76
76
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
76
76
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genhusningen Lioba

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 25-11-2019

Kompetent socialfaglig eller sundhedsfaglig medarbejder søges til botilbud på Frederiksberg


Bofællesskabet Lioba søger en sundhedsfaglig eller socialfaglig medarbejder til fast stilling på 37 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat fra d. 1. februar 2020.
 
Botilbuddet tilbyder ophold efter § 107 og § 108. Målgruppen er mennesker med dobbeltdiagnose (sindslidelse og misbrug). Der arbejdes socialpædagogisk med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos borgeren i en (re-)habiliterende indsats.
Vi arbejder ud fra en recovery tankegang, hvor vores fornemste opgave er at understøtte, skabe og bære håb. Respekt og ligeværd gør relations arbejdet muligt og kan dermed gøre at mennesker får modet og overskuddet til at blive chef i eget liv igen.
Vi arbejder ud fra den forståelse af, at mennesker får disse udfordringer af en grund.
Nogle af beboerne kan have somatiske problemstillinger. En af opgaverne på Lioba er desuden håndtering, dosering og registrering af medicin, en opgave som vil blive udvidet i 2020/21, hvor Lioba også skal rumme 9 nye alternative plejepladser og dermed får vi yderligere brug for de kompetencer ansøgere til dette stillingsopslag besidder.
 
Arbejdstiden er dag og aftenvagter, selvtilrettelagte timer, samt arbejde hver tredje weekend.
 
Vi søger en kollega der er fagligt velfunderet, handlekraftig og afbalanceret og:

 • har kendskab til mennesker med dobbeltdiagnose
 • er en stærk hold spiller
 • er i stand til at håndtere, bevare roen og overblikket ved konflikter
 • kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på at modtage og give konstruktiv feedback med henblik på at udvikle praksis
 • er mødestabil
 • kan anvende IT på brugerniveau
 • kan skabe håb og give omsorg, selvom menneskers reaktioner på sorg og krise kan være pakket ind i noget vi umiddelbart ikke forstår.
 
Vi tilbyder:
 • faglige og engagerede kollegaer
 • undervisning af medarbejdere og beboere sammen
 • gode muligheder for, at være med til at præge og udvikle pædagogikken og kulturen
 • ansættelse i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi dokumenterer effekten af vores arbejde og reflekterer over praksis
 • supervision,
 
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn.
 
Ved ansættelse i Frederiksberg Kommune, skal vi bede dig fremvise straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen.
  
For yderligere oplysninger kan du kontakte forstander Martin Pedersen, på tlf. 2898 5070 eller stedfortræder Anna Skovsby på tlf. 2898 5073.                                             
 
Ansøgningsfrist er d. 9. december 2019, kl. 09.00.
Der vil blive afholdt jobsamtaler i uge 50 og 51.
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kontakt

Genhusningen Lioba

O.V. Kjettinges Alle 7
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2019
Udløber:
09-12-2019
Kviknummer:
LJA-77796838
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Familiegruppe Øst
Aalborg, Nordjylland
Frist:
06-08-2020
Bofælleskaberne
Herlev, Storkøbenhavn
Frist:
15-07-2020