134
134
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
134
134
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Islev Skole

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-07-2020

Islev Skole søger en socialpædagog til ny stilling

Om jobbet
På Islev Skole søger vi en pædagog til en ny stilling i et samarbejde mellem Skoleafdelingen og Børne-og Familieafdelingen. Den primære opgave er, at være med til at skabe gode rammer for læring og udvikling for en enkelt elev i udskolingen.
Du skal være med til at definere den gode måde at løse arbejdsopgaven på sammen med skolens psykolog, ledelse, forældre, rådgiver og klasseteam.
Du skal også være bindeleddet mellem skole og hjem og have regelmæssige møder med forældre.


Fællesskaber, samarbejde og et anerkendende børnesyn.
Vi udvikler en spændende skole, med klar retning mod fællesskaber, samarbejde og et anerkendende børnesyn.

Her kan du læse om vores børnesyn: Islev Skoles børnesyn


En hverdag på Islev Skole kræver engagerede, initiativrige og fleksible medarbejdere, som møder deres kolleger med åbenhed, tillid og humor.

Din profil
Du har erfaring med arbejdet med særlig sårbare unge. Du forstår, hvad der er på spil hos den unge og samtidigt i fællesskabet. Du har også erfaring med at arbejde med opgaver med stor kompleksitet, har gode relationelle kompetencer (mentalisering, regulering- og selvreguleringskompetencer). Du har blik for samarbejde, strukturer og opgaver i en skolekontekst, kan være tydelig, kravsættende og omsorgsfuld. Samtidig kan du samarbejde tværfagligt og tværsektorielt m.v. Du har en anerkendende pædagogisk og psykologisk tilgang, og kan derfor forstå og hjælpe med en adfærd, der kan opleves uhensigtsmæssig. Din erfaring gør også, at du kan byde ind i refleksionsprocesser med viden og nysgerrighed. Du vil samarbejdet med forældre og dine kollegaer, og ved at I kun lykkes, når I er enige om opgaven og alle tager ansvar. Ydermere formår du at skriftliggøre og dokumentere dit arbejde så mål, handleplaner og evalueringer fremstår professionelt. Det er kun en fordel, hvis du har erfaringer med arbejde på en skole, så du kan tale ind i faglige og didaktiske overvejelser.

 

Derfor skal du vælge os
Skolen arbejder åbent og nysgerrigt, ser alle børn og unge som unikke med hver deres behov, kvaliteter og kompetencer. Vi lægger vægt på en positiv tilgang til hinanden – alle har et ansvar for at skabe en god skole.

 

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Vi ønsker, at stillingen bliver besat snarest. Ansættelsen er på 32/37 timer ugentligt og vil løbe indtil 30. juni 2021, evt. med mulighed for forlængelse.

 

Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Jesper Petri fra den 3. august på 30768201, hvis du vil høre mere om stillingen.

 

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest den 13. august 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Om os
Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Islev Skole

Islevbrovej 44
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet:
03-07-2020
Udløber:
13-08-2020
Kviknummer:
LJA-80591420
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020