69
69
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
69
69
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juulskov Huset

|
Fyn
|
Indrykket 20-07-2020

Juulskov Huset i Nyborg Kommune søger 2 socialpædagoger


Vil du være med til, at levere en høj kvalificeret og systematisk behandlingsindsats? Er du professionel og faglig velfunderet med erfaring på området? Så er Juulskov Huset måske din kommende arbejdsplads?
 
Juulskov Huset varetager behandlingen og understøtter udviklingen af børn og unge, som har været udsat for svære opvækstvilkår.
 
Børnene er ofte i fejludvikling på de følelsesmæssige, sociale og kognitive områder med stort behov for omsorg og tryghed. Derfor kræver indsatsen overfor det enkelte barn, en forudsigelig dagligdag og massiv støtte til, at komme i trivsel og udvikling. Børnenes hverdag er struktureret individuelt, i voksen styret rammer, for at minimere ydre- og indre kaos.
 
Juulskov Huset er et højt specialiseret tilbud i Region Syddanmark under Nyborg kommune.  Det er en åben institution, som både rummer en behandlings- og nærmiljøafdeling.
 
I nærmiljøafdelingen arbejdes der med intensiv rehabiliterende familiestøtte, både i hjemmet og på Juulskov Huset. Derudover er Juulskov Huset en akut- og aflastningsinstitution. Endvidere leveres der overvåget og støttet samvær.
 
Fokus og mål er forskellige for familier og børn, fælles er, at vi tager afsæt i den kommunale handleplan, som er defineret fra myndigheden. Behandlingsarbejdet tilrettelægges ud fra det enkelte barns behov, udviklingspotentiale og nærmeste udviklingszone. At opnå og leve op til målene for børnene er vores kerneopgave. 
 
Pædagogisk- og behandlingsmæssigt tager vi afsæt i den neuroaffektive udviklingspsykologi med anvendelse af differentierede pædagogiske tiltag, lige fra miljøterapi, neuro- og strukturpædagogik, adfærdsregulering, social færdighedstræning samt Theraplay inspirerede tilgange.
 
Juulskov Huset er beliggende i Refsvindinge omgivet af smuk natur og rolige omgivelser.
 
Krav til kommende kollega:

 • Du er uddannet pædagog og relevant erfaring på området.
 • Du har erfaring med familiearbejde og kan være kontaktpædagog, hvor du er kontakten til forældre og tætte pårørende samt tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Du er systematisk og kan bevare overblik på behandlingsplaner, således at de udmøntes i praksis, i overensstemmelse med beslutninger i behandlingsteamet.
 • Du arbejder bevidst med konfliktnedtrapning.
 • Du er i stand til at bevare ro og overblik, også i komplekse situationer.
 • Du er struktureret og organiseret.
 • Du er nærværende og omsorgsfuld.
 • Du er anerkendende, værdsættende og tror på den gode intention.
 • Du har kørekort.
 
Det vi tilbyder:
 • En fantastisk skøn børnegruppe med individuelle og fælles gode ressourcer.
 • Et tæt samarbejde til børnenes familie.
 • Et tværfagligt samarbejde til skole og myndigheder.
 • Et stærkt team af faglige kompetente kolleger med fælles faglig platform, og stor lyst til at udvikle det daglige behandlingsarbejde.
 • Gruppe- og enkeltsupervision.
 • En ledelse hvor der er stor fokus på personalets trivsel, udvikling og retning, samt Juulskov Husets udvikling og værdigrundlag.
 
Der er altid børn på Juulskov Huset, hvorfor huset altid er bemandet med et vågent nathold. Udover pædagoger og studerende har huset 2 pedeller, en køkkenassistent, rengøring, administration og ledelse.
 
Løn- og Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer/ugen med tiltrædelse 1. september 2020 eller snarest derefter.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.
 
Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse.
 
Pr. 1. august 2020 har Nyborg Kommune indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og fra denne dato, er det ikke muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.
 
Spørgsmål til stillingerne kan rettes til pædagog og vagtplanlægger Søren Kjær Hansen tlf.nr. 2383 1029 eller leder Tine Lundgreen tlf.nr. 2490 2052 eller mail tilu@nyborg.dk  
 
Ansøgningsfrist mandag 17. august 2020, kl. 12:00
Samtalerne gennemføres mellem kl. 8:00-14:00 mandag 24. august 2020.
 
Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5a4af34a)

Kontakt

Juulskov Huset

Skolevænget 4
5853
Ørbæk
Praktisk information
Oprettet:
20-07-2020
Udløber:
17-08-2020
Kviknummer:
LJA-80696606
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
SOLGLIMT
Odsherred, Vestsjælland
Frist:
30-09-2020
CareMatch ApS
Horsens, Østjylland
Frist:
22-10-2020