72
72
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
72
72
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Esbjerg kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 04-09-2020

Socialfaglig medarbejder, Botilbuddet Kornvangen 1

I den socialpædagogiske praksis er der kommet mere fokus på sundhedsperspektivet, samtidig videreudvikles den pædagogisk tilgang.
 
Er du en pædagog med sans for det sundhedsfaglige eller en Social- og sundhedsassistent med pædagogisk tæft så søg! 
 
Botilbuddet Kornvangen 1 søger pr. 1. oktober 2020 eller snarest muligt derefter en pædagog eller Social- og sundhedsassistent 37 timer pr. uge. Der arbejdes i skiftende vagter: dag, aften, helligdage og hver 2. weekend.
 
Botilbuddet Kornvangen 1 er en del af Udviklingscenter Vest, der er et bo-, støtte- og aktivitetstilbud under Esbjerg Kommune, inden for Serviceloven, der yder støtte og hjælp til 701 borgere med varigt psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.
En del af borgerne bor i et af Udviklingscenter Vest 22 døgntilbud (SEL §§ 107/108 og ABL § 105 stk. 2), mens andre bor i egne lejligheder rundt i Esbjerg, Ribe og Bramming by (SEL § 85).
 
Der er 522 årsværk repræsenteret ved dygtige kolleger som vægter faglighed, tværfaglighed og samarbejde meget højt. Det kommer til udtryk i, at vi gør brug af de mange forskellige kompetencer, vi har i vort center. Det gør vi bl.a. gennem vidensdeling, dialog og fleksibilitet.
 
Botilbuddet Kornvangen 1 er et tilbud hvor borgerne bor i egne lejligheder, med tilknytning til 3 botilbud. I tilbuddet bor 10 borgere med forskellige kompetencer og støttebehov. 
 
Det er vores mål, at hver borger føler tryghed ved at bo her. Derfor prioriterer vi den enkeltes ønsker, vaner og behov højt. Den enkelte borger skal opleve at blive set, hørt og forstået. Vi arbejder med udgangspunkt i medborgerskabs perspektiv målrettet med selvbestemmelse og med at inddrage den enkelte borger i, hvad der vedrører hans/hendes hverdagsliv.
 
Vi har et stærkt fokus på vores kerneopgaver som er – at støtte voksne med funktionsnedsættelser i at mestre eget liv, så den enkelte får mulighed for at leve et liv så tæt på det almindelige som muligt.
 
Udvikling og læring skaber vi ved at gøre brug af forskellige metoder, i tæt samarbejde med hinanden, borgerne, pårørende, myndighed og øvrige interessenter.
 
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at henvende dig til tilbudsleder Lars Lange 40418267 - mellem 8 og 16 på hverdage.
 
Du har også mulighed for at læse mere på vores hjemmeside www.udviklingscentervest.esbjergkommune.dk
 
 
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.
 
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.
 
 
Ansøgningsfrist: 20. september 2020
 
 
Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt i uge 39/40
 
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst, og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation i Word eller PDF-format.
 

Kontakt

Esbjerg kommune

Kornvangen 9B
6705
Esbjerg Ø
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
20-09-2020
Kviknummer:
LJA-81017430
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
SOLGLIMT
Odsherred, Vestsjælland
Frist:
30-09-2020
CareMatch ApS
Horsens, Østjylland
Frist:
22-10-2020