155
155
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
155
155
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Esbjerg kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 07-04-2021

Pædagog til botilbud i Ribe, Farupvej 8 E, Udviklingscenter Vest

Farupvej 8 E søger 1 pædagog til fast stilling på 32 timer og 1 barselsvikariat på 32 timer fra 1. juni 2020 til 1. juni 2021.


På Botilbuddet Farupvej 8 E arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte.
Farupvej 8 E er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Farupvej 8 E
Farupvej 8 E er et kommunalt tilbud, der ligger i Ribe. Her bor 18 borgere fordelt på 3 huse.
Kendetegnende for borgergruppen, er at det er borgere over 18 år, visiteret til et døgndækkende botilbud. En del af borgerne er indenfor autismespektret og flere har desuden psykiatriske tillægsdiagnoser, der giver komplekse problemstillinger i hverdagen.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet, og vi har respekt for, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.


I det pædagogiske arbejde lægges der vægt på en struktureret og ensartet tilgang, for at skabe tryghed og forudsigelighed for den enkelte borger. Udadrettet og selvskadende adfærd kan forekomme i mødet med borgeren, da det kan være deres mestring, når noget er utrygt eller deres behov ikke forstås. Dette arbejdes der målrettet på at minimere, bl.a. i form af struktur, skabelse af nødvendige rammer og kompenserende støttebehov.

Vi er en arbejdsplads, der ser det enkelte menneske og tilpasser støtten herefter. Her er fagprofessionelt personalet, der samarbejder tværprofessionelt og med de tætte relationer.
Her skal være hjemligt og trygt, og vi hejser flaget, hver gang en borger har fødselsdag.

Hos os er der ikke mange dage, der er ens, så det er vigtigt, at du holder af at veksle mellem at arbejde struktureret og samtidig kunne være fleksibel. Vi synes, det skaber den dynamik, der gør hverdagen spændende og afvekslende, og vi hjælper hinanden, hvis tempoet i perioder bliver for højt.

Vi værner om arbejdsglæden og minder hinanden om, at med vores målgruppe skal man være god til at se en stor succes ved en lille forandring.  

For at kunne jonglere med alle arbejdsopgaverne, er det vigtigt, at:

  • Du har en pædagogisk uddannelse og arbejder ud fra en anerkendende tilgang
  • Du kan arbejde struktureret og kan begå dig i et miljø, der til tider er konfliktfyldt og kræver evnen til konfliktnedtrapning
  • Du vægter trivsel og betydningen af konstruktiv gruppedynamik højt, så du reflekterer over egen og kollegaers pædagogiske praksis
  • Du både er holdspiller og kan arbejde selvstændigt
  • Du har kørekort, så du kan køre vores busser

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Sensum Bosted (vores journaliseringssystem) samt KRAP, low arousel og neuropædagogik, da det er vores faglige fundament.
Mere om Udviklingscenter Vest

I Udviklingscenter Vest driver vi 22 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kollegaer og med andre i resten af organisationen.

Du kan læse meget mere om vores arbejdsplads her:
www.udviklingscentervest.esbjergkommune.dk/da-dk/om-udviklingscenter-vest

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker en medarbejder, der kan tiltræde 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Arbejdstiden er 32 timer om ugen i gennemsnit over 8 uger, samt arbejde hver anden weekend, samt helligdage og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at høre mere om jobbet, så kontakt endelig Sheila Louise Petersen på mobil 24911798 eller mail slp@esbjerg.dk.


Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er den 22. april 2021.
Ansættelsessamtalerne forventes at finde sted den 26. eller 28. april 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder og etnisk baggrund til at søge stillingen.
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.

Ansøgningen sendes elektronisk, og du kan vedhæfte din ansøgning, dit CV og relevant dokumentation i Word- eller PDF-format.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Esbjerg kommune

Farupvej 8E
6760
Ribe
Praktisk information
Oprettet:
07-04-2021
Udløber:
22-04-2021
Kviknummer:
LJA-81928146
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce