74
74
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
219
219
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
LandboNord

LandboNord

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-08-2019

LandboNord søger socialkonsulent med ekspertise i arbejdsmarkeds- og sociallovgivning

Kan du rådgive om socialjura og vejlede i vanskelige personlige forhold? Og har du en solid og bred viden om det sociale område? I LandboNord leverer vi målrettet rådgivning om personale- og socialjura, og vi tilbyder sparring om svære situationer i livet. Vi søger lige nu en socialkonsulent, som kan give vores kunder rådgivning og personlig vejledning inden for arbejdsmarkeds- og sociallovgivningen.

 

Det er vigtigt for os, at du udlever din høje faglighed, når du som betroet medarbejder rådgiver vores kunder. Som socialkonsulent får du indblik i meget personlige forhold hos vores kunder, som både er landbrugsvirksomheder og selvstændige erhvervsdrivende inden for mange andre typer af erhverv.

 

Din viden og faglighed er vigtig for os

Vi søger en forretningsorienteret socialkonsulent, der har stor generel viden om det sociale område og solid erfaring med rådgivning og vejledning på social- og arbejdsmarkedsområdet. Du formår at sætte dig ind i kundens personlige og virksomhedsmæssige forhold, som gør dig i stand til at yde en velkvalificeret socialrådgivning og sparring om personlige forhold. Din faglighed og ekspertise danner grundlag for løsningsforslag og handlingsplaner, som hjælper vores kunder igennem kritiske situationer.

 

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, hvor rådgivningen af vores kunder er godt forankret og positioneret i markedet og i vores virksomhed. Vi tilbyder dig spændende og højt specialiserede opgaver på det sociale område, hvor vi i et kompetent og engageret rådgivningsteam hjælper og støtter hinanden. Nøgleordene i vores rådgivning er faglighed og ansvarlighed.

 

Arbejdsopgaver

Du får tæt og indgående kontakt med dine kunder og varetager en række arbejdsopgaver, der bidrager til din faglige og personlige udvikling. Opgaverne omfatter bl.a.:

 

  • Rådgivning om pension, delpension og efterløn

  • Rådgivning i forbindelse med sygdom, arbejdsulykker og dødsfald

  • Rådgivning ved overgang til ledighed og understøttelse

  • Rådgivning om flexjob

  • Ansøgninger i det sociale system

  • Rådgivning om brug af ulykkesforsikring, tab af erhvervsevne, méngradserstatning og livsforsikring

  • Rådgivning ved etablering af virksomhed

  • Rådgivning ved ophør af virksomhed

  • Rådgivning ved separation og skilsmisse

 

Du har sandsynligvis en uddannelse som socialrådgiver eller jurist med speciale i socialjura. Du har minimum ti års erfaring med socialrådgivning og rådgivning om arbejdsmarkedsforhold gerne fra et jobcenter eller en advokatvirksomhed.

 

Attraktive ansættelsesforhold

Vores medarbejdere er vigtige for os. Vi fokuserer på den langsigtede medarbejdertilknytning. Derfor tilbyder vi udvikling og uddannelse i et fleksibelt ansættelsesforhold. Du får rig mulighed for at forme og udvikle din egen stilling og arbejdsopgaver, og vi tilbyder mulighed for ansættelse på mellem 30 og 37 timer om ugen. Desuden vil du opleve en selvstændig arbejdsdag i et uformelt og kollegialt miljø. Yderligere tilbyder vi dig attraktive personalegoder.

 

Send os din ansøgning

Nu ved du lidt om os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vicedirektør Andreas H. Brandt på tlf. 4015 5800 eller HR Business Partner Lene Kristensen på tlf. 6122 3571.

 

Der er ansøgningsfrist den 26. august 2019, men vi inviterer løbende til samtaler, så vent ikke med at sende os din ansøgning.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du søger stillingen ved at registrere dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade CV og ansøgning via LandboNords hjemmeside: www.landbonord.dk

 


Kontakt

LandboNord

Erhvervsparken 1
9700
Brønderslev
Danmark
Tlf: 96 24 24 24
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2019
Udløber:
26-08-2019
Kviknummer:
LJA-74741708
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura,
Konsulent og rådgivning,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Egedal Kommune
Egedal, Nordsjælland
Frist:
05-03-2020
Egedal Kommune
Egedal, Nordsjælland
Frist:
06-03-2020