152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 17-03-2021

Pædagog til TurBo i Ungecentret Skanderborgvej

Om jobbet:

Har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor kerneopgaven er at støtte udsatte unge til en positiv udvikling i en døgnramme?

 

Ungecentret er et udførecenter i Aarhus Kommune, som henvender sig til unge i alderen 15-23 år med sociale og/eller psykiske vanskeligheder. Vi arbejder ud fra en fælles kerneopgave, der lyder: Vi løser kerneopgaven, når udsatte børn, unge og familier oplever, at de som aktør i eget liv og i fællesskaber får bedre forudsætninger for at håndtere og forandre deres livsvilkår.

Centret har ca. 200 ansatte fordelt på 9 afdelinger.

TurBo er en afdeling målrettet unge, som har behov for fleksibel ambulant støtte eller behov for døgnanbringelse, men ikke passer ind i traditionelle døgntilbud. De unge bor i egen bolig og har mulighed for at modtage støtte døgnet rundt. TurBos indsatser omfatter bostøtte, udvikling af sociale og personlige kompetencer, beskæftigelse, socialpædagogisk behandling, familiesamarbejde m.m. På TurBo er der et særligt fokus på ture og fællesaktiviteter. Der arbejdes med en helheds-og handlingsorienteret pædagogisk tilgang, hvor indsatserne er individuelt tilrettelagt og tilpasses den enkelte unges støttebehov, ressourcer og alder.

Dine opgaver bliver:

 • Botræning af unge i alderen 15-23 år - både individuelt og i grupper.
 • Understøtte og styrke de unges forudsætninger for at håndtere egen tilværelse.
 • Indtage en koordinerende funktion ift. den tværfaglige indsats omkring den unge, herunder arbejde pædagogisk målrettet ud fra den unges handleplan.
 • Dokumentere den pædagogiske indsats og følge op på, at den foregår i overensstemmelse med handleplanen.
 • Udarbejde skriftlige handleplaner til brug for opfølgning på indsatsen.
 • Planlægge og gennemføre ture og fællesaktiviteter med fokus på at udvikle de(n) unge og arbejde med sociale fællesskaber.
 • Ansvarlig for planlægning af egen arbejdstid samt indgå i den samlede opgaveløsning i et team.Din profil:
Vi vægter, at du på det faglige plan:

 • Som minimum har en socialfaglig professionsbachelor.
 • Kan arbejde selvstændigt med de(n) unge, tør tage ansvar og træffe beslutninger samt at du er mulighedsorienteret og tydelig i din kommunikation ift. de(n) unge.
 • Har erfaring med en bevidst og målfokuseret pædagogisk praksis, som du er i stand til at formidle, reflektere over og samarbejde omkring med dine kolleger.
 • Evner en løbende udvikling af dit pædagogiske håndværk - herunder at du kan tilegne dig de kompetencer, den konkrete opgave kalder på, og omsætte dem i din praksis.
 • Det er en fordel med dokumenteret erfaring med at iværksætte nye og gerne utraditionelle aktiviteter, som har et klart pædagogisk formål.
 • Praksiserfaring fra arbejdet med unge, der har psykiatriske diagnoser/problemstillinger er ønskeligt, men ikke et krav.

 

Vi forventer herudover, at du:

 • Har kørekort til kategori B.
 • Har betydelige samarbejdsevner og kan omsætte dem til en inkluderende praksis, både i forhold til de(n) unge, de(n) unges familie/netværk, kolleger og relevante samarbejdspartnere.
 • Har lyst til at arbejde i et døgnmiljø. Herunder at du har en livssituation, som er forenelig med høj fleksibilitet i tilrettelæggelsen af indsatser, deltagelse i ture af flere ugers varighed og mulighed for at blive indkaldt døgnet rundt ved behov.
 • Har et let sind og en positiv indstilling, som afspejler sig i din opgaveløsning, også i perioder, hvor arbejdsfordelingen kan opleves ulige.
 • Er initiativrig og evner at føre dine gode idéer ud i livet.
 • At du har skriftlige kompetencer, således at du er i stand til at beskrive din pædagogiske praksis samt dine overvejelser i forhold til fremadrettede metodevalg og tiltag omkring de(n) unge.
 • Har lyst til at sætte dit præg på TurBo og være med til at tegne fremtiden for TurBo.Derfor skal du vælge os:

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med længerevarende pædagogiske indsatser, hvor der er mulighed for at støtte til positiv udvikling hos de unge.
 • Et åbent, tillidsbaseret og udviklende fagligt fællesskab med løbende supervision og en stærk kultur for at yde kollegial sparring.
 • Et kollegialt fællesskab, som er karakteriseret ved en høj grad af solidaritet og faglig integritet ift. opgaveløsningen.
 • En arbejdsplads med højt til loftet og rig mulighed for at tage initiativ og få medindflydelse
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Der er indgået en lokal arbejdstidsaftale, hvor man honoreres ift. fleksibilitet, ture m.m.

Ugentligt timetal: 37


Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder, Søren Skytte Asmussen, på telefon 51 92 73 95.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist: søndag d. 11. april 2021.

Vi forventer, at samtalerne finder sted i uge 16.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Kontakt

Aarhus Kommune

Korsagervej 15
8230
Åbyhøj
Tlf: 51927395
Praktisk information
Oprettet:
17-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81840452
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Lejre Kommune
Lejre, Midtsjælland
Frist:
14-04-2021