133
133
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
133
133
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Suf Midt/Vest

|
Vestjylland
|
Indrykket 23-07-2020

Plejefamilie søges til 'mesterlæreprojekt'

Familie søges
- til en ung som vil mestre livet


Den Sociale Udviklingsfond afdeling SUF Midt/Vest søger en rummelig og omsorgsfuld familie, som har lyst til at være "Mesterlære-familie" for en ung mand med et særligt behov.

Vi arbejder med en såkaldt hybridmodel, hvor rummeligheden, nærværet og støtten fra en normal familie kombineret med, at det unge menneske har egen bolig. Enten i form af en selvstændig lejlighed eller i en boligpavillon, som placeres på familiens grund. Den unge skal lære at mestre livet, men har brug for megen støtte hertil. Derfor er nærheden til en god og rummelig familie vigtig, men samtidig skal den unge lære at klare sig i egen bolig.

Der er ingen specifikke krav om uddannelsesbaggrund, nuværende erhverv, alder og eller hjemmeboende børn. Vigtigst er det at være robust, autentisk og åben.

Familien må meget gerne have mulighed for at beskæftige og "arbejdstræne" den unge på bopælen. Derfor vil en hjemmearbejdsplads naturligvis være fin, f.eks. landmand, kunstner, håndværker, kroejer el. lign., men dette er absolut ikke et krav.

Den unge er tilknyttet en socialkonsulent fra SUF Midt/Vest, og socialkonsulenten vil sideløbende fungere som faglig og personlig sparring.

Geografisk gerne i området: Herning-Varde-Ringkøbing/Skjern og Holstebro.

Vi tilbyder familierne
- at blive en del af et fagligt miljø med supervision og faglig udvikling
- mulighed for udveksling af erfaringer med andre hybridfamilier
- en rimelig aflønning
- mulighed for at få kontakt til en erfaren socialkonsulent døgnet rundt.

Vil du høre mere om "stillingerne", er du velkommen til at kontakte: Socialkonsulent Lise Thomsen, tlf. 30 84 45 81 eller leder Thomas Rotne, tlf. 30 84 47 01.

Send "10 linjer om jeres familie" på mail adressen: lt@suf.dk så hurtig som muligt.

SUF er en privat organisation. Vi arbejder med udvikling og drift af socialpædagogiske tilbud til unge og voksne med psykiske og sociale vanskeligheder. Blandt vore tilbud er: støtte i egen bolig, bosteder til psykisk syge og misbrugere, opgangsfælleskaber, akutanbringelse, afgiftning og familie-arbejde. SUF har eksisteret siden 1991 og er organiseret som en erhvervsdrivende fond, der arbejder på non-profit basis. Et eventuelt overskud anvendes til udvikling og udvidelse af vore aktiviteter.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ via https://www.jobmidt.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=53d77de7)

Kontakt

Suf Midt/Vest

Østergade 19, st
7500
Holstebro
Praktisk information
Oprettet:
23-07-2020
Udløber:
26-08-2020
Kviknummer:
LJA-80716119
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
19-08-2020