93
93
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
93
93
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gladsaxe Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-09-2020

Social pædagog til Hybeltilbuddet

Socialpædagogisk hybelmedarbejder med stærke relationelle og koordinerende sevner
Vi søger en socialpædagog, der har erfaring med arbejdet med udsatte unge, gerne i en anbringelses- eller kontaktpersonssammenhæng.

Du kan arbejde selvstændigt, men er samtidig også en teamplayer, der i et tæt samarbejde med de to andre hybelmedarbejdere får hele tilbuddet til at klikke.

Du er socialpædagog eller har anden relevant uddannelsesmæssig baggrund, og evner at arbejde relationsskabende, motiverende og reflekteret pa° ba°de et individuelt plan og i forhold til fællesskabet.

Hybeltilbuddet i Gladsaxe
Hyblerne er et anbringelsestilbud i eget værelse for unge mellem 15 og 23 år. Tilbuddet er placeret i to ejendomme som bofællesskaber, hvor de unge har deres eget værelser og deles om fællesarealerne.

Du kan her, sammen med dine kolleger, skabe et udviklende og selvstændiggørende miljø, på tværs af tilbuddets huse, hvor der er fokus på klargøring til et liv i egen bolig, godt naboskab og netværksdannelse.

Arbejdet i Hybeltilbuddet skal forankres
Hybeltilbuddet er for tiden i gang med at forankre en ny model for måden, hvorpå vi arbejder med vores beboere.

Du vil som hybelmedarbejder skulle arbejde både som kontaktperson for de enkelte unge, men også som ”fællesskaber”, der arbejder med fællesskabet og de unges relationer gennem tilstedeværelse i tilbuddets huse. Vi skal som team forankre denne model til gavn for tilbuddets beboere.
Stillingen er en del af denne forankring.

Forankringen er i sin begyndelse, men som team, ser vi frem til det videre arbejde med det og vi glæder os til at invitere dig med i arbejdet.
Teamet består nu af to hybelmedarbejdere, som har været med fra tilbuddets start i 2019. Hyblerne er en del af Det socialpædagogiske team og du refererer til lederen af dette i din dagligdag.

Vores ønske er, at forankringen sker gennem en daglig, faglig dialog og refleksion mellem hybelmedarbejderne - med et fokus på at udnytte de forskelligheder og forskellige kompetencer, der er i teamet. Ligeledes spiller et tæt samarbejde med aktører rundt om de unge en vigtig rolle i forankringen.

Dine kompetencer og din arbejdsform

  • Du er fagligt stærk
Du skal arbejde med de unges behov for støtte, selvstændiggørelse ogegenstruktur. Både i en individuel rolle, hvor det er den enkelte handleplan og unges arbejdspunkter, der arbejdes ud fra. Samt i en rolle, der facilitere fællesskab, tryghed og ro i husene. Du evner derfor at være en tydelig og relevant voksenrelation for dem.
  • Du er god til at samarbejde
Du er i stand til at skabe udvikling med den unge og i samarbejde med de aktører, der er i den unges liv – særligt socialrådgiveren, skolen eller uddannelsessted, eventuelle behandlingstilbud og har særligt en evne til at styrke og udbygge den unges eget netværk af familie og vigtige relationer.
  • Du byder ind i forhold til dine kolleger
Du bidrager med medspil, faglige perspektiver og udfordrer også gerne teamet fagligt for at vi vil kunne lykkes med forankringen. Du tør undre dig og tør være åben omkring din egen praksis over for kollegerne. Du bidrager med viden og erfaring i den faglige dialog.
  • Du evner både refleksion og handling
Som hybelmedarbejder arbejder du meget selvstændigt, men i et tæt samarbejde med dine kolleger i hybelteamet. Der er derfor stor frihed til at udfolde sig fagligt - ofte med kort vej fra idé til handling. Derfor er du typen der fører beslutninger ud i livet og er i stand til at tage hånd om tingene i tide, til gavn for tilbuddet og dets beboere.

Løn- og ansættelsesvilkår
efter gældende overenskomst (Socialpædagogerne) og principperne om Ny Løn.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge, hvor du selv planlægger størstedelen af din arbejdstid efter opgaverne i Hybeltilbuddet.

Du skal forvente, at en stor del af opgaverne ligger i eftermiddags– og aftentimerne, både i hverdagen og i weekender. Ligeledes handler en del af arbejdet om, at kunne træde til, når behovet opstår hos de unge.

Som Hybelmedarbejder bliver du en del af Socialpædagogisk Team, som består af 19 socialpædagogiske konsulenter, og vil skulle deltage i teamets aktiviteter, herunder fast supervision. Socialpædagogisk Team er en del af Udførerenheden i Familie & Rådgivning i Gladsaxe Kommune. Du bliver derfor kollega til ca. 70 andre medarbejdere i Udførerenheden samt en del af den tværfaglige opgaveløsning og samarbejde.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af Socialpædagogisk Team, Sune Boysen, telefon 21 49 12 48, eller hybelmedarbejder Berit Ax, telefon 20 15 31 84.
Har vi ikke mulighed for at besvare dit opkald, så send en SMS - så vender vi tilbage til dig.

Ansøgning og frist
Der er ansøgningsfrist søndag 20. september 2020 kl. 23.00.
Ved ansøgning skal der vedlægges CV og dokumentation for uddannelse.

Vi holder samtaler torsdag 24. september og fredag 25. september 2020.

Tiltrædelse er 1. november 2020.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

Kontakt

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Møllevej 65
2860
Søborg
Tlf: 39575000
Praktisk information
Oprettet:
03-09-2020
Udløber:
20-09-2020
Kviknummer:
LJA-81006524
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Opholdsstedet Løven ApS
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
10-11-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-11-2020