70
70
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gladsaxe Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-09-2020

Socialfaglig medarbejder til fast stilling, botilbud i Ungehuset

Botræningen i Ungehuset
Botræningen i Ungehuset er et botilbud efter Servicelovens § 107 for borgere i alderen 18-29 år. Det er borgere med blandt andet psykosociale problemstillinger, men de kan også have andre udfordringer og handicaps, som vi håndterer.
Botræningen har 8 pladser og tilbuddet er bemandet i tidsrummet fra kl. 8.00-21.00 i hverdagene og i weekenden/helligdage fra kl. 10.00-15.00.

Vi søger en ambitiøs og dygtig medarbejder til vores § 107 tilbud, som bemandes af i alt 4 socialfaglige medarbejdere, hvoraf du bliver den ene.

Ungehuset
Botræningen er fysisk placeret i Ungehuset. Ungehuset rummer også Kildevældets akutboliger efter Servicelovens § 110 og samværstilbuddet Kildevældet efter Servicelovens § 104. Tilbuddene er adskilte, men medarbejdergruppen på tværs holder personalemøder sammen efter behov. Herudover holder vi ugentlige teammøder i Botræningen og vi får også borgersupervision.

Sådan arbejder vi
Vi arbejder ud fra en rehabiliterende og en recoveryorienteret tilgang med borgerne. Vores arbejdsopgaver er mange og af vekslende karakter, derfor skal du være forberedt på, at samtaler med de unge kan være af lettere og sværere karakter, og i nogle tilfælde skal du turde at sætte jeres relation på spil.
Vi hjælper de unge med praktiske gøremål i hjemmet, laver mad sammen med dem, spiser aftensmad sammen, og forsøger at skabe et solidt fællesskab mellem beboerne i tilbuddet. Vi husker dem på aftaler, og motiverer dem til at tage til de aftaler de har med eksempelvis jobcentret, psykiatrien eller andre aktører.

Vi søger dig som kollega, fordi du er

 • Handlingsorienteret, initiativrig, kreativ og vedholdende
  Du kan og vil motivere borgerne til at tage ansvar i deres eget liv og lære praktiske gøremål, samt forstå hvorfor det er vigtigt at lære. Du er tålmodig og prøver på forskellige og nye måder at flytte borgerne. Du er vedholdende i, at du skal hjælpe dem til at gøre ting og ikke gøre tingene for dem.
  Du stiller krav til borgerne, som er mulige for dem at honorere og vil gå langt for at I lykkes sammen. Du giver ikke op, men forsøger nye indgangsvinkler for at komme tættere på målet.
 • Faglig stærk, undersøgende og nysgerrig
  Du kan understøtte din daglige praksis med din teoretiske viden. Du vil gerne lære nye ting, er nysgerrig på dine kollegers måde at gøre tingene på, og tør stille nysgerrige og afklarende spørgsmål til praksis. Du søger inspiration og viden i den teoretiske verden, og kan lide at holde dig opdateret på nye metoder og tendenser inden for det pædagogiske fag og område. Du har forståelse for, at kompetenceudvikling sker i samspillet med borgerne, og at læring sker i praksis gennem tæt supervision og bevidstgørelse. Derfor er du også åben for at invitere kolleger ind i praksis for at skabe et fælles læringsrum.
 • Dygtig til at dokumentere dit arbejde og koordinere
  Vi arbejder i Nexus, og vi dokumenterer det arbejde, vi udfører med borgerne i Botræningen. Vi arbejder med mål og delmål og i tæt samarbejde med myndighedssagsbehandler, psykiatrien og andre samarbejdspartnere. Vi skal dokumentere de samtaler og ugentlige aktiviteter, som vi hjælper borgerne med, så vi dokumenterer udviklingen hos den enkelte borger eller det modsatte, hvis ikke borgeren profiterer af støtten. Herudover kan du lide at koordinere og agere hjælper i borgerens liv udover den praktiske del, som er bostøtte.
 • Du er en holdspiller, men kan også lide det selvstændige arbejde
  Det er vigtigt for os, at du vil være en del af holdet og med til at sætte retning i tilbuddet. Vi sparrer ofte fagligt med hinanden, og det skal du kunne lide. Samtidig skal du også trives ved det selvstændige arbejde, da du er kontaktperson for borgere, hvor I laver individuelle aftaler.
  Arbejdsmiljøet er ligeledes en vigtig faktor, det fysiske såvel som det psykiske. Du er derfor en god kollega, og er med til at sikre den gode stemning og samspil med kollegaer, borger, leder og samarbejdspartnere. Det fysiske arbejdsmiljø er også vigtigt for os, så vores Ungehus fremstår pænt og ordentligt, derfor falder det dig naturligt at rydde op og tage en rengøringstjans, hvis behovet opstår.
 • Forandrings- og omstillingsparat
  Botræningen er i en forandringsproces, hvor tilbuddene er under udvikling. Derfor er det vigtigt, at du kan indgå i forandringsprocesser, og vil deltage aktivt i de nye tiltag som skal implementeres. Du kan forvente, at vi fremadrettet har et ønske om at have mere fokus på kost og samværet ved måltider. Det er en alsidig målgruppe, som rummer de fleste unge, som har behov for botræning.
  Du kan derfor agere i en hverdag, som er under forandring og mentalt være i den overgangsperiode.

Din ansættelse
Du ansættes i Ungehuset som er en del af Ungeenheden i Gladsaxe, hvor vi er 75 medarbejdere. I Ungehuset er vi 8 medarbejdere, samt en teamleder.
Som ansat i Ungeenheden, herunder Ungehuset, får du fagligt udfordrende og afvekslende opgaver. Vi har høje forventninger til dig og til hinanden, der er højt til loftet og let til grin. Du bliver en del af en arbejdsplads med stort fokus på udvikling af det gode arbejdsmiljø, som alle tager ansvar for.

Stillingen er på 37 timer om ugen i tidsrummet 8.00-21.00 på hverdage og 10.00-15.00 i weekenden/helligdage. Du vil have 2 aftenvagter om ugen og weekendarbejde hver 4. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Hvis du har spørgsmål
til den faste stilling, er du velkommen til at kontakte teamleder Søren Millung i Ungehuset på telefon 31 77 06 00.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 24. september 2020.

Vi afholder 1. samtale mandag den 28. september 2020 og 2. samtale den 29. september 2020.

Du har mulighed for at starte hurtigst muligt og senest 1. november 2020.

Ved ansættelse indhentes straffeattest og referencer fra tidligere ansættelser.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

Kontakt

Gladsaxe Kommune

Gladsaxevej 378
2860
Søborg
Tlf: 39575000
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2020
Udløber:
24-09-2020
Kviknummer:
LJA-81041549
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
12-10-2020
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
25-10-2020