96
96
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
96
96
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns VUC

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-10-2020

Mentor (barselsvikariat)

Kunne du tænke dig at arbejde med unge inden for autismespektret, som støttes i et særligt HF forløb? Så er du måske vores nye kollega?

En af vores dygtige mentorer går på barsel fra 1. november. Vi har derfor brug for en dygtig mentor i et 6 måneders barselsvikariat fra 1. november 2020

KVUC har siden 2012 arbejdet målrettet med inklusion af unge voksne i alderen 18-25 år med en autismespektrumforstyrrelse (ASF) via uddannelsestilbuddet HF Inklusion.

HF Inklusion er tilrettelagt med en særlig organisering af undervisning og studieunderstøttende tiltag specifikt tilpasset målgruppen efter følgende principper:

  • Et trygt og udfordrende studiemiljø
  • Personlig og social udvikling som afgørende faktor
  • Støttende undervisning i en ordinær tilrettelæggelse
  • Alle har ret til en ungdomsuddannelse
Inklusionslinjen er en tilrettelæggelse over 3 år, hvor de unge afslutter en fuld hf eksamen og samtidig trænes i at kunne indgå i ordinære undervisningsrammer.

Se mere om inklusionsklasserne på KVUC’s hjemmeside https://kvuc.dk/uddannelser/hf/hf-autisme/

Arbejdsopgaver Du vil indgå i KVUC’s mentorteam og arbejde tæt sammen med de faste HF undervisere i klasserne.

Mentorarbejdet er bygget op omkring et relationelt arbejde med de unge, hvor der er fokus på de sociale, personlige og faglige aspekter, der understøtter en inklusion i et ordinært hf-studiemiljø samt forbereder til videre uddannelse. Det vil ofte være hjælp til at få skabt struktur omkring hverdagen i og uden for skolen, overblik over afleveringer, lektielæsning og undervisning, ligesom der arbejdes med personlige udfordringer.

Vores mentorer spiller en central rolle i KVUC’s arbejde med fastholdelse af de unge, konkret ved fx en SMS om morgenen og i samtaler med de unge om motivation og forventninger omkring det at gennemføre en ungdomsuddannelse. Arbejdet som mentor har erfaringsvis mange facetter og indbefatter aktiviteter med et mere socialt fokus i form at ture ud af huset, sociale arrangementer, ekskursioner mv. En del af mentorernes ansvarsområde er desuden samarbejde med de unges netværk og forældre samt jobcentre i de samarbejdende kommuner.

Det daglige arbejdet er baseret på et tæt og positivt samarbejde mellem HF undervisere og mentorer, hvor dialog og løbende afstemning er essentiel. Der afholdes ugentlige personalemøder, hvor mentorer, undervisere og ledelse diskuterer udvikling og udfordringer omkring den enkelte inklusionsklasse og den enkelte kursist.

Der vil være mulighed for at deltage i supervision, efteruddannelse og konferencer med fokus på målgruppen for at kvalificere det daglige arbejde.

Arbejdstid Arbejdstiden vil i vid udstrækning følge KVUC’s skoleår, og fastlægges med udgangspunkt i antal undervisningsdage, eksamensdage (herunder forberedelse) og planlægningsdage.

Om dig Du er en erfaren pædagog eller har anden relevant uddannelse
Vi fortrækker, at du har målgruppeerfaring, og evt. har erfaring fra arbejde med ungdomsuddannelser.

Vi forventer af dig, at du er ansvarlig, kan arbejde selvstændigt, er fleksibel, kan bidrage med inspiration, humor og gode samarbejdsevner. Ligeledes har du flair for og lyst til at arbejde i et miljø for unge med særlige behov.

Det er ikke en afgørende forudsætning, at du har erfaringer og viden om ASF, men du skal have lyst til at arbejde med faglig formidling til sårbare unge, både individuelt og i små grupper.

Løn og ansættelse Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat. Arbejdstiden vil være på 37 timer om ugen og ønskes besat pr. 1. november 2020.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Lærere m.fl. ved almen voksenuddannelse, forberedende voksenundervisning og ordblindeundervisning. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Arbejdsstedet bliver KVUC med adresse på Vognmagergade 8, 1120 København K.

Kontakt Har du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller skrive til leder af inklusionslinjen Stig Pedersen 3141 1811 / sp@kvuc.dk

Ansøgningsfristen er den 22. oktober 2020 kl. 12:00.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kontakt

Københavns VUC

Vognmagergade 8
1120
København K
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2020
Udløber:
22-10-2020
Kviknummer:
LJA-81253252
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Opholdsstedet Løven ApS
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
10-11-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-11-2020