72
72
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
72
72
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gladsaxe Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-08-2020

Socialpædagog med stærke relationskompetencer

Pilegården er et anbringelsestilbud for unge mellem 15 og 23 år. Vi leder efter dig, der har erfaring som socialpædagog, handlekraft og evne til at arbejde med unge, som til tider agerer med modstand på intentionen om støtte. Du kan sammen med dine kolleger skabe et omsorgsfuldt og familiært hus, der har fokus på uddannelse, fællesskab og selvstændighed.

Du er socialpædagog eller har anden relevant uddannelsesmæssig baggrund, og evner at arbejde tillidsskabende og reflekteret og dermed fremme trivsel og udvikling af husets unge, så de kan gå ud i livet som selvstændige, omsorgsfulde og livsglade mennesker med troen på sig selv.

Arbejdet på Pilegården er i forandring
Pilegårdens målgruppe har ændret sig de senere år. Vi arbejder nu sammen med unge, der har mere komplekse problemstillinger, end Pilegårdens beboere havde for blot få år siden.

Derfor skal vi som team udvikle os, og stillingen er en del af en udviklingsproces og en op- normering af vores socialpædagogiske ressourcer.

Udviklingsprocessen er kommet godt fra land med en engageret og dygtig personale- gruppe. Personalet består af fem socialpædagogiske medarbejdere, to nattevagter samt en faglig leder, som du vil referere til i din hverdag.

De gode faglige dialoger hos os handler om at få erfaringer med den nye målgruppe, og omdanne disse erfaringer til et fælles grundlag. Vi er inspirerede af tillidsbaseret pædagogik, fx Hanne Warmings tanker om tillid og ressourcer.

Dine kompetencer og din arbejdsform
Du er fagligt stærk: Du skal arbejde med de unges behov for omsorg, tillid og struktur samt husets fællesskab. Du evner at være en tydelig og relevant voksenrelation for dem. Særligt i de perioder, hvor kompleksiteten deres beboernes liv bliver til modstand og vanskelighe- der ved at samarbejde.

Du er god til at samarbejde: Du er i stand til at skabe udvikling med den unge og i samar- bejde med de aktører, der er i den unges liv – særligt socialrådgiveren, skolen eller uddannelsessted, eventuelle behandlingstilbud og selvfølgelig den unges eget netværk af familie og vigtige relationer.

Du byder ind i forhold til dine kolleger: Du bidrager med medspil, faglige perspektiver og gerne også udfordrer os fagligt for at vi ville kunne lykkedes med visionen. Du tør undre dig og tør være åben om din egen praksis over for kollegerne. Du bidrager med viden og erfaring i den faglige dialog i huset – til gavn for de unge.

Du evner både refleksion og handling: Der er stor frihed på Pilegården til at udfolde sig fagligt, fordi vi er et lille sted, hvor der kan være kort fra ide til handling. Du er typen der fører beslutninger ud i livet og er i stand til at tage hånd om tingene i tide.

Mere om stillingen og ansættelsesforløbet
Der er tale om en nyoprettet fast stilling på 37 timer pr. uge med skiftende vagter, som lig- ger i dag- og aftentimerne i hverdage og weekender. Der er tiltrædelse 1. november 2020

Som medarbejder på Pilegården bliver du en del af Udførerenheden i Familie & Rådgivning i Gladsaxe Kommune. Du bliver derfor kollega til ca. 70 andre medarbejdere i udførerenheden og blive en del af den tværfaglige opgaveløsning og samarbejde.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pilegårdens faglige leder, Maria Witwicki på 23 36 95 10 eller Leder, Sune Boysen på 21 49 12 48. Hvis vi ikke lige har mulighed for at besvare dit opkald, så send en sms og vi vender tilbage til dig.

Der er ansøgningsfrist torsdag 17. september kl. 12.00, og vi holder samtaler tirsdag 22. september 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst (Socialpædagogerne) og principperne om Ny Løn.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

Kontakt

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Møllevej 65
2860
Søborg
Tlf: 39575000
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2020
Udløber:
17-09-2020
Kviknummer:
LJA-80957754
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Handicapcenter Fyn - Grejsdalen
Nyborg, Fyn
Frist:
22-10-2020
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
12-10-2020