96
96
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
96
96
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Slagelse Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 05-10-2020

Ny medarbejder til det opsøgende gadeteam - Forsorgscenter Toften

Da vores kollega har fået ny intern stilling, søger Forsorgscentret Toften pr. 1. december 2020 en ny kollega til Det Opsøgende Gadeteam, §99. Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2021.

Toften søger en medarbejder, med mellemlang videregående uddannelse f.eks. pædagog, socialrådgiver eller sygeplejerske på 37 timer pr. uge, der forventes fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Gadeteamet er til dagligt placeret på Merkurvej 2, i Slagelse. Gadeteamet består af 4 socialfaglige medarbejdere og en Gadesygeplejerske.
Toften er en selvejende institution under KFUMs Sociale Arbejde og har driftsoverenskomst med Slagelse Kommune. Alle borgere vi samarbejder med har multible problemstillinger og lever ofte en kaotisk tilværelse. Vi arbejder ud fra en værdibasseret platform og efter en formuleret, etisk profil. For os er det borgeren der sætter opgaven og opgaven der sætter holdet.

Teamet indgår i et kollegialt tværfagligt miljø med fokus på udvikling, erfaringsopsamling og løbende efteruddannelse.

Gadeteamet dækker hele Slagelse Kommune og arbejder der hvor borgerne er. Det kan være i det offentlige rum, varmestuer og borgernes eget hjem. Det opsøgende arbejde er 3 delt, på kendte steder, ukendte steder og bekymringshenvendelser. Funktionen er relationel, brobyggende og uden visitation. Servicelovens §99 bygger på anonymitet, relations arbejde og der er ingen ekstern dokumentationspligt. Den primære borgerkontakt foregår alene.

Ofte består indsatsen af hjælp til

 • Skabe og fastholde kontakten og hjælpe på borgerens præmisser.
 • I samarbejde med borgeren få formuleret og defineret behovet for omsorg og støtte og bygge bro til systemet.
 • Støtte op om borgerens fremmøde til offentlige myndigheder, såsom læger, sygehus, politi, retten, kommune, jobcenter m. m.
 • Samarbejde med og henvise til relevante tilbud (psykiatri, rusmiddelcenter osv.).
 • Støtte i kontakten til netværk.
 • Støtte borgeren til at navigere i, kommunikere med og på sigt opretholde kontakten til systemet på egen hånd.
 • Tæt samarbejde med gadesygeplejerske

Vi ønsker en kollega der
 • Er holistisk i sit menneskesyn og kan træffe fagligt kvalificerede beslutninger ud fra værdimæssige og etiske perspektiver. Desuden vil du, med et smil, sætte disse i spil og udfordre dig selv og dine kollegaer i forhold til en fælles læring.
 • Kan møde mennesker med ligeværdighed og respekt for det liv, de vælger at leve i en recovery orienteret tilgang.
 • Har erfaring indenfor misbrugsområdet, socialt udsatte borgere og/eller psykiatri.
 • Har erfaring i at navigere i det kommunale system.
 • Er omstillingsparat, fleksibel og seriøs i dit arbejde og kan håndtere pressede situationer og til tider meget uforudsigelige opgaver også i selvstændigt arbejde.
 • Har gode relationskompetencer og formår, at indgå i et tillidsskabende samarbejde med både borgere såvel som interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Er god til at finde løsninger og tænke kreativt, samt have "mange bolde i luften".

Det er nødvendigt at du har kørekort og bil, der kan anvendes i den opsøgende og udekørende funktion.

Vi tilbyder
En socialpædagogisk virksomhed, hvor en håndfuld fantastiske kollegaer ser frem til at møde DIG. En travl, men spændende, nytænkende og dynamisk arbejdsplads. En hverdag der er præget af daglige udfordringer og glæder, og hvor relationen til borgeren er i centrum, i et arbejdsmiljø med højt til loftet. En arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og fokus er på arbejdsglæde og faglig udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
 • om stillingen hos Kristian Andersen, tlf. 20 40 99 34

Eller ved at gå på Forsorgscentret Toftens hjemmeside (nyt vindue).

Frist
Ansøgning med dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes digitalt via opslaget således den er os i hænde senest
 • tirsdag den 20. oktober kl. 12.00

Alle der indkaldes til samtale skal være indstillede på at tage en personlighedstest, der sammen med en case, vil blive anvendt i samtalen.

Toften indhenter reference inden eventuel ansættelse, hvorfor du bedes medbringe kontaktoplysninger på referenceperson. Personfølsomme oplysninger gemmes frem til den rigtige kandidat er fundet, dog maksimalt 3 uger efter sidste ansøgningsfrist.

Samtaler forventes at finde sted tirsdag den 27. oktober 2020.

 

Kontakt

Slagelse Kommune

Holbækvej 16
4200
Slagelse
Tlf: 58573600
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2020
Udløber:
20-10-2020
Kviknummer:
LJA-81234960
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Opholdsstedet Løven ApS
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
10-11-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-11-2020