96
96
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
96
96
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bostedet Lioba og Stenhuggerhusene

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-10-2020

Ildsjæl søges til tværfagligt socialpsykiatrisk bosted på Frederiksberg under udvidelse

Bofællesskabet Lioba er i gang med en etapevis udvidelse af driften med 10 nye pladser.
Vi har gennemgået første etape, hvor at vi ansatte 3 nye kollegaer. Vi skal nu i gang med at ansætte til næste etape og leder derfor efter dig, som er enten er social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, socialpædagog, psykoterapeut eller lignende.
 
Stillingerne er på 37 timer om ugen med tiltrædelse fra 1. december 2020.
 
Du skal have lyst til at bidrage til udviklingen af nye arbejdsgange og procedurer i to teams, som skal videreudvikle og sikre en professionel socialfaglig og sundhedsfaglig indsats for nogle af de mest udsatte borgere i Frederiksberg kommune.
 
Botilbuddet Lioba tilbyder ophold efter § 107 og § 108. Målgruppen er mennesker med dobbeltdiagnoser (sindslidelse og misbrug), som kan have en fysisk eller psykisk udadreagerende adfærd. Når udvidelsen er færdig, vil der bo 23 beboere på Lioba.
 
På Lioba hænger de sundhedsfaglige og socialfaglige indsatser og fagligheder tæt sammen, da vores målgruppe ofte har komplekse sociale og sundhedsrettede problemstillinger. Dette afspejler sig i vores meget tværfaglige medarbejdersammensætning, hvor vi løfter i flok, og hvor de enkeltes kompetencer ligeværdigt sættes i spil for at skabe et så godt, trygt og udviklende bo- og arbejdsmiljø som muligt.
 
Der arbejdes socialpædagogisk og sundhedsfagligt med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos borgeren i en (re-)habiliterende indsats.
 
Du skal have lyst til at arbejde ud fra en recovery-orienteret tilgang, hvor din fornemmeste opgave er at understøtte eller skabe og bære håb. Vi tror på, at respekt og ligeværd gør relationsarbejdet muligt og dermed kan gøre, at mennesker får modet og overskuddet til at blive chef i eget liv igen.
 
Vi arbejder ud fra den forståelse af, at mennesker får deres udfordringer af en grund. I hverdagen arbejder vi på at styrke den enkeltes sociale færdigheder og psykiske ressourcer med henblik på, at beboeren får et hverdagsliv med god livskvalitet og så høj grad af selvstændighed som muligt.
Opgaveløsningen er meget varieret; fra støttende samtaler, brobrygger/tovholder funktion, følgeskab, personlig pleje, praktisk hjælp i hjemmet, til cafébesøg mm.
 
En stor opgave på Lioba er håndtering, dosering og registrering af medicin, samt sundhedsfaglige plejeopgaver.
 
Arbejdstiden er dag-, aften- og weekendvagter.

Vi søger en kollega, der:

 • Er fagligt velfunderet, handlekraftig og afbalanceret.
 • Har kendskab til mennesker med dobbeltdiagnose.
 • Er en stærk holdspiller.
 • Er i stand til at håndtere og bevare ro og overblik ved konflikter.
 • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på at modtage og give konstruktiv feedback med henblik på at udvikle praksis.
 • Er mødestabil.
 • Anvender IT på brugerniveau.
 • Kan skabe håb og give omsorg, selvom menneskers reaktioner på sorg og krise kan være pakket ind i noget, vi umiddelbart ikke forstår.
   
 Vi tilbyder:
 • Faglige og engagerede kollegaer med tværfaglig baggrund.
 • Gode muligheder for at være med til at præge og udvikle pædagogikken og kulturen.
 • Ansættelse i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi dokumenterer effekten af vores arbejde og reflekterer over praksis.
 • Supervision.
 • Faglig udvikling gennem sparring, kurser mm.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.

Der skal fremvises straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen.
  
For yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Forstander Martin Pedersen på tlf. 2898 5070.
Stedfortræder Anna Skovsby på tlf. 2898 5073.
                                             
Ansøgningsfrist: tirsdag d. 20 oktober 2020, kl. 08.00.
Der vil blive afholdt 1. og 2. runde jobsamtaler henholdsvis d. 23. og 28. oktober.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kontakt

Bostedet Lioba og Stenhuggerhusene

O.V. Kjettinges Alle 7
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2020
Udløber:
20-10-2020
Kviknummer:
LJA-81236066
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Opholdsstedet Løven ApS
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
10-11-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-11-2020