98
98
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Dansk Socialrådgiverforening

Dansk Socialrådgiverforening

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 09-10-2020

Kontorleder til Dansk Socialrådgiverforening, Region Syd

Vi er en forening i rivende udvikling og søger en dygtig kontorleder til Region Syd, der både kan sikre en stabil drift og tænke nyt og visionært til gavn for vores medlemmer.

Dansk Socialrådgiverforening (DS) er en professionsfagforening med knap 18.000 medlemmer og et stigende medlemstal. Vi arbejder med socialrådgivernes løn- og arbejdsvilkår, med at udvikle socialrådgiverfaget og påvirke socialpolitikken. Vi er foreningen for alle socialrådgivere: Medarbejdere og ledere, herunder både private og offentligt ansatte samt selvstændige, studerende samt socialrådgivere med en akademisk videreuddannelse.

Vi er en forening i hastig udvikling og vækst og arbejder målrettet for at hæve medlemstallet yderligere, styrke fællesskaberne på socialrådgiverarbejdspladserne og øge vores indflydelse lokalt og nationalt til gavn for medlemmerne. Vi søger derfor en kontorleder, der på en og samme tid kan sikre en stabil og professionel drift og samtidig har mod på at tænke nyt og visionært.

Som kontorleder i Region Syd bliver du øverste administrative leder af regionskontorerne og får ansvar for at lede kontorernes 10 medarbejdere. Du skal understøtte og sparre med den regionale politiske ledelse og er ansvarlig for, at politiske beslutninger og prioriteringer gennemføres. Desuden vil du indgå i en række samarbejder med foreningens ansatte og politisk valgte på tværs af organisationen på landsplan. I den forbindelse kan forventes en del rejseaktivitet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Daglig ledelse af regionskontorets 10 medarbejdere
  • Understøttelse af det politiske arbejde i regionen, herunder afvikling af møder i Regionsbestyrelsen
  • Udvikling af DS Region Syd i en organiserende retning, så vi får flere medlemmer og opbygget flere stærke lokale fællesskaber
  • Optimering af regionens administration og løbende økonomistyring

Du refererer til Regionsbestyrelsen og i det daglige arbejde til Regionsformanden.

Vi forventer, at du har politisk forståelse og deler værdier med Dansk Socialrådgiverforening. Du har gode samarbejdsevner, er positiv af natur og har solid erfaring med ledelse, stærk i administration, herunder en god forståelse for økonomi og budgetter. Du er en god afslutter og er fortrolig med organisationsudvikling fra tidligere stillinger. Du har desuden erfaring med at arbejde med løn- og ansættelsesvilkår og trives i samarbejdet med en politisk ledelse i dette tilfælde hovedbestyrelse og forretningsudvalg.

Som leder forventer vi, at du kan involvere og engagere vores dygtige og selvkørende medarbejdere og har fokus på trivsel og medarbejderindflydelse.

Ansættelsesvilkår

Kontorlederen ansættes på individuelle kontraktvilkår efter aftale. Der fastlægges en prøvetid.

Om Dansk Socialrådgiverforening

DS er en fagforening med godt 18.000 medlemmer geografisk opdelt i tre regioner samt
en lang række landsdækkende klubber og faggrupper.

DS er en del af den nye hovedorganisation FH i Danmark.

DS ledes af en hovedbestyrelse, hvoraf formand og næstformand udgør daglig ledelse, samt et forretningsudvalg bestående af formand, næstformand og de tre regionsformænd. Som kontorleder bliver du en del af den tværgående ledergruppe i DS, som består af tre kontorledere, en sekretariatschef og fire afdelingsledere fra vores hovedkontor.

Om regionen

Region Syd dækker Region Syddanmark med ca. 4.300 medlemmer og Regionens økonomi udgør i 2020 10,5 mio. kr. Region Syd har to kontorer: hovedkontor i Snoghøj i Fredericia og et kontor i Odense. Kontorlederens primære arbejdssted vil være på hovedkontoret i Fredericia.

Ansøgningen

Der er ansøgningsfrist 17. november 2020 kl. 9.00. Vi forventer at holde to samtalerunder, med første samtale 24. november og anden samtale 26. november. Du skal sende din ansøgning og CV til mr@socialraadgiverne.dk og mærke ansøgningen Kontorleder, Region Syd.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende regionsformand Anne Jørgensen tlf. 2182 3780 eller ny regionsformand Mie Vode Moll tlf. 2049 7827.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Dansk Socialrådgiverforening

Region SYD
Fredericia
Danmark
Tlf: 33386225
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2020
Udløber:
17-11-2020
Kviknummer:
LJA-81253378
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Krisecenter - Liva
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-11-2020
Region Midtjylland
Holstebro, Vestjylland
Frist:
26-10-2020