98
98
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjulsøgård UNG Frøstrup

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 02-11-2020

Medarbejder og vikarer

Medarbejder og vikarer

Hjulsøgård UNG ved Varde søger lige nu en fastansat pædagogisk medarbejder og et antal vikarer til weekend- natte- og aftenvagter.

Fuldtidsstilling

Denne stilling er fast og på fuld tid. Du kommer til at indgå i vores vagtordning, hvor du primært skal dække aften-, natte og weekendvagter. Du må meget gerne være uddannet pædagog eller have en anden relevant, socialfaglig baggrund. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med udsatte unge. Det vigtigste er dog, at du er psykisk robust, empatisk og rummelig og har lyst til at engagere dig i målgruppen.

Vikarer

Som vikar eller tilkaldevikar i vores vagtordning kommer du til primært at dække aften-, weekend- eller nattevagter. Vi tilbyder gode forhold, fleksibilitet, engagerede kollegaer og et job, hvor du er med til at gøre en forskel i andre menneskers liv.

Om dig – både som fastansat og vikar:

 

  • Ideelt set har du en socialfaglig baggrund, f.eks. socialpædagog og erfaring med målgruppen, men andre faggrupper er også velkomne til at søge.
  • Du har et godt overblik, og du har lyst til at arbejde med unge, der har det svært.
  • Du er fleksibel, psykisk robust, empatisk, rummelig og trives med en omskiftelig hverdag.
  • Du er indstillet på og trives med hovedsageligt at arbejde weekend, aften og nat.

Anerkendende tilgang

Vores elever har en tung baggrund. Derfor er det vigtigt, at du er motiverende og anerkendende i din personlige kontakt og samtidig kan sætte grænser. Kan du se dig selv i det, er der mulighed for at blive en vigtig del af et specialiseret team, som brænder for at gøre en forskel. Du får en flok gode kollegaer og kommer til at arbejde med en udforende og samtidig flytbar målgruppe.

Om Hjulsøgård UNG

Hjulsøgård UNG er et opholdssted for 13-25 årige.

Her bor unge med misbrugs- og kriminelle problemer, psykiatriske problemstillinger og omsorgssvigt. Behandlingen lægger vægt på en struktureret hverdag med gruppeterapi, individuel terapi, uddannelse/praktik/værksteder, sport, familiebehandling og praktiske gøremål. Vi er drevet af Hjulsøgård Døgnbehandlingsfond, en nonprofit organisation, hvis formål er at hjælpe mennesker med misbrugsrelaterede problemer.

Vil du vide mere?

Ring til leder af Hjulsøgård UNG, Anders Valentin Jensen med det samme på tlf. 51 48 66 48 eller send din ansøgning og CV til email: anders@hsgung.dk – se www.udafmisbrug.dk

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer.

 

Kontakt

Hjulsøgård UNG Frøstrup

Frøstrupskovvej 81
6800
Varde
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2020
Udløber:
30-11-2020
Kviknummer:
LJA-81338637
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
U:point
København, Storkøbenhavn
Frist:
06-12-2020