52
52
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
223
223
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
LOBPA Aarhus

LOBPA Aarhus

|
Østjylland
|
Indrykket 22-05-2019

HR og kundekonsulent til at rådgive LOBPAs kunder med BPA ordning

LOBPA søger en ny kollega og rådgiver med socialfaglig baggrund til vores konsulentteam. Her vil du få ansvar for egne kunder og arbejde for yderligere forankring af LOBPAs position på markedet for personlig handicaphjælp. Du bliver en naturlig nøgleperson med stor berøringsflade både internt og eksternt, og din faglighed som socialrådgiver eller lignende vil være en stor fordel i dit daglige arbejde med kunderne i dit geografiske område.

 

Vi oplever en positiv tilgang i antallet af kunder både på bestående og nye forretningsområder. Den udvikling håber vi, at du motiveres af og vil være en del af. Som ansat i LOBPA kommer du til at gøre en reel forskel, fordi dit arbejde hjælper mennesker med handicap med at opretholde et selvstændigt og værdigt liv.

 

Vi sørger for, at du får en ordentlig oplæring i området med kolleger i teamet, og vi tilbyder desuden supervision og sparring på faglige udfordringer samt mulighed for efteruddannelse og opkvalificering.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver som HR- og kundekonsulent vil være:

 

  • Kvalitetsorienteret rådgivning ved kundemøder, telefonrådgivning og mailkorrespondance med LOBPAs kunder, medarbejdere, kommuner og medlemmer.

  • Rådgivning af LOBPAs kunder i deres rolle som arbejdsledere; herunder i personalejuridiske spørgsmål vedrørende rekruttering, afskedigelser, daglig ledelse, overenskomst, arbejdsmiljø, forsikring og konflikthåndtering.

  • Ansvar for at dine kunder kender LOBPAs værdier og tilbud.

  • Et varieret arbejde blandt andet med besøg hos eksisterende, nye og potentielle kunder i deres hjem samt møder med samarbejdspartnere i kommuner m.v.

  • Opbygning af gode relationer og medvirkende til at udvide LOBPAs kundegrundlag samt oparbejde nye samarbejdspartnere.

  • Deltagelse på lokale netværksmøder i samarbejde med dine kollegaer og vores medlemmer.

  • Sparring og tæt samarbejde med alle kolleger i Team LOBPA.

  • Ad hoc-opgaver og projektdeltagelse.

 

 

Om dig

Vi forventer, at du har erfaring inden for kerneopgaver på HR-området med kendskab til bl.a. personalejura, overenskomstforhold og andre HR-opgaver. Vi ser gerne, at du har erfaring med borger- eller kundekontakt; har været ansvarlig for rådgivning af borgere og har arbejdet med eksterne relationer.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tilsvarende stilling eller jobindhold med rådgivning af borgere med en BPA-ordning. Du kan have en socialfaglig baggrund og videregående uddannelse fra det kommunale område, organisationer m.v. eksempelvis som socialrådgiver, socialpædagog og lignende. Det vil være en fordel men ikke et krav, hvis du har erfaring fra arbejde med serviceloven på det kommunale handicapområde. Der indgår i stillingen elementer af salg og salgsarbejde i form af rekruttering af nye kunder.

 

Du møder med lethed meget forskellige mennesker; du er tillidsskabende, imødekommende og kommunikativt stærk; du er fleksibel, service- og løsningsorienteret samt beslutningsdygtig. Du får et spændende jobindhold og bliver en vigtig person i LOBPAs primære drift og i vores nye forretningsområder.

 

Du kommer til at arbejde sammen med 21 motiverede kolleger i Team LOBPA, og du indgår i LOBPAs konsulentteam. Der er tale om en fuldtidsstilling, som er placeret i LOBPAs kontor på MarselisborgCentret i Aarhus - med gode parkeringsforhold. Dagene vil byde på jævnlig kørsel i egen bil. Kørsel godtgøres efter statens takster.

 

Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingens indhold og dine kvalifikationer.

 

Om LOBPA

Vi arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et selvstændigt liv ved hjælp af borgerstyret personlig assistance (BPA), Samtænkt Indsats og Ledsagelse. Vores værdier tager afsæt i Independent Living-bevægelsen, hvorfor en af vores fornemste opgaver er at understøtte disse værdier. Vi udfører en række kunde- og medlemsaktiviteter; vi har arbejdsgiveransvar og vi varetager juridiske, administrative og økonomiske opgaver. Læs om os på www.lobpa.dk.

 

LOBPA er både en stor virksomhed med flere end 1.300 medarbejdere over hele landet, og vi er Danmarks eneste landsdækkende medlems- og interesseorganisation for personer med borgerstyret og personlig assistance. Vi er desuden midt i en spændende forandringsproces, hvor vi konsoliderer LOBPAs position på nuværende og nye forretningsområder.

 

Din ansøgning

Du er velkommen til at kontakte relationschef, Gorm Johansen, på telefonnummer 51 80 20 67. Din motiverede ansøgning sendes med CV til job@lobpa.dk med angivelse af HR- og kundekonsulent i emnelinjen senest den 7. juni 2019. Da vi gerne vil besætte stillingen snarest, afholder vi samtaler løbende. Din ansøgning bliver behandlet fortroligt, og vores svar går til den e-mail adresse, som du har sendt din ansøgning fra.

 

Vi glæder os meget til at møde vores nye kollega og byde dig velkommen i LOBPA.


Kontakt

LOBPA Aarhus

MarselisborgCentret
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
22-05-2019
Udløber:
07-06-2019
Kviknummer:
LJA-73456814
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
HR og personale,
Konsulent og rådgivning,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Flora RaniaBo Familiehus ApS
Skanderborg, Østjylland
Frist:
03-08-2019