152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Randers Kommune, Specialindsats for Børn & Unge - Mellerup

|
Østjylland
|
Indrykket 31-03-2021

Pædagoger til Specialindsats for Børn & Unge - Mellerup, Skovhuset

Brænder du for specialområdet og for at sætte din viden og faglighed i spil, så se her

Specialindsats for Børn & Unge - Mellerup søger 3 pædagoger med relevant uddannelse og erfaring fra den 1. juni 2021

Grundet øget børnetal søger vi 3 pædagoger til Specialindsats for Børn & Unge – Mellerup, autismeafdeling Skovhuset, og til et enkeltmandsprojekt i Færgehuset.

Specialindsats for Børn & Unge – Mellerup er en del af Center for Børnehandicap og Autisme, som leverer indsatser til børn og unge med betydelige og varige fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser samt voksne med autisme.
Specialindsats for Børn & Unge – Mellerup består af fem afdelinger i fem individuelle huse – Skovhuset (12 pladser), Lodshuset (16 pladser), Enghuset (9 pladser) Færgehuset (2 enkeltmandsprojekter) og Fjordhuset, vores aflastningshus (11 pladser). Målgruppen er børn og unge i alderen 0 - 18 år, som er udfordret på forskellig vis, og er kendetegnet ved at have betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og/eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Vores faglige fundament bygger på neuropædagogik, Low arousel og KRAP, og vores overordnede ambition for Specialindsats for Børn & Unge – Mellerup er at tilbyde et højt specialiseret tilbud og udvikle de mest optimale rammer for udvikling, personlig mestring og livskvalitet for målgruppen.

I autismeafdeling Skovhuset er målgruppen børn og unge i alderen 7-17 år med lettere eller middelsvære retardering inddelt i tre bo-grupper. Herudover har vi en projektplads i Færgehuset med én ung på 15 år. Målgruppens primære diagnoser er gennemgribende udviklingsforstyrrelser inden for autismespektret. Der kan være tilknyttet en eller flere tillægsdiagnoser eksempelvis depression, OCD, selvskadende adfærd og belastede opvækstvilkår.

Om jobbet
Vi er en afdeling i forandring, og du kan være med til at præge og videreudvikle vores autisme- og projekttilbud sammen med det øvrige personale og afdelingsleder.

Du vil have et medansvar for, at den pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i neuropædagogik og KRAP med nærmeste udviklingszone for øje. Vi arbejder med individuelle tilgange rettet mod at sikre størst mulig mestring af eget liv. Den individuelle tilgang er blandt andet baseret på low arousal og autismetilgang. Der foruden arbejdes med børnesamtaler kendetegnet ved varsomhed, tydelighed og anerkendelse.

Som pædagog har du ansvaret for at udarbejde individuelle støttesystemer, handleplaner, at følge op på handleplansmål samt deltage i statusmøder med myndighed og forældre. Som omsorgsmedhjælper er det vigtigt at understøtte ovenstående.

Du skal kunne indgå både i Skov- og Færgehusets opgaver.

Du får engagerede og dygtige kollegaer, der vil støtte og udfordre dig i det daglige arbejde med henblik på høj faglig kvalitet i opgaveløsningen. Du vil få mulighed for at arbejde i dybden med børnene og de unges mestring af eget liv. Du vil få kvalificeret, løbende sparring fra kollegaer samt supervision med ekstern supervisor med udgangspunkt i KRAP. Du får mulighed for faglig udvikling/erfaring inden for specialområdet i en spændende hverdag.

Om dig som kommende pædagog

  • Du er gennem dialog og samarbejde medvirkende til at skabe rammer, som understøtter barnets/den unges mestringsevne med størst mulig livskvalitet for øje
  • Du er fagligt velfunderet og kan indgå i et tværfagligt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere
  • Du har kendskab til og gerne erfaring med KRAP, Low arousal og neuropædagogik
  • Du kan bevare ro og overblik i en travl og afvekslende hverdag med forskellige arbejdsopgaver og ansvarsområder
  • Du kan arbejde selvstændigt, systematisk, struktureret, teoretisk og praktisk
  • Du er omsorgsfuld, ansvarsbevidst, udadvendt og imødekommende overfor såvel børn og unge, pårørende som kolleger
  • Du evner at formulere dig både skriftligt og mundtligt i faglige kontekster
  • Du har et godt kendskab til brug af IT
Vi gør opmærksom på, at der er skiftende arbejdstider, primært aftenvagter og med arbejde hver 2. weekend. Kørekort til personbil er påkrævet.

Vi afholder informationsmøde for interesserede ansøgere fredag den 16. april 2021, kl. 15.00 – 15.45. Grundet Covid-19 vil dette foregå virtuelt på Teams.
Ønsker du at deltage i det virtuelle informationsmøde, bedes du sende en mail og tilmelde dig ved SIBUM@randers.dk. Senest 15. april 2021 kl. 12.00. Vi vil derefter sende dig et link til Teams.

Ansøgning, vedlagt uddannelsespapirer og andre relevante bilag, skal være Randers Kommune i hænde senest søndag den 18. april 2021. Ansøgningen skal sendes elektronisk via Randers Kommunes hjemmeside.

OBS. Du vil som udvalgt kandidat modtage din invitation til samtale den 20. april 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes den 22. og 23. april 2021.

Tiltrædelse 1. juni 2021.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til og glæder os til at læse din ansøgning.

Ansættelsesforhold
Deltid/Fuldtid 32-37 t., Fastansættelse

Tiltrædelse
01-06-2021

Ansøgningsfrist
18-04-2021 23:59

Virksomhedens oplysninger
Mellerup Skovhuset

Kontaktperson
Virtuelt infomøde - se stillingsopslag vedr. tilmelding

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Randers Kommune, Specialindsats for Børn & Unge - Mellerup

Støvringgårdvej 43
8930
Randers NØ
Tlf: 891156400
Praktisk information
Oprettet:
31-03-2021
Udløber:
18-04-2021
Kviknummer:
LJA-81902669
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce