89
89
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
89
89
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ballerup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-10-2020

Kreativ medarbejder til Stokholtbuen - Hus 15

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Stokholtbuen til Danmarks bedste tilbud til målgruppen? Højst på vores ønskeseddel i år står, at vi gerne vil byde nye kollegaer velkommen i et tværfagligt hus i rivende udvikling – måske vi står øverst på din?

Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, med en neuropædagogisk referenceramme med borgeren i centrum og er nysgerrige på forskellige faggrupper i forhold til at kunne bidrage til at komme hele vejen rundt om den enkelte borger.

Vi forestiller os, at du kan være, socialpædagog, PAU, Ergoterapeut/ psykomotorisk terapeut, omsorgsmedhjælper, eller at du på anden vis har relevante kompetencer og/eller kvalifikationer, som du vil kunne sætte i spil sammen med os. 

Du vil blive en del af et allerede tværfagligt hus, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borges liv. ”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”

Vi ønsker at sætte handling bag vores ord, hvorfor vi er påbegyndt en proces med dynamisk sammensatte ressourceteams for derved at sikre en helhedsorienteret tilgang til den enkelte borger. Dette kræver en mangfoldig- og tværfaglig personalegruppe, hvorfor vi søger lige præcis dig, der har særlige kvalifikationer og kompetencer, som du ønsker at sætte i spil sammen med os.

OM DIG
Du er drevet af at ville udvikle dine kompetencer i takt med de behov, som vores kerneopgaveløsning har behov for, og vi forventer derfor, at du i dit virke deltager og bidrager til din egen kontinuerlige kompetenceudvikling bl.a. ved at deltage i faglige refleksionsrum med dine øvrige kollegaer og daglige leder.

For at komme i betragtning til jobbet kræver det, at du er professionel, fagligt velfunderet og heraf er bevist om egne kompetenceområder. Endvidere forventer vi, at du er handlekraftig og villig til at tage ansvar - også når det handler om at lære fra sig. At du som person er struktureret og deraf evner at planlægge og udføre aftalte opgaver, samt at du formår at dokumentere praksis.

Det er ligeledes et krav, at du besidder et nuanceret menneskesyn og altid er nysgerrig i mødet med den enkelte borger, og deraf formår at reflektere over egen praksis. Ligeledes forventer vi, at du oplever helhedspleje - herunder personlig pleje - som en naturlig del af dit arbejde. Beboernes miljø er struktureret og forudsigeligt, men arbejdsopgaverne kalder på, at du er omstillingsparat og fleksibel.

På Stokholtbuen tilknyttes du ved ansættelsesstart en mentor, der de første 3 måneder vil sikre din introduktion til Botilbuddet og medvirke til at du hurtigt opnår viden og tryghed omkring Stokholtbuen, vores tilgange, metoder og ikke mindst vores menneskesyn, hvorfor vi ikke har en forventning om, at du har direkte erfaring med vores målgruppe.

Alle fastansatte forventes at deltage i et 4 ugers uddannelsesforløb i neuropsykologi og neuropædagogik inden for det 1. års ansættelse. De opnåede kompetencer understøttes desuden af 4-6 årlige fagsupervisioner af de undervisere, som forestår uddannelsesforløbet.
 
Hvis du kan genkende dig selv i vores ovenstående, hører vi meget gerne fra dig.

Inden du ansøger, ser vi meget gerne, at du læser om os på vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk  Herudover er der en lille video om os: Herudover er der en lille video om os

HVEM BOR PÅ STOKHOLTBUEN?
Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 25 og 75 år med autismespektrumforstyrrelser og andre følgehandicaps - herunder moderat/svær mental retardering. Det er således mennesker på et lavt udviklingstrin, der bor på Stokholtbuen, og støtteniveauet er derfor omfangsrigt.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation, samt mulighed for individuel forhandling med baggrund i kvalifikationer.

Arbejdstid er som udgangspunkt skiftende tjeneste (dag/aften tjeneste samt hver anden weekend. Timeantal: 32-37 timer ugentlig.

YDERLIGERE INFORMATION
Såfremt du ønsker at hører mere om stillingen er du velkommen til at kontakte vores leder Christine Walentin Skøtt på telefon 4477 6203 på hverdage i dagtimerne eller besøg vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk

ANSØGNINGSFRIST: 22. NOVEMBER 2020
Der afholdes samtaler løbende, så send allerede din ansøgning i dag.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Kontakt

Ballerup Kommune

Bybjergvej 11
2740
Skovlunde
Tlf: 44772000
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2020
Udløber:
22-11-2020
Kviknummer:
LJA-81275220
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
01-12-2020
Opholdsstedet Herbertgaard
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
25-11-2020