84
84
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
84
84
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bostedet Dyssemosen

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 01-09-2020

Pædagog søges til idyllisk bosted

"Hvis du er til udeliv, frisk luft og en hverdag med dejlige beboere og et engageret personale, så er det her lige stedet," siger leder Gitte Helles.


Vil du arbejde på et lille, selvforsynende landbrug, der udover maden giver meningsfuld beskæftigelse året rundt til beboere og personale samt lægger stor vægt på kontakten til familie og venner?


Velkommen til Dyssemosen
Bostedet Dyssemosen er en lille gård med 7 beboere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, som har behov for støtte og vejledning i dagligdagen. Vi har et selvforsynende landbrug, hvor vi bestræber os på at være så økologiske som muligt. Det daglige arbejde består af – sammen med beboerne – at passe en stor køkkenhave, udføre lettere markarbejde og passe stedets dyr: heste, får, grise, kaniner og fjerkræ.


Som pædagog hos os består din hverdag primært af praktisk arbejde sammen med stedets beboere – altid med fokus på trygge rammer, struktur og stabile forhold, så vores beboere føler sig trygge i deres liv på gården.


"Vi er stort set altid ude i den friske luft sammen med beboerne. Og vi arbejder ud fra en kognitiv og neuro-pædagogisk tilgang." – Gitte


Et stærkt pædagogisk team
Du får 8 gode kolleger, der er med til at skabe en hverdag så tæt på almindeligt familieliv, som beboernes individuelle handicap tillader. Samtidig kan du være med til at præge udviklingen i Dyssemosen, ligesom vi sørger for supervision, sparring og kompetenceudvikling gennem kurser og temadage.


"Der er plads til humor, forskellighed og omsorg for hinanden her hos os. Vi har et rigtig godt sammenhold med rolige og fredfyldte omgivelser. Og vi går op i at tale pænt og ligeværdigt til hinanden." – Gitte


Er du klar til udeliv og pædagogiske udfordringer?

  • Du er uddannet pædagog, og du kan være nyuddannet, men vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling og at arbejde med mennesker med særlige problemstillinger.
  • Du kan og vil arbejde med skiftende arbejdstider samt hver anden weekend.
  • Du har det godt med udeliv, og du er robust og ikke mindst tålmodig.
  • Du har et roligt væsen, der smitter af på beboerne og dine kolleger.
Arbejdstiderne fordeler sig over et 14-dages rul, som pt. ser således ud:


Uge 1: Mandag og tirsdag fra 08:00-20:00
Onsdag og torsdag fri
Fredag 08:00- 20:00
Lørdag/søndag 08:00- 15:00


Uge 2: Mandag/tirsdag fri
Onsdag/torsdag 08:00-20:00
Fredag, lørdag og søndag fri


Er du interesseret?
Så send din ansøgning via knappen "Send ansøgning". For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte leder Gitte Helles på tlf. 40 28 59 18 eller souschef Idris Farzad på tlf. 51 37 02 54. Ansøgningsfrist d. 20. september kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtale.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://bostedetdyssemosen.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1c20db9b)

Kontakt

Bostedet Dyssemosen

Dyssemosevej 9
4760
Vordingborg
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2020
Udløber:
21-09-2020
Kviknummer:
LJA-80990691
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Ballerup Kommune
Ballerup, Storkøbenhavn
Frist:
15-10-2020
Nordsjællands Misbrugscenter
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
18-10-2020