83
83
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
83
83
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Humanizer

|
Midtsjælland
|
Indrykket 26-11-2019

Netværksmedarbejder til Center Avnstrup

HumanizeR søger vikarer til Røde Kors asylafdeling til netværksopgave på Center Avnstrup. Vikariaterne kan være kortere eller længerevarende.

Center Avnstrup er et hjemrejsecenter for afviste asylansøgere. Med en kapacitet på 600 pladser er Avnstrup det største asylcenter på Sjælland. Centret ligger i smukke omgivelser ved Hvalsø i Lejre Kommune og huser både enlige og familier, der har fået endeligt afslag på asyl. Hvis de afviste asylansøgere medvirker til egen hjemrejse, vil de forblive i Avnstrup, indtil det er muligt at rejse.

Du bliver en del af et team af netværksmedarbejdere, hvor alle er med til at sikre et velfungerende center, både for beboere og personalet. Arbejdet som netværksmedarbejder kræver modenhed, selvstændighed og meget god fysik.

Opgaven som netværksmedarbejder er bred og derfor er det vigtigt, at du besidder stærke sociale kompetencer. Du skal være tålmodig, rummelig og omsorgsfuld. Den primære funktion er at være med til at skabe tryghed på Center Avnstrup. Du skal gå rundt på centeret for at være synlig over for beboerne. Det kan være, at de har brug for hjælp til at finde vej eller vil snakke lidt – et smil er det bedste værktøj du har. Nogle gange kan de også være at der er nogen som er lidt højlydte, som skal have besked på at være mindre støjende. Det skal være et godt sted at være for alle på centeret.

Arbejdsopgaver:

 • Gå rundt på Center Avnstrup og være med til at tale med beboerne.
 • Sidde i porten og tage imod besøgende og beboere.
 • Være med til at byde velkommen sammen med centerets personale, når nye beboer ankommer.
 • Diverse ad-hoc opgaver.

Kvalifikationer:

 • Erfaring med at arbejde med mennesker fra andre kulturer
 • Har du kursusbevis til Førstehjælp, brandbekæmpelse og konflikthåndteringskurser fortrækkes dette.
 • God til at arbejde både selvstændigt, med individuelle opgaver, og sammen med andre kollegaer.
 • Dansk og engelsk på samtaleniveau– kendskab til andre sprog er en fordel.
 • IT-erfaring på brugerniveau, da man skal skrive rapport om hvordan vagten er gået.
 • Kørekort B.
 • Vi indhenter børneattest og der skal fremvises straffeattest.

Samtaler vil blive afholdt i Taastrup i uge 49. Det vil være oplæring i uge 50. Opstart af vikariat vil være efter d. 1/1-2020.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR. Se mere på www.HumanizeR.dk

Kontakt

Humanizer

Praktisk information
Oprettet:
26-11-2019
Udløber:
04-12-2019
Kviknummer:
LJA-77835830
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
TIMI Life support I/S
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
16-07-2020
Helsingør Kommune
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
06-08-2020