91
91
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
91
91
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Høje Taastrup Kommune

Høje Taastrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-06-2019

Leder af Familieafdelingen

Det sociale børne- og ungeområde i Høje-Taastrup Kommune

 

Er du optaget af gøre den forskel, der betyder, at børn og unge får de bedste betingelser for at udleve deres fulde potentiale uagtet at de har sværere forudsætninger end de fleste andre børn? Og har du lyst til at lede et godt hold på 3 dygtige afdelingsledere og ca. 60 medarbejdere i den retning?

 

Kan du forene en moderne, involverende ledelse med en bred faglig indsigt i de områder, som Familieafdelingen spænder over? Og sikre en tillidsbaseret kultur, der motiverer ledere og medarbejdere?

 

Har du lyst til at fortsætte arbejdet i de spor, der er lagt med at arbejde med familiernes ressourcer, skabe gode hverdagsmiljøer for de sårbare børn og unge og en tæt dialog med børnene, de unge, familierne og andre aktører omkring dem?

 

Kan du føre omstillingen Sammen med Familien ud i livet og sikre, at investeringen i det tætte samarbejde med borgerne og samarbejdspartnere i skoler og institutioner indfrier de faglige og økonomiske forventninger på området?

 

Kan du bidrage til det tværfaglige og tværgående samarbejde, så børn, unge og deres familier oplever kommunens indsatser som konsistente og sammenhængende?

 

Er du optaget af at følge udviklingen for borgerne,12341 kan du sikre, at igangværende og nye indsatser og initiativer skaber den forventede effekt?

 

Er du god til at netværke, så vi ikke skal opfinde alle ting selv?

 

Så har du nu muligheden for at blive en del af Børne- og Ungerådgivningscentret, hvor du vil blive en del af en ledelseskultur, hvor helhed og tværgående kendskab og samarbejde er del af hverdagen. Både internt i centret men generelt i kommunen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

 

Den fulde jobprofil kan ses via linket. Har annoncen vakt din nysgerrighed og er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerchef Karen Koefoed på telefon 3016 3915.

 

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 18. juni 2019 kl. 9.00

Der afholdes samtaler torsdag d. 20. juni og d. 25. juni 2019

Ansættelse pr. 1. august 2019

Kontakt

Høje Taastrup Kommune

Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73815997
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Hørkær
Herlev, Storkøbenhavn
Frist:
27-07-2020