73
73
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
73
73
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gentofte Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-09-2020

Socialpædagog i dagvagt 32 timer med vagt hver 3. weekend

Vil du spille med os, så vi bliver det bedste hold

Egelunden på Rygårdcentret i Gentofte Kommune søger socialpædagog med fokus på et værdigt liv til dagvagt
32 timer ugentligt. Stillingen er til besættelse d. 01/10-2020 eller efter aftale.

Vi var det første plejehjem i Gentofte Kommune, der har ansat en pædagog med stor succes. Vi har set et tydeligt behov for at bringe flere kompetencer og anderledes tankegang ind i forhold til fx demens og aktiviteter, og vi har erfaret, at tilføjelsen af en ny faggruppe og nye indfaldsvinkler til opgaveløsningen har skubbet til vores vanetænkning. Vi er gået fra et meget sundhedsfagligt paradigme til at anlægge en mere personcentreret tilgang, hvor man har fokus på beboerens ressourcer. Samspil mellem den socialpædagogiske og sundhedsfaglig tilgang er med at give beboerne mest mulig livskvalitet.

 • Har du interesse for at arbejde med demensramte og fokusere på mennesket bag sygdomen?
 • Vil du udvikle dine kompetencer i dit fag samt tilføje nye kompetencer?
 • Kunne du tænke dig kollegaer, der yder omsorg for hinanden, med fokus på hinandens trivsel og arbejdsmiljø?

Vi er en personalegruppe bestående af gruppeledere, social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistenter, sygehjælpere, sygeplejersker, socialpædagoger og aktivitetsmedarbejdere.

På Egelunden bor 40 beboer i alt, og på Egelunden 2. sal har vi flere yngre beboere med en demenslidelse. Pga. deres alder stiller de andre krav til hverdagen, og derfor er der brug for dig.

Du skal arbejde socialpædagogisk, men også indgå i plejeopgaver, så det vil være en fordel at have erfaring med dette.

Det er vigtigt for os og vores beboere, at du bl.a. besidder empati, faglighed og interesse for beboernes liv og livshistorie, således at der hele tiden er fokus på beboerens ressourcer frem for de begrænsninger, sygdomen giver. Beboerne ønsker, at du har fokus på, at de får et værdigt liv, og at de opnår mest mulig livskvalitet, med en observerende, støttende og udviklende tilgang. Samarbejdet med pårørende er væsentligt, og vi tillægger derfor også denne del en stor betydning.

Vi er meget opmærksomme på, at beboerne oplever medinddragelse, medindflydelse og selvbestemmelse, og vi har fokus på, at samarbejde på tværs af faggrupper bidrager til at skabe fælleskab mellem beboere.

Vi går ind for vedligeholdelse af fysiske og kognitive færdigheder via aktiviteter på afdelingen, i udeomgivelser og i lokalområder, med henblik på at arbejde med beboernes mål for et værdigt liv – hver dag. Dette kan vi ikke uden dialog og fokus på informationsniveau – så vi har stor opmærksomhed på at holde os opdateret på, hvad der sker i afdelingen og på resten af Rygårdcentret.

Vi vil gerne, at du som kollega er fagligt og kommunikativt kompetent. Du evner og har lyst til at indgå i dialog om opgaveløsningen sammen med dine kolleger og andre samarbejdspartnere – således at vores beboer føler sig bedst muligt taget hånd om. Egenskaber som medmenneskelighed, respekt, samspil, nærvær, faglig stolthed og humor, er bl.a. nogle af de egenskaber, vi sætter stor pris på.

På Egelunden er vi organiseret med kontaktpersonsordning. Det betyder, at hver beboer ved indflytning får tilknyttet en fast personale, og du vil også få tilknyttet dine egne beboer, som du skal planlægge og udføre helhedsplejen for. Du kommer til at bruge dine stærkeste kompetencer, og hele tiden med et fokus på, at vi hjælper hinanden, således at dine kollegaer også kan sikre en god dag for de øvrige beboere. På den måde har vi hele tiden fokus på at ”Spille hinanden bedre”.

I samarbejde med den øvrige del af organisationen er vi på Rygårdcentret meget opmærksomme på vigtigheden af løbende kompetenceudvikling, og dette ud fra dine behov og ønsker. Så skulle du have et specielt ønske om udvikling inden for et specifikt område, så vil vi forsøge at imødekomme dette.

Vi kan også tilbyde:

 • Introduktion, der er planlagt ud fra dine kompetencer
 • Sparring og supervision, både fagligt og personligt
 • Obligatoriske kursus i demens og forflytning mfl.
 • Synlig og nærværende ledelse
 • Oplæring i dokumentationssystemet Nexus ud fra Fælles Sprog III metoden
 • Stor indflydelse på eget arbejde
 • Beboer, der medinddrages
 • Høj faglighed, vi vil gerne blive bedre
 • Lille fitness rum
 • Yogahold
 • Lady Walk
 • DHL stafet
 • Biograftur x 1 om året for alle medarbejder
 • Ledelse på vej, hvis du har ønske til det
 • Gode parkeringsforhold

Vi vægter arbejdsmiljø højt, og vi taler alle vegne om det, der virker, og sætter processer i gang om det, der skal være bedre. Du skal trives med dit arbejde privat, og hvis de 32-35 timer får dig til at fravælge at søge, så ring til afdelingssygeplejerske Dragica Colak, som vil komme med forslag til, hvordan din kvote kan tilpasses til dit behov.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ønsker du at høre mere om afdelingen og/eller stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Dragica Colak for yderligere information på telefon 39 98 71 70 eller mail: drco@gentofte.dk

Vi opfordrer til at besøge vores hjemmeside: www.rygårdcentret.dk

Du skal også læse om Egelunden og dem der bor her: https://rygaardcentret.gentofte.dk/da/Velkommen/Egelunden

Vi glæder os at høre fra dig og læse din ansøgning.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse inden for ældreområdet skal forevises straffeattest.

Lidt mere om Rygårdcentret:

Rygårdcentret ligger i gåafstand fra Hellerup Station i dejlige grønne omgivelser.

Rygårdcentret er bygget i 1980 og udvidet i 2010. I dag består det af 40 plejehjemsboliger (Egelunden), 32 aflastningsboliger (Drossellunden), 62 plejeboliger med hjemmehjælp ( Kastanjelunden) og et daghjem med to grupper: Kirsebærlunden og Rosenlunden (demensafsnit), med 34 pladser.
Rygårdcentret har eget vaskeri, frisør, administration, fodterapeut, en service- og teknisk afdeling, aktiviteten og caféen 'Spisestedet'. Der er cirka 140 fastansatte medarbejdere på Rygårdcentret.


Kerneopgaven:
Observerende, støttende og udviklende tilgang til beboeren på Rygårdcentret.

Vision:
At beboeren kan leve et liv så tæt på det der er mistet og ønsket

Mindset:
Den beboeren møder i sit liv, kommer med faglige input til det værdige ældre liv.
Medarbejderen spørger kollegaen: ”Er der noget vi har glemt”

Værdier:

Mangfoldighed, anerkendelse, nærvær, samspil og engagement.

Kontakt

Gentofte Kommune

Niels Andersens Vej 22
2900
Hellerup
Praktisk information
Oprettet:
29-09-2020
Udløber:
25-10-2020
Kviknummer:
LJA-81204697
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Frederiksberg Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
30-10-2020
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
20-11-2020