152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Fabos

|
Østjylland
|
Indrykket 29-03-2021

Pædagog søges til Hjørnet, Bo & Beskæftigelse

Pædagog søges til Hjørnet, Bo & Beskæftigelse

Hjørnet gr. 1-2 søger 2 pædagoger.

Bo & Beskæftigelse er Odder kommunes samlede tilbud til borgere med varige fysiske og / eller psykiske funktionsnedsættelser og omfatter som helhed 5 bo-enheder, et Aktivitetscenter og en Cafe.

Visionen for Bo & Beskæftigelse er, at understøtte det gode liv med fokus på værdierne: et godt sted at bo, gæste og arbejde, samt holde fokus på kerneopgaven: at understøtte borgeren i at mestre eget liv, og i at deltage som aktiv medborger i fællesskabet.

Om Hjørnet Gr. 1-2:

Hjørnet yder botilbud efter almenboligloven §105 og socialpædagogisk støtte efter serviceloven §85.

Der bor 13 voksne udviklingshæmmede, der alle har behov for megen hjælp og individuel støtte til madlavning, spisning, hygiejne, samvær med hinanden og ledsagelse ud af huset.

Borgerne har meget forskellige handicap og funktionsniveau. Borgerne har en aldersspredning fra 19-82 år. Fælles for dem alle er, at de skal leve et godt og indholdsrigt liv på Hjørnet, at de har brug for genkendelighed i hverdagen og hjælp til at leve et aktivt og udviklende liv. Når det er muligt vægter vi at deltage i festivaller, lave ferieture, tage på udflugter i weekenden, lave aktiviteter på Hjørnet som film og kreagruppe, skabe stemninger gennem madlavning med mere. De fleste af borgerne er på vores aktivitetscenter i dagtimerne.

Om stillingen:

Vi søger en kollega der:

  • kan bevare overblik og ro, er god til at tage initiativ og arbejde selvstændigt og som kan handle i det udfordrende rum som 13 meget forskellige borgere giver.
  • kan motivere, guide og skabe mening i forhold til den enkelte borgers ønsker og behov.
  • er fysisk og psykisk robust.
  • kan arbejde målrettet med borgernes individuelle handleplaner med udgangspunkt i neuroscreeninger, der fokuserer på ressourcer og vedligeholdelse af erhvervede færdigheder og personlig udvikling.
  • kan omsætte de pædagogiske værktøjer, du får ved sparring og supervision til pædagogisk praksis.
  • kan deltage aktivt i samarbejdet med de pårørende og frivillige.
Vi tilbyder:

  • en åben medarbejdergruppe med et godt samarbejde.
  • mulighed for at byde ind med aktiviteter i forhold til egne interesser som musik, strik, udflugter, udeliv, madlavning med mere.
  • et meget afvekslende arbejde med mange forskellige opgaver.
  • et web-baseret vagtplanssystem, hvor du sammen med dine kollegaer har indflydelse på din egen vagtplan. På 14 dage vil der være ca. 1-2 dagvagter, et varierende antal aftenvagter samt weekendarbejde hver 3. weekend.
Du er meget velkommen til at ringe for yderligere oplysninger til afdelingsleder Mette Båge på tlf. nr. 20467622.

Ansøgningsfrist den 21.04.2021 kl. 12:00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 27.04.2021.

Løn efter gældende overenskomst.Ansøgningen skal sendes elektronisk.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Fabos

Stenslund 7
8300
Odder
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Udløber:
21-04-2021
Kviknummer:
LJA-81891457
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce