130
130
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
130
130
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Horsens Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 14-07-2020

Pædagogisk personale til særlig opgave.

Pædagogisk personale til særlig opgave.

Bo Døgn Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads for dig, som brænder for at gøre en forskel for borgere med særlige behov.
 
Målgruppen for Ane Staunings Vej, er fysisk og psykisk udviklingshæmmede voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne. Tilbuddet rummer 47 boliger fordelt på i 3 huse.
 
Vi søger en medarbejder til en særlig opgave, hvor borgeren kan have en svært selvskadende adfærd og som skal støttes/guides tæt i selvstændige og sociale sammenhænge. Der er medarbejdere omkring borgeren fra 7-22 Stillingen er dag- og aftenvagter og med arbejde hver 2. weekend.
 
Din faglighed kan være pædagog, SOSU-assistent eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring og kompetencer inden for arbejdet med selvskadende borgere.

Stillingen er på 32 t, men fuld tid kan aftales under forudsætning af at der tages vagter i afdelingen omkring de øvrige borgere i huset. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige.
 
Om Ane Staunings Vej
Kerneopgaven er at bidrage til at forløse borgernes potentiale. Det betyder, at du støtter borgerne i, at leve et selvstændigt og aktivt liv. Du kommer til at arbejde struktureret med pædagogikken hvor individet vægtes højt og med fokus på borgerens ressourcer og potentiale for udvikling.
 
Samarbejdet med eksterne er en vigtig del af dit arbejde, f.eks. pårørende, dagtilbud og sagsbehandlere. Du kommer til at være i tæt dialog med eksterne samarbejdspartnere og det forventes, at du kan kommunikere på forskellige niveauer alt afhængig af modtageren.
 
Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads, hvor gode kollegaer, uhøjtideligt
arbejdsmiljø, personlig udvikling og initiativ er er fokuspunkter og du vil blive en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor vi alle hjælper hinanden. Vi er pt i gang med at uddanne alle vores medarbejder i Åben Dialog og til efteråret starter fælles uddannelsesforløb i Low Arousal 2.
Der afholdes teammøder og Personalemøder i fastlagt rul og alle medarbejder deltager i faglig supervision.
 
Hvad forventer vi af dig:

  • Du har erfaring med selvskadende og/eller uhensigtsmæssig adfærd
  • Du kan se bagom borgerens handlinger og forsøge at forstå borgerens intentioner
  • Du kommer til at indgå i, og vil blive en vigtig brik i, teamsamarbejdet, hvor teamet omkring borgeren tager ansvar for at lede opgaverne sammen.
  • Du skaber de bedste resultater ud fra fagligt definerede mål og indsatser og du støtter op om de fælles mål der er for borgerne, samt er loyal omkring beslutninger.
  • Du viser ansvarlighed og tillid for at opnå de aftalte mål og er initiativrig og følger opgaver til dørs. Hvis der opstår vanskeligheder i en opgaveløsning søger du relevant hjælp hos kollegaer, ledelsen eller andre og du tænker tværgående og sammen med andre for at skabe en bedre løsning.
  • Du er en konstruktiv kollegaer der bidrager til et stærkt team og hele tiden søger nye og smartere løsningsmuligheder og er reflekterende over egen og andres praksis og kan omsætte disse refleksioner til en ændring af praksis.
  • Og ikke mindst så er du indstillet på at arbejde med teknologisk understøttelse af den pædagogiske indsats.
 
Vi ser meget frem til at høre nærmere fra dig
 
Ansøgningsfrist:
Der vil blive holdt samtaler løbende som vi finder egnede kandidater og ansættelse er hurtigst muligt. Opslaget vil blive taget ned, når vi har fundet den rette medarbejder.
 
Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst.
 
Nærmere oplysninger kan fås hos:
Afdelingsleder Janni Friis Sørensen 40924241 eller på mail jfs@horsens.dk (frem til uge 30)
Afdelingsleder Anders Jacobsen tlf.: 51440693 eller på mail anjac@horsens.dk  (fra uge 30)
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Horsens Kommune

Rådhustorvet 4
8700
Horsens
Praktisk information
Oprettet:
14-07-2020
Udløber:
17-08-2020
Kviknummer:
LJA-80658972
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020