137
137
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
137
137
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-06-2020

Kontaktperson til det socialpsykiatriske Botilbud Røde Mellemvej i Center for Specialiserede Botilbud

Botilbuddet Røde mellemvej søger en kontaktperson, som er uddannet socialpædagog, til døgndækket botilbud efter Servicelovens § 108.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med skiftende arbejdstider, hovedsaligt dag- og aftenarbejde, og med weekendarbejde hver 3. weekend. Tiltrædelse den 15. august 2020 eller snarest derefter.

Om botilbuddet
Vi arbejder efter København Kommunes værdigrundlag om borgernes rettigheder, respekt, værdighed og omsorg samt samarbejde og høj kvalitet i indsatsen.

Botilbuddet har 48 lejligheder, hvor der bor borgere mellem 30-70 år, der alle er i forløb ift. deres sindslidelser og psykosociale vanskeligheder. Enkelte af borgerne har desuden misbrugsproblemer.

Vi er en tværfagligt sammensat personalegruppe, hvor pædagogik og sundhedsfaglighed går hånd i hånd. Botilbuddets primære opgave er at styrke borgerne i at være deltagende i at tage ansvar for eget liv. Derfor skal du være i stand til at møde borgerne, hvor de er i deres liv.

Vi arbejder ud fra borgernes VUM og med pædagogiske sundhedsplaner og fokusområder som styringsparametre for vores understøttelse af deres recoveryproces. Indsatsen over for borgerne omfatter desuden en bred variation af praktiske opgaver i form af pleje- og omsorgsopgaver samt etablering af meningsfulde aktiviteter. Vi søger at reducere misbrugsproblematikker med en målrettet pædagogisk indsats i samarbejde med URUS.

Vi vægter at understøtte hinanden i personalegruppen og sammen bidrage positivt til udviklingen af kultur og praksis i botilbuddet, så vi har et professionelt tilbud til borgerne med fundament i en fælles stærk faglighed. Endvidere sætter vi pris på en arbejdsplads, hvor der er plads til humor og en positiv indstilling, og vi ønsker som personalegruppe at være nysgerrige på hinandens tilgange til arbejdet med borgerne.

Vi forventer, at du

  • har en socialpædagogisk baggrund og gerne erfaring fra lignende stillinger eller målgruppe
  • har erfaring med og gode evner for samarbejde og formår at skabe og bevare relationer
  • har erfaring i arbejdet med dokumentation, herunder udarbejdelse, opfølgning og evaluering, og anser dette som et vigtigt, kvalificerende og nødvendigt arbejdsredskab
  • arbejder selvstændigt, målrettet og reflekterende både i relationen til borgerne og i det kollegiale samarbejde og kan tænke innovativt i opgaveløsningen
  • er fleksibel ift. arbejdstider og sætter pris på relationsdannelsens forskellighed i dag-, aften- og weekendarbejde
Vi tilbyder

  • gode muligheder for faglig udvikling. Alle fastansatte med minimum to års erhvervserfaring bliver tilmeldt diplommodulkursus i recovery- og psykosocial rehabilitering
  • mulighed for at se resultater i en længerevarende indsats over for borgere, som har en psykisk lidelse
  • faglig supervision ved ekstern psykolog
  • mulighed for at arbejde tværfagligt og skabe faglig sparring også på tværs af boenheder i Center for Specialiserede Botilbud
Center Amager anvender referencetagning som en del af rekrutteringsprocessen. Vi indhenter straffeattest som en fast del af ansættelsesprocessen.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte botilbudsleder Jørgen Christensen på 2249 9380 eller afdelingsleder Hamila Kazemighalah på 2033 4257.

Yderligere information kan findes på vores hjemmeside www.centeramager.kk.dk.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 14. juli 2020
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV, kopi af uddannelsesbevis og autorisation.
Samtaler forventes afholdt i uge 29 og 30.


Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 21653581
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2020
Udløber:
14-07-2020
Kviknummer:
LJA-80562647
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
19-08-2020