs, særligt i blandt de to matrikler i Møllevangen-Frydenlund, men du har din primære daglige funktion i specialafdelingen, som pt. rummer 4 faste medarbejdere (udover dig), jævnligt studerende og en afdelingsleder.  

Klubben er et fristed, hvor de unge kommer efter skole for at være sammen med kammerater og voksne, der brænder for at lave noget sammen med unge.

Huset på Peter Fabers Vej rummer en fritidsklub (10-14 år) en ungdomsklub (14-18 år) og en specialafdeling (10-21 år) som er fuldt integreret med resten af huset. Dog er der mere struktur i specialafdelingen og der er særligt tilrettelagte aktiviteter, som kun gælder de medlemmer, der er indskrevet i specialafdelingen.

I afdelingen arbejder vi primært specialpædagogisk med personlig og social udvikling samt konflikthåndtering. Vi arbejder både gruppeorienteret og ud fra individuelle handleplaner, som skal tages hensyn til og udføres i praksis. Vores uge er meget struktureret og velforberedt og det skal du befinde dig godt med.

 

Din profil:
Personlige egenskaber.

·         Du skal være meget rummelig og tålmodig – du vil blive udfordret og ”testet” af de unge dagligt.

·         Du skal være meget vedholdende – også når det er ”op af bakke” – alt skal føres til døren – både aktiviteter, samarbejde og konflikter.

·         Du skal være i stand til at se muligheder i stedet for begrænsninger – nogle gange går dagen bare ikke som du havde forestillet dig det – det er en uforudsigelig hverdag vi har med at gøre pga. vores fantastiske unge                   menneskers forskellige personligheder og udfordringer.

·         Du skal ikke være bange for konflikter – dem har vi masser af og du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.

·         Du skal være meget robust som menneske – vi søger en person der har en god ballast at trække på når ”bølgerne går højt”, så personlige angreb ikke altid går ned i maven - og når de gør, så skal du dele det med os andre,           så vi kan bakke dig op.

·         Du skal have øje for kollegial opbakning – vi hjælper, støtter, sparrer med og superviserer hinanden.

·         Du skal være en afsmittende motivator og initiativtager – hvis du viser, at du synes en aktivitet er spændende, så er der større chance for at de unge også synes det.

·         Det er en fordel at du er omstillingsparat – vi forandrer og udvikler os hele tiden – nogle gange internt og nogle gange fra ekstern side.

·         Du skal tage teten, arbejde selvstændigt, få øje på opgaverne, men samtidigt være en del af teamet.

·         Du skal være refleksiv af natur og have lyst til at stille nysgerrige faglige spørgsmål.

·         Godt humør og energi er bestemt personlige kvaliteter vi sætter pris på.

·         Du skal have styr på dine/vores aftaler, være meget struktureret og være god til at have overblik og følge tingene til dørs.  

·         Du skal kunne fylde i rummet og være udadvendt.

·         Du skal synes det er interessant at arbejde med unge mennesker, der befinder sig i teenageårene.

·         Du skal have interesse i pigeaktiviteter og du må gerne have forståelse for, hvad der er på spil i pigekonflikter.

 

Faglige egenskaber.

·         Du skal kunne begå dig på skrift på et højt niveau.  

·         Du skal gøre det til et fagligt redskab at italesætte det positive og de små fremskridt du observerer – både i plenum til andre og til det enkelte barn/ung – positiv italesættelse er en vigtig del af vores pædagogik.

·         Du skal helst have erfaring indenfor målgruppen – herunder ungdomspædagogisk viden samt specialpædagogisk viden og erfaring.

·         Du skal have teoretisk viden og forståelse for ungdomskultur.

·         Du må meget gerne have forståelse for og teoretisk viden om, hvilke hindringer og udfordringer en eller flere diagnoser kan give et barn/en ung i forhold til dagligdagen.  

·         Du skal have forståelse for, erfaring med og flair for forældresamarbejdet, som er en af de vigtigste faktorer i forhold til at kunne flytte de unge.

·         Du skal have lyst til faglig fælles udvikling.

 

Derfor skal du vælge os:
Hvad kan vi tilbyde:

·         Vi kan tilbyde et team af dygtige folk. som brænder for deres arbejde samt 38 dejlige unge mennesker med masser af personlighed.

·         Du har masser af indflydelse på dit eget arbejde – forstået på den måde at vi altid er lydhøre overfor gode ideer og nye tiltag og du kan sætte dit eget præg på dit arbejde.

·         Vi tilbyder et team med en lang og solid erfaring for det, der virker i praksis med målgruppen.

·         Du bliver en del af teamet i Fritidscenter Møllevangen- Frydenlund-Samsøgade, men også en del af det store team i Ungiaarhus ØST, så masser af nye kollegaer venter på din ansættelse.

·         Vi tilbyder også et fælles hus fyldt med latter, smil og godmodige drillerier.

·         En afdeling der gerne vil stræbe efter at udvikle sig i fællesskab.

·         Vi tilbyder også masser af mulighed for faglig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37 timer om ugen.

Valgfri:
Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 03.01.22 til 31.12.22
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Tasia Vangsgaard. mail: tasva@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  12.11.21
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted d. 18 + 19 november. 

Om os
Du kan finde mere information om os på Ungiaarhus hjemmeside;

www.uiaa.dk – UngiAarhus ØST – Fritidscenter Møllevangen-Frydenlund-Samsøgade – Klubberne Peter Fabers vej – specialafdelingen.

 
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Peter Fabers Vej 35
8210
Aarhus V
Praktisk information
Oprettet:
22-09-2021
Udløber:
12-11-2021
Kviknummer:
LJA-82697321
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Skanderborg Kommune
Skanderborg, Østjylland
Frist:
26-10-2021
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
04-11-2021