135
135
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
135
135
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Svendborg Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 23-06-2020

Grønnemoseværkstederne i Svendborg Kommune søger 3 socialpædagoger til 2 faste stillinger og et barselsvikariat

Brænder du for at arbejde med borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse og har du en pædagogisk uddannelse suppleret med efteruddannelse indenfor neuropædagogik og autismespektrumforstyrrelser?
 
Så har vi et spændende job ledigt i Svendborg Kommunes Dagtilbud for voksne handicappede.
 
Grønnemoseværkstederne (GVS) er et dagtilbud til voksne borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, der efter servicelovens § 103 og § 104, er tilknyttet beskyttet beskæftigelse og aktivitets- og samværstilbud i Svendborg Kommune.
 
Vi søger 3 kolleger der er faglig velfunderet i det pædagogiske arbejdsfelt indenfor voksenspecialområdet med fokus på borgere med særlige behov.
 
Som person er du initiativrig, tager ansvar, er struktureret og reflekterende, kan se muligheder frem for begrænsninger og kan samarbejde på tværs af GVS samt supplere kolleger med fokus på borgernes indsatsmål
 
Vi er til for borgerne og tror på, at høj faglighed, klar retning og at alle oplever sig ordentligt mødt og behandlet, er væsentlige forudsætninger for, at borgerne får gavn af vores tilbud.
 
Set i lyset af vores forventninger til borgernes fremtidige behov i vores dagtilbud, foretrækkes ansøgere med en pædagogisk efteruddannelse og bred erfaring målrettet voksenspecialområdet. Her tænkes blandt andet på neuropædagogisk praksis og autismespektrumforstyrelser.
 
Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang med KRAP-metoden som redskab, samt med indsatsplaner ud fra den rehabiliterende tankegang / Socialafdelingens Fælles Afsæt. Du skal derfor have erfaring med udarbejdelse og udmøntning af pædagogiske indsatsplaner og SMART-mål for borgerne samt, at omsætte det i praksis. Vi benytter fagsystemet Nexus til dokumentation og understøttelse af dette arbejde ud fra de syv temaer i VoksenUdredningsMetoden.
 
GVS er opdelt i udførende teams, en afdelingskoordinator med faglig ansvar, en administration og den daglige leder. Der er knyttet ca. 160 borgere til GVS og der er p.t. 27 ansatte.
 
Den ene ledige faste stilling og barselsvikariatet er placeret i Team 1. Teamet har en struktur og forudsigelighed, som fordres af borgernes meget forskellige behov med en bred vifte af aktiviteter, f.eks. sang, gymnastik, køreture, værkstedsmøder samt et varieret tilbud af kreative aktiviteter. Det forventes, at vores nye kollega bidrager med videreudvikling af disse. I team 1 er der en del opgaver i forhold til pleje og omsorg.
 
Den anden ledige faste stilling er en kombinationsstilling mellem team 2 og 3. Den endelige placering på enhederne sker i forhold til ansøgernes personlige og faglige kvalifikationer. I disse teams kræves en del flair for håndværk i træ og metal, kreative- og produktionsopgaver samt pedelopgaver m.v. i interaktion med borgerne.
 
Afhængig af den løbende borgerfordeling / tilpasning i de forskellige teams/afdelinger, kan der forekomme rokeringer af personalet, hvilket ansøgere skal være indstillet på.
 
I din ansøgning skal det fremgå, hvilken af stillingerne du søger eller om du er ansøger til alle 3 stillinger.
 
Det er endvidere vigtigt, at du er fysisk- og psykisk robust og har erfaring med borgere der kan have udad reagerende adfærd.
 
Du skal have kørekort til bil kategori B.
 
Arbejdstiden er dagtjeneste og 37 timer om ugen.
 
Vi kan tilbyde:

  • Samarbejde og sparring med kolleger med et højt fagligt niveau.
  • Mulighed for faglig udvikling og udfoldelse.
  • Et job i en værdibaseret organisation.
  • Frihed i jobbet under ansvar.
  • Løn i henhold til aftaler og overenskomst med SL.
 
For stillinger i Direktørområdet Social, Sundhed og Beskæftigelse skal der rekvireres en offentlig straffeattest ved ansættelse i stillingen.
 
Der afholdes informationsmøde om stillingerne den 4. august 2020 kl. 16.00 på Grønnemoseværkstederne, Grønnemosevej 7, Svendborg. Tilmelding på mail  gronnemose@svendborg.dk
 
Tiltrædelse snarest mulig efter nærmere aftale.
 
Vil du have yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Steven Nordsmark på telefon 40 33 76 50, eller pædagog / afdelingskoordinator Charlotte Lindgaard på telefon 29 24 00 40.
 
Det skal bemærkes, at i ugerne 29, 30 og 31 er der ferielukket.
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Svendborg Kommune

Ramsherred 5
5700
Svendborg
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80521181
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020