173
173
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
173
173
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 04-10-2021

Plejehjemmet Vejlbygade søger pædagog til plejeopgaver i fast aftenvagt stilling

Om jobbet:

Fast aftenvagt 5/2. Arbejde 5 vagter/5 fri/arbejde2 vagter/2 fri osv. Arbejde hver 2. weekend. 
Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i aftenvagt.

Din profil:

Om du er nyuddannet, har erfaring fra somatik, plejehjem, hjemmepleje eller psykiatri er ikke det væsentligste. Det er vigtigt, at du har lyst til at tilbyde ældre og svage borgere det allerbedste hverdagsliv. At du har lyst til at tænke sundhed, nærhed og værdighed ind på måder, der giver mening for den enkelte borger, med fokus på et godt arbejdsmiljø samt humor, kreativitet og en positiv tilgang.  

Det er vigtigt, at den grundlæggende sygepleje og de mange komplekse sygeplejefærdigheder er af høj kvalitet. Denne stilling indebærer, at du indgår i plejeopgaver og samtidig bruger dine pædagogiske kompetencer. Relation, kommunikation og samarbejde har stor betydning i forhold til arbejdet med beboerne, de pårørende og kollegaer hvilket vi vægter meget højt. 


Derfor skal du vælge os:

Vi søger en pædagog i en fast aftenvagtstilling. Du vil få en grundig introduktion samt løbende oplæring af din mentor. Der vil være mulighed for sparring med kollegaer. Der arbejdes fagligt og tværfagligt med kvalitetsarbejde, som du naturligvis også bliver en del af. Vi arbejder med borgersikkerhed og arbejder systematisk med forbedringsmetoder, så vi kan udvikle og fastholde faglig kvalitet. 

Hvis du kunne ønske dig en hverdag med relations arbejde, pårørende arbejde, grundlæggende og kompleks sygepleje sammen med fagligt dygtige kollegaer skal du søge dette job. Her har du mulighed for at arbejde selvstændigt og i teams.  


Om afdelingen:

Plejehjemmet Vejlbygade er et velfungerende hus i flotte lyse rammer beliggende i Vejlby i den nordlige del af Aarhus. For at skåne det fysiske arbejdsmiljø og af etiske hensyn til beboerne benytter vi os af alle de velfærdsteknologiske hjælpemidler der er til rådighed. 

Vores ernæringsassistenter laver mad fra bunden i hyggelige samtale-køkkener, hvor der altid dufter dejligt af hjemmelavet mad.  

Der er i alt 66 beboere på plejehjemmet fordelt på 3 enheder, heraf en enhed med 14 boliger hvoraf en enhed med 14 boliger som er forbeholdt ældre med psykiatriske lidelser.  

Plejehjemmet rummer ca. 65 engagerede og fagligt stærke medarbejdere. Sygeplejersker, sosu-assistenter, sosu-hjælpere, ernæringsassistenter, ergo- og fysioterapeuter samt et antal faste afløsere. Alle medarbejdere arbejder seriøst og indlevende ud fra beboernes ønsker og behov.  

Distrikt Nord råder desuden over en oplevelsesmedarbejder, som sammen med frivillige, pårørende og medarbejdere er med til at gøre plejehjemmet levende med mange aktiviteter for den enkelte og for fællesskabet.  

Plejehjemmet Vejlbygade er simpelthen et godt sted at leve, sine sidste år af livet. 


Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. november 2021 eller efter aftale.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 30 timer.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Hanne Holm på tlf.nr. 41858959 eller mail hhai@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2021.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende 

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Kontakt

Aarhus Kommune

Vejlbygade 7A-9
8240
Risskov
Tlf: 41858959
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2021
Udløber:
18-10-2021
Kviknummer:
LJA-82752441
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed