122
122
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
122
122
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Kildehaven A/S

|
Vestsjælland
|
Indrykket 07-07-2020

Kildehaven søger faste medarbejdere

Vi kan tilbyde:
Et alsidigt, spændende arbejde med unge aktive og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere.

Samarbejdsvillige kolleger med godt humør. En arbejdsplads i stadig udvikling, hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Et omfattende introduktionsforløb og undervisning indenfor blandt andet ernæring, neuropædagogik, medicin, hygiejniske principper og forflytningsprincipper.

Vi arbejder med fleksible faggrænser, så du kommer vidt omkring i omsorgen, pædagogikken og nærværet med beboerne. Det er beboerne, der definerer deres livskvalitet, og du skal støtte den enkelte beboer ud fra deres individuelle behov og ønsker.

Vi søger pædagogiske og sundhedsfaglige personer, der:

  • Gerne har indsigt – eller ønsker at lære det - og viden inden for området med fysisk/mental handicappede unge og kan tage del i deres aktive ungdomsliv. Har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.
  • Kan tage et ansvar og kan samarbejde og strukturere hverdagen, samt de opgaver dagen måtte byde på.
  • Er omstillingsparat, omsorgsfuld og fleksibel og kan lide at arbejde selvstændigt og tør træffe beslutninger. Har en etisk og empatisk tilgang til beboerne.
  • Trives på en arbejdsplads med høj fart, højt humør og humor ad libitum.
  • Har kørekort, da vi kommer vidt omkring i vores/beboernes biler på diverse udflugter/ture/ferier.
  • Kan arbejde i en kombination af dag- og aftenvagter og hver 2. weekend, da vi vægter højt, at medarbejdere og beboere lærer hinanden at kende og skaber tætte relationer både i dag- og aftentimerne.
Mødetiden om dagen vil ligge inden for tidsrummet kl. 06.00-15.00, og om aftenen vil mødetiden ligge inden for kl. 14.00-23.00. Stillingerne er på 37 timer om ugen, men mindre kan aftales.

Om Kildehaven:
Kildehaven er en privat virksomhed, der lige nu tæller 46 beboere og ca. 130 medarbejdere. Du kommer til at arbejde med SSA´ere, SSH´ere, pædagoger og kollegaer med anden baggrund, ligesom Kildehaven har egen Socialrådgiver, centersygeplejerske, diætist og træningsmedarbejder. Kildehaven arbejder efter servicelovens §§ 83, 85, 86 og 97, og er godkendt til midlertidigt ophold efter §§ 84 og 107 samt § 66. Dertil er der også beskyttet beskæftigelse efter §§ 103 og 104.

Rygepolitik; Alle matrikler i Kildehaven er røgfri.

Yderligere oplysninger om stillingen, kan indhentes ved henvendelse til:
Teamleder Jesper Rahn tlf. 51 52 01 27; e-mail jrje@kildehaven.com eller teamleder Søs Hummelgaard tlf. 40 16 75 40, e-mail sohu@kildehaven.com (ferie i uge 30 – 31)

Løn og ansættelse vil være i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse skal afleveres straffeattest. Vi holder samtaler i uge 35.

Ansøgning sendes senest d. 17. august 2020 via knappen "Send ansøgning".

Mere info om Kildehaven på vores hjemmeside www.kildehaven.com.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=757c3545)

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Kildehaven A/S

Hovedgaden 95
4520
Svinninge
Tlf: 59266646
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80610415
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020